ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ

ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ»…

 

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ»
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ…

 

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ..

Η υπόθεση του σχολείου στο ωραιόκαστρο αποδεικνύει εμπράκτως την απόλυτη παρακμή μιας κοινωνίας και της πολιτικής σε όλα τα επίπεδα. Σε μια χώρα διαλυμένη που δεν λειτουργεί τίποτα με μια παιδεία σε πλήρη απαξίωση σε σχολεία που δεν έχουν ακόμη δασκάλους κάποιοι αποφασίσανε να εντάξουν παιδιά προσφύγων που δεν ξέρουν την γλώσσα που δεν έχουν καμία επαφή με την Ελληνική πραγματικότητα με παιδιά που θα έπρεπε να τα παρακολουθούν παιδοψυχίατροι λόγω του γεγονότος ότι ζήσανε σκηνές βίας και πολέμου..και μια κοινωνία να δέρνεται γιατί κάνανε την διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος ιδεολογικό στρατόπεδο μάχης μεταξύ αριστερών και δεξιών.

MIA KOINΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/2/2017 ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ.

 

 

 

 

Panos Leliatsos

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × one =