ΠΡΑΧΤΩΡΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ «ΣΥΓΝΩΜΗ»…

Τα ίδια θα ισχύσουν κι εδώ, γελοίοι..

ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΔΑΚΡΥΑ!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ! ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..

Αξίζει να βλέπει κανείς πολιτική στην τιβί  αυτή την εποχή. Ετοιμες να κλάψουν είναι οι δωσιλογάρες απ’ όλες τις μεριές..  Σκοπός τους είναι να μας γενοκτονήσουν, Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ  παίζεται ως κατενάτσιο εναντίον του ελληνικού λαού από το 2010, όχι κάποια οικονομική συμφωνία με τους δανειστές/κατακτητές μας..

Για την Καταστροφή μας γίνεται ό,τι γίνεται, με καταιγίδα από «επικοινωνία», ποιές συλλογικές συμβάσεις, λένε, αυτή την εποχή ; Από τις «δωσιλογάρες» που λέγαμε πιό αστείες είναι  οι «αριστερές», ειδικά όταν κάνουν  τις ανήξερες για το Μέγα Εγκλημα, όπως το κύριο άρθρο σήμερα στην Εφημερίδα των Αλητών….

Οι αυταπάτες που είχε η δική μας Αριστερά( σσ. ναι, δεν ξέρατε, κάνατε λάθος ! )) ότι το δίκιο(…) και ένα εκλογικό αποτέλεσμα είναι ικανά, αν όχι να ανατρέψουν μια βαριά συμφωνία, τουλάχιστον να βάλουν ξανά στη συζήτηση τις προϋποθέσεις εφαρμογής της, κατέρρευσαν λίγες μέρες μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Με τον πιο επίσημο τρόπο αυτό φάνηκε στις διαθέσεις των εταίρων από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα ο επικεφαλής της Κομισιόν Γιούνκερ δήλωνε πως οι συμφωνίες είναι πάνω απ’ όλα και δεν γίνεται να τροποποιούνται κάθε φορά που οι κάλπες σε μια χώρα έχουν διαφορετική αντίληψη. (επιχείρημα ταμάμ για ειδικό δικαστήριο)

Τούτο το «φλώρι» αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του ότι οι χώρες της νότιας Ευρώπης «ξόδευαν χρήματα σε αλκοόλ και γυναίκες». Δηλαδή ρε Γερούν ζηλιάρη, επειδή κεράσαμε ένα ποτήρι παραπάνω στις συμπατριώτισες σου όταν ερχόντουσαν στα νησιά και κάναμε αυτά που εσείς δυσκολεύεστε να κάνετε μας έφτασε σε αυτήν την άσχημη οικονομική κατάσταση ;;; Είσαι και οικονομολόγος τρομάρα σου …

Το ίδιο επαναλήφθηκε και μετά το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015. Η δημοκρατία, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία και τις οικονομικές ελίτ, έχει όρια. Αν η κρίση των ψηφοφόρων συμβαδίζει με την κυρίαρχη λογική έχει καλώς. Την αποθεώνουμε.

Σε διαφορετική περίπτωση την αγνοούμε. Κι αν χρειαστεί την καταγγέλλουμε ως εκτροπή εξαιτίας της δράσης των κακών λαϊκιστών και των επικίνδυνων δημαγωγών, δεξιάς και αριστερής κοπής. (αυτό κι αν είναι «λαϊκισμός»)

Τη συγκεκριμένη άποψη υποστήριξαν και εξακολουθούν να υποστηρίζουν πολλοί εγχώριοι δημοσιολόγοι. Πρόκειται για τον διεθνισμό του νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος εκδηλώνεται, χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα, όταν αντιμετωπίζει ατίθασους συνομιλητές. (φταίει η δεξιά)

Ο κανόνας θα εφαρμοστεί και στην περίπτωση του Ολλανδού Γερούν Ντάισελμπλουμ. Το κόμμα του υπέστη πανωλεθρία στις πρόσφατες εκλογές (έχασε τις 29 από τις 38 έδρες που κατείχε), ωστόσο αυτός θα παραμείνει, όπως έχει ανακοινώσει, στη θέση του (κουμανταδόρος του Eurogroup) γιατί το συμβόλαιο που έχει υπογράψει λήγει στο τέλος του 2018.(φταίνε οι  ευρωπαίοι)

Δεν έχει καμία σημασία που τον αποδοκίμασαν οι πολίτες στη χώρα του, δεν έχει καμία σημασία που ο ίδιος δεν θα έχει το πολιτικό κύρος να διαχειριστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο τις υποθέσεις των κρατών-μελών της ευρωζώνης, δεν έχει καμία σημασία αν θα είναι ή όχι υπουργός Οικονομικών στη νέα κυβέρνηση της Ολλανδίας. Πάνω απ’ όλα η συμφωνία.

Από τη δεξιά πλευρά ξεπλένεται ο Καραμανλής από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου  για να αναλάβει τον ρολο του «Σωτήρα»… Οχι τίποτ’ αλλο, «μη μείνει η Ελλάδα ακυβέρνητη», απλώς… Ο Μίκυ είναι πολύ γέρος για να φωνάξει τους «συμμάχους» μας να συνδράμουν στη νέα Μεταπολίτευση, στην νέα Υποδούλωση τελικά..

Κανονικά ο Ντάισελμπλουμ όφειλε να παραιτηθεί το βράδυ των εκλογών. Δεν ανήκει όμως στην κατηγορία των ευαίσθητων. Δεν παίρνει εντολές από τους πολίτες, αλλά από τον προϊστάμενό του Β. Σόιμπλε, ο οποίος τον επέβαλε σ’ αυτό το πόστο.

Οταν θα αποφασίσει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ότι δεν του είναι χρήσιμος, θα τον αντικαταστήσει. Πρόθυμοι υπάρχουν ένα σωρό. Μέχρι τότε ο κάτοχος πλαστού μεταπτυχιακού θα συνεχίσει να παραδίδει στις κυβερνήσεις μαθήματα για την αυστηρή τήρηση των συμφωνιών.

Αργότερα κάποια μεγάλη εταιρεία θα τον προσλάβει για να τη συμβουλεύει. Με παχυλό μισθό. Δεν θα αφήσουν τον δικό τους άνθρωπο να βουλιάξει στην απελπισία της ανεργίας. Ο Μπαρόζο είναι το… φωτεινό παράδειγμα…

Τάσος Παππάς

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ»ΣΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ;

«Δεν είναι στην ιδεολογία μας η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος» δήλωσε με θράσος χιλίων τουλάχιστον πιθήκων ο ευρωβολευτής από τα ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου μιλώντας για τη «διαπραγμάτευση»..
«Η Αριστερά δεν πρέπει να κόψει συντάξεις. Ας το κάνει η Δεξιά αυτό, που το θέλει κιόλας», πρόσθεσε ο κύριος 35.000 το μήνα της «ριζοσπαστικής αριστεράς».. Ο Στελάρας, αγαπητό μου αιγοπρόβατο είπε κάτι «έξυπνο», για να σε κρατήσει δυο-3 φάσεις πίσω από την πραγματικότητα, πως «πρέπει κανείς να προσπαθεί να αποφεύγει την πασοκοποίηση, δηλαδή όταν είσαι στην εξουσία και εφαρμόζεις πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, τότε φθείρεσαι. Αυτό αποτελεί κίνδυνο», τάχαμ-τάχαμ για τα «λουλούδια» του ροζ πασοκ..που κυβερνάν παρέα με τους συναθλίους από το πρασινο Πλαστόκ..

Στην ίδια κατεύθυνση «αέρα-πατέρα’ ο Αμετανόητος θυμήθηκε τις «διαπραγματεύσεις» που είναι δύσκολες καθώς το ΔΝΤ είναι αμετακίνητο και θέλει να επιβάλει απαράδεκτους όρους». Και το καλύτερο, καθώς μας διαβάζει : «Αυτοί οι τύποι είναι αδίστακτοι, είναι οικονομικοί δολοφόνοι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας κι άλλες … αξιολογήσεις. Στις επόμενες θα μας ζητούν να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά;», τόνισε μ’ ενα σύγκρυο από ιερή οργή τ’ αστέρι αυτό της κωλοτούμπας.. Δείτε τον στο βίντεο με τ’ αφεντικό του τότε τον Γιωργάκη, την εποχή που δεν ήξεραν τίποτα περί επιβολής γενοκτονικού καθεστώτος ΔΝΤ στην άμοιρη την Ελλαδάρα.. Πρακτικά έτσι εξανάγκασαν την Ευρώπη να γλυστρήσει προς τον τραπεζαλήτικο ολοκληρωτισμό δημιουργώντας θεσμούς παρόμοιους, ως ευρωφάκα των Αγορών, με τις μέθοδες ΔΝΤ του αναγκαστικού χρέους ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − 9 =