300 ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ !

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !

Το ξέρεις φίλε/η ότι από 1/4 (ίσως και λίγες μέρες αργότερα) η πλατεία που έχεις κοντά στο σπίτι σου, μπορεί ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ και χωρίς καμία διαπραγμάτευση ή έγκριση ή άδεια από οποιαδήποτε αρχή (αρκεί να είναι δημόσιο χώρος) να «φιλοξενήσει’ μέχρι και 300 μετανάστες…
Δεν το ξέρεις;;;
Ας πρόσεχες είναι ήδη νόμος του κράτους…
Το σχετικό διάταγμα ήταν προς διαβούλευση μέχρι 17/3/17 και τώρα προωθείτε για υπογραφή από τον Πρόεδρο Πάκη της «Δημοκρατίας»  και δημοσίευση για άμεση εφαρμογή!!!


Προσέξτε πουστιά του σκηνοθέτη (ΣΥΡΙΖΑ)…
Τα 300 άτομα – μετανάστες σε κάθε πλατεία προβλέπονται ΜΟΝΟΝ για τις περιοχές Γενικής Κατοικίας και όχι αμιγούς κατοικίας και αποκλειστικής κατοικίας… (που δεν μένει σχεδόν κανείς αριστερός)!
Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι περιλαμβάνονται όλες οι «λαϊκές περιοχές» (πχ δυτικα΄προάστια, Αθήνα, κλπ) και εξαιρούνται οι περιοχές της λεγόμενης πλουτακρατείας (Φιλοθέη, Εκάλη, Διόνυσος κλπ)… (που μένουν οι περισσότεροι «αριστεροί»)…
Είπαμε οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες…

ΥΓ Περιοχές γενικής κατοικίας είναι και όλα τα χωριά…
ΥΓ 2 Κάπως έτσι επιβεβαιώνονται και δικαιολογούνται οι συχνές «βόλτες» μηχανικών της ΥΑΟΗΕ στα χωριά… Όπου τους είδατε να ξέρετε σύντομα θα έχετε επισκέψεις…

Zaxarias Mytilinios

ΥΠ’ ΟΨΙΝ, αυτές τις ώρες γίνεται μια τεράστια προσπάθεια το κράτος να μαζέψει ότι μπορεί, ώστε οι κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ να μην αποτελέσει παρελθόν στην βρώμικη πολιτική μας ιστορία.

Νωρίς το πρωί έγινε γνωστό ότι οι υπουργοί επιστρέφουν στην Αθήνα και πως ένα μεγάλο μέρος της συμφωνίας είναι κυριολεκτικά “στον αέρα”, εφ’οσον οι δανειστές επιμένουν σε μεταρρυθμίσεις που δεν αντιστοιχούν ουτε σε χώρα της αφρικανικής ζώνης!

Ήδη σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μόνον 1 στους 3 Έλληνες έχει εργασία, με τον αριθμό των μη εργαζομένων να φθάνει τα 6.600.000 άτομα!!! Ναι καλά διαβάστε το νούμερο, 6,6 εκατ. δεν έχουν δουλειά και έτσι αναγκαστικά ο 1 στους 3 δουλεύει για 3 και αμείβεται με μισθούς πείνας, ελπίζοντας να τον πληρώσουν στο τέλος του μήνα για να ταΐσει τους υπόλοιπους! Οι συντάξεις πάνε για κατάργηση..

Την ίδια ώρα στην προσπάθεια να μαζέψουν ότι χρήμα μπορούν, από όπου μπορούν, στην ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων (άρα και μη υπαγόμενη στις εντολές του κράτους) ετοιμάζονται να εκτυπώσουν 1.600.000 κατασχετήρια για τους οφειλέτες, ακόμα και μικροποσών προκειμένου να τους εκβιάσουν σε ρυθμίσεις και πληρωμή έστω και της πρώτης δόσης… Η πληροφορία κυκλοφορεί από το πρωί και έχει εντέχνως «διαρρεύσει» από την κυβέρνηση, στην ύστατη προσπάθεια της να καταφέρει να μαζέψει χρήματα για να πληρώσει τα απλήρωτα και να μην σκάσει η φούσκα πριν το Πάσχα.

Φυσικά στο παιχνίδι και οι τράπεζες, για τις οποίες η λέξη ρευστό αποτελεί το σύγχρονο ανέκδοτο, οι οποίες από χθες το πρωί έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό των οφειλετών που πιστεύουν ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν έστω και 20 ευρώ…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 + sixteen =