“ΕΥΡΩΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ” ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΣΑΙ , ΓΙΑ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ? ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΤΙΖΟΥΝ  ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ …

1821: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ  !

2017: EURO or GREXIT … ΝΤΡΟΠΗ !

ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΤΗΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΖΟΥΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΙΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !

: ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΗ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΕ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ», ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΗΤ.. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ?

ΕΤΣΙ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ «ΕΦΕΥΓΑΝ» ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΜΑΣ. Ο ΠΑΚΗΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 21 ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗ «ΠΙΡΟΥΕΤΑ»: 

ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΙΜΗΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ «ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΖΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΑΤΣΙ ΕΥΡΩΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..

 

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ότι με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε το δικαίωμα να υπενθυμίζουμε στους Εταίρους μας ότι οι Πρόγονοί μας, λίγο πριν την έναρξη της Εθνεγερσίας την 25η Μαρτίου του 1821 στην Αγία Λαύρα, απηύθυναν έκκληση υπέρ της Ελευθερίας των Ελλήνων προς τους Λαούς της Ευρώπης. Αυτό και μόνον αρκεί για να καταδείξει πόσο η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι διαχρονικώς προσανατολισμένοι με συνέπεια προς το Ευρωπαϊκό Όραμα. Αυτός ο προσανατολισμός μας διακρίνει πάντα και μας νομιμοποιεί να διακηρύσσουμε, “urbi et orbi”, τα εξής: Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη. Και κατέληξε : Η Ελλάδα δεν νοείται εκτός Ευρώπης αλλά και η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι αυτό για το οποίο ιδρύθηκε χωρίς την Ελλάδα στους κόλπους της. Έτσι πορευόμαστε –με την συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων ενωμένη προς την κατεύθυνση αυτή- τον ευρωπαϊκό μας δρόμο χωρίς αμφιβολία ή σκεπτικισμό, πρωτοστατώντας και στον κοινό αγώνα για να ξαναβρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση τις ρίζες, πάνω στις οποίες μπορεί να στηριχθεί…

Στις δηλώσεις μετά την παρέλαση ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Βούτσης μίλησε για ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ !  ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΤΑΠΑ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΣΑΙ?

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ…
Στον απόπατο αλήτες !!!

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − nine =