ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΗ» ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ..

ΕΜΕΙΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΚΑΘΟΤΙ…

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ…

 

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

«Ενωμένη» Ευρώπη πολλών ταχυτήτων, αποφάσισαν στις Βερσαλλίες (πού αλλού;) όπου μαζεύτηκαν για ν’ αποφασίσουν για τις ζωές των άλλων, η Γερμανία και τρείς απ’ τις γλάστρες της -σε επίπεδο κυβερνήσεων πάντα- Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία.
Βέβαια η Γερμανία θα μπορούσε να πάρει την ίδια απόφαση και μόνη της και νά ‘χει την ίδια βαρύτητα, αλλά για το ξεκάρφωμα προτίμησε να είναι μαζί της στην «διάσκεψη» τρεις έστω απ’ την «Ευρώπη των 28»!

Μα αυτή χρυσοί μου δεν λέγεται πιά «Ενωμένη Ευρώπη». Ενωμένο είναι κάτι που πάει όλο μαζί, στρίβει μαζί, τρέχει μαζί, επιταχύνει μαζί, σταματάει μαζί.
Τούτο το πράγμα που λέτε, λέγεται Διαλυμένο Κάτεργο. Όπου άλλοι είναι αραχτοί και λάϊτ, και άλλοι πηλαλούν αλλόφρονες μπας και καταφέρουν να ζήσουν.

 


Αυτή είναι η Ευρώπη που όλοι εσείς οι κουραδοκέφαλοι «μενουμευρώπηδες» ονειρεύεστε;
Αυτό θέλατε όταν ψηφίζατε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα;

Και δεν μιλάμε βέβαια για το πολιτικό σύστημα.
Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Και βέβαια είναι υπέρ αυτήςτης Ευρώπης. Είναι υπέρ οποιασδήποτε Ευρώπης.
Αρκεί να λέγεται Ευρώπη, και να χρηματοδοτεί.

Γιατί όλο, ΟΛΟ, συλλήβδην το πολιτικό σύστημα που σήμερα βρίσκεται εντός Βουλής είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την κρίση και την καταστροφή.
(Αυτοί όλοι αντιπροσωπεύουν ευτυχώς ή δυστυχώς κάτι λιγότερο απ’ τους μισούς έλληνες ψηφοφόρους. Οι άλλοι μισοί και κάτι είτε δεν ψήφισαν, είτε ψήφισαν κάτι άλλο που σήμερα βρίσκεται εκτός Βουλής)

Διότι η κρίση δεν είναι οικονομική. Δεν είναι καν κρίση του πολιτικού συστήματος.
Θα ήταν κρίση του πολιτικού συστήματος αν όλα είχαν γίνει όπως έπρεπε.
Αν δηλαδή είχε γίνει έλεγχος του χρέους, αν είχε κηρυχθεί στάση πληρωμών για το παράνομο και ψεύτικο κομμάτι του, αν είχε ρωτηθεί ο λαός για τα μνημόνια και την παραμονή μας στην ζώνη του ευρώ, αν έστω είχε γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα του ΟΧΙ του Ιουλίου του 2015.

Γιατί τότε το πολιτικό σύστημα θα είχε μείνει γυμνό απ’ την χρηματοδότηση και την στήριξη των Βρυξελλών.
Σ’ αυτή την χρηματοδότηση και τα στραβά μάτια των «ενωμένων» ευρωπαίων στηρίχτηκε εδώ και 35 χρόνια,  για να εξουσιάσει, για να εξαγοράσει ψήφους και εξουσία, για να δημιουργήσει το σύμπλεγμα εκείνο πολιτικής και χρήματος που ονομάζουμε διαπλοκή, και που σκοπό έχει να διαιωνιστεί το χρήμα και η εξουσία τους ατιμώρητα και ανεξέλεγκτα,ώστε 200 πολιτικές οικογένεις και άλλες 500 του μεγάλου και οιονεί παράνομου πλούτου, να ζουν εσαεί εις βάρος 11 εκατομμυρίων ελλήνων.

Πιστεύει κανείς πως όλοι αυτοί είναι ποτέ δυνατόν να πούνε όχι σε μια οποιουδήποτε τύπου Ευρώπη
Να κάνουν δηλαδή οι ίδιοι έξωση απ’ τον παράδεισο που μόνοι τους δημιούργησαν για τον εαυτό τους;
Άρα λοιπόν όχι μόνον «Ευρώπη πολλών ταχυτήτων», αλλά και Ευρώπη χωρίς ταχύτητες, και χωρίς φρένα, και χωρίς ρόδες, και Ευρώπη σαραπαταλιασμένη και χρέπι θα δεχτούν, αρκεί αυτή να προστατεύει και να στηρίζει αυτούς τους λίγους σε βάρος των πολλών.

Για τον λαό όμως, μία είναι η ταχύτητα: όπισθεν.
Όπισθεν ολοταχώς κι αμέσως, από την Ευρώπη-Νεο Άουσβιτς, των Ενωμένων Νεοναζιστών!…

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ…

«ΑΟΥΣΒΙΤΣ» ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑ!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πριν δύο ημέρες στην περιβόητη συνάντηση των «τεσσάρων» ο Ιταλός πρωθυπουργός Π.Τζεντιλόνι δήλωσε ότι στην επετειακή σύνοδο της Ρώμης, στις 25 Μαρτίου, «η Ένωση θα ξεκινήσει, και πάλι, από τον ευρωπαϊκό λαό» «ανάβοντας» φωτιές για το νόημα και το περιεχόμενο των δηλώσεών του καθώς προανήγγειλε ότι η ΕΕ έχει «πεθάνει» και εκείνη την ημέρα θα τελεστεί η «κηδεία» της.
Μια «κηδεία» την οποία αποφάσισαν από καιρό οι «τέσσερις» με το σκεπτικό να δημιουργήσουν ένα Διευθυντήριο των ισχυροτέρων γεωπολιτικά και οικονομικά χωρών (είχαν ως σκοπό να περιλμβάνουν και την Βρετανία πριν το Brexit και για αυτό βιάστηκαν να το ανακοινώσουν τώρα για να αποκλείσουν την πιθανότητα ενός Italexit ή ενός Frexit) το οποίο θα δίνει και τις εντολές στους υπόλοιπους 23 της ΕΕ.
Για πολλούς η ανακοίνωση αυτού του «αρχηγείου» αποτελεί και ένα δόλωμα για την Βρετανία ώστε να παραμείνει στην ΕΕ και να εισέλθει ως πέμπτο μέλος στον «πυρήνα» αυτόν.
Επί της ουσίας ο Ιταλός ανακοίνωσε την ίδρυση μιας νέας σκληρής ΕΟΚ και πάλι από την αρχή θα ξεκινήσει η ένταξη των υπολοίπων σε αυτή με τα νέα αυστηρά κριτήρια.
Όπως είπε ο Ολάντ «ορισμένες χώρες θα μπορούσαν να προχωρήσουν πιο γρήγορα και πιο μακριά σε τομείς όπως η άμυνα, η ευρωζώνη, μέσω της εμβάθυνσης της οικονομικής και νομισματικής ένωσης, όπως είναι η φορολογική και κοινωνική εναρμόνιση, όπως είναι ο πολιτισμός ή η νεολαία».
Προ ημερών ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απαντώντας με επιστολή του στο αίτημα δύο μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ζητούσαν την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων στην Ελλάδα, είχε επισημαίνει τα εξής: «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα Μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει στα ελληνικά μέτρα».
Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που στην Ελλάδα ακολουθούνται πρακτικές και νομοθεσίες κόντρα στις ευρωπαϊκές οδηγίες και το ευρωπαϊκό κεκτημένο αφού όποια μέτρα  έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου είναι απλά μια «εξαιρεσούλα» και ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει.
«Καθεστώς εξαίρεσης», δηλαδή, η αρχή του ολοκληρωτισμού…
Πρόκειται για θεωρίες ολοκληρωτισμού οι οποίες επιβάλλονται όχι με την βία των όπλων αλλά με «πλύση εγκεφάλου» και με νομικοφανείς… αρλούμπες, εν ολίγοις λένε στα θύματα τους Έλληνες πολίτες «ξέρεις καλό είναι να κάτσεις να ψοφήσεις διότι έχεις χάσει τα ανθρώπινα δικαιώματά σου και δεν είσαι ίσα και όμοια με εμάς, βασικά δεν το αξίζεις να έχεις δικαιώματα».
Η ΕΕ έχει δημιουργήσει ένα καθαρά ολοκληρωτικό καθεστώς και χρηματοδοτεί πλέον ευθέως ΜΜΕ για να στηρίζουν αυτή την πολιτική στις μάζες, ακριβώς όπως έκανε ο Χίτλερ στην Γερμανία στην δεκαετία του ’30.
Έχει επαναφέρει μια ύπουλη οικονομική «ευγονική», ανάλογη με την θεωρία του «υπερανθρώπου» που είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει το γερμανικό ναζιστικό καθεστώς. 
Κατά τους Γερμανούς και τις Βρυξέλλες, η ζωή όταν χάνει την οικονομική της αξία στο τέλος χάνει και αυτήν που είναι η πιο βασική: Την βιολογική. Οποιος δεν πετυχαίνει τους οικονομικούς δείκτες πρέπει να εξοντώνεται…
«Ουδέν Σχόλιον»  και pronews.gr

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 6 =