ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

 Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΦΙΝ, ΤΗ «ΧΕΣΤΑ» ΚΙ  Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ  ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΝΤ..

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ παραδέχθηκε ότι πίσω από πολλές πυρκαγιές σε ελληνικά δάση κρύβονταν Τούρκοι μυστικοί πράκτορες. Το 2007, ενώ ξεσπούσε ο μεγάλος εμπρησμος στην Πελοπόννησο με τα δεκάδες θύματα κάποιοι που δήλωναν «Μακεδόνες» τηλεφωνούσαν στα κανάλια για «ανάληψη ευθύνης»… Διαχρονικά όποιους συνελάμβαναν οι «ελληνικές» αρχές τους άφηναν ελεύθερους με η χωρίς  απόφαση  από την «Ανεξάρτητη», στο πνεύμα της Ατιμωρησίας που ακόμη επικρατεί..

ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΠΡΟΔΟCIA

ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ «ΓΑΡΓΑΡΑ» ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΚΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2007
Ολες σχεδόν οι μεγάλες πυρκαγιές του 2007, αλλά και άλλων χρόνων πριν απο τα Μνημόνια αποδίδονται σε εμπρησμούς από πρόθεση και σε μεγάλο βαθμό σε δολιοφθορά.  Δηλαδή έκαναν Σαμποτάζ ξένες υπηρεσίες και τρομοκράτες στη δούλεψή τους,  σύμφωνα με έρευνα που έγινε από δύο κορυφαίους πυροσβέστες..
 
Μνήμες από τις ολέθριες πυρκαγιές πριν από την επιβολή της Κατοχής τους αναγκαστικού χρέους αναβίωσαν χθες, παρουσία μάλιστα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, κατά την παρουσίαση του βιβλίου «οι ασύμμετρες πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα», που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το συμπέρασμα, ότι μας έκαιγαν  με το «ελεύθερο» από την κυβέρνηση Καραμανλή και από όλο τον καραδιαβρωμένο κρατικό  μηχανισμό… Κι όπως είναι τώρα γνωστό, μετά το καλοκαίρι του 2007, υπάρχει ο Μεγάλος Χειμώνας του 2008, όταν  κάηκε το εμπορικό  κέντρο σε 52 ελληνικές πόλεις από βασικά τον ίδιο συρφετό.. Πάντως, ο μπάτσος που δολοφόνησε το παιδί, δήλωσε πως δεν το μετάνοιωσε, μέσα από τη φυλακή…

 

ΒΗΜΑ – 29.6.07 = Πρώτη σελίδα, κάτω δεξιά ====================================ΠΡΟΣΟΧΗ Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές δράσεις και ευέλικτες κινήσεις.

Το βιβλίο συνέγραψαν δύο αξιωματικοί με μακρόχρονη θητεία και εμπειρία στο Πυροσβεστικό Σώμα, ο πρόεδρος και ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος κ.κ. Γιάννης Σταμούλης και Νίκος Διαμαντής. Στο βιβλίο δεν αναφέρονται στη συνένοχη δράση από τη διοίκηση της Πυροσβεστικής για την εξάπλωση της φωτιάς σε διάφορες περιπτώσεις η οποία αναφέρθηκε ό,τι εμπόδιζε το έργο των πυροσβεστών.. Δηλαδή, απόδοση ευθυνών και τιμωρία δεν θα υπάρξουν, ούτως ώστε άμα χρειαστεί να είναι έτοιμος ο πραχτώρικος μηχανισμός να επαναλάβει τη δράση του..

Ερχονται τώρα λοιπόν, 10 χρόνια μετά τους εμπρησμούς, που κόστισαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές, τα προηγούμενα χρόνια «να αξιολογήσουν τα δεδομένα που υπάρχουν από διάφορες ανοιχτές πηγές». Ας σημειωθεί, ό,τι όλο το τελευταίο διάστημα που τα πράγματα πάνε καλά για τους κατακτητές, βρισκόμαστε υπό πλήρη ξένο έλεγχο δεν έχουμε τέτοιες «πυρκαγιές»… Μπορούμε δηλαδή, να υποθέσουμε πως αν, παρελπίδα τώρα αντιδράσουμε πάλι θα μας κάψουνε με τους άθικτους και ατιμώρητους μηχανισμούς τους.. 
Όπως είπαν οι συγγραφείς του βιβλίου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επεξεργασία των στοιχείων γίνεται με βάση την επίσημη έρευνα, αλλά και την βιοματική τους αντίληψη, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να δει τι συνέβη το 2007.  Φιλοδοξούν βασικά να ενταφιάσουν το θέμα που «καίει», απο κάθε άποψη..
 
Ο εκ των συγγραφέων Διαμαντής, διευκρίνησε ότι το βιβλίο χωρίζεται ουσιαστικά σε τρία μέρη: Το ημερολόγιο των πυρκαγιών, την εγκληματολογική προσέγγιση, σε σχέση και σύγκριση με τις συνήθεις πυρκαγιές των άλλων καλοκαιριών και την επεξεργασία όλων των υποθέσεων που αναπτύχθηκαν, με γνώμονα ότι όλες σχεδόν οι μεγάλες πυρκαγιές αποδίδονται σε εμπρησμούς από πρόθεση και σε μεγάλο βαθμό σε δολιοφθορά, από ξένες υπηρεσίες και «τρομοκράτες».

Γνωρίζουν, λοιπόν, πολύ καλά ποιοι μας καίνε, επί δεκαετίες, και το ΓΙΑΤΙ μας καίνε… Αφού κι εμείς το γνωρίζαμε και σας λέγαμε από τότε που μας πηγαίναν κι οτι όλοι οι πολιτικοί κι οχι μόνον αυτοί, είναι εξαγορασμένοι και συναινούν..

Ενώ, όμως γνωρίζουν μας «πυρπολούν» επί δεκαετίες τα νεύρα με παραμύθια για μικρά παιδιά, αποκρύπτοντας τους χορηγούς, τους σπόνσορες, τους σκηνοθέτες και τους εκτελεστές των εμπρησμών…

Κατά καιρούς, για το θεαθήναι, πετάνε και κάποια υπονοούμενα…

Αποκρύβεται, βεβαίως, συστηματικά και δόλια τούτο: Ότι οι εμπρησμοί είναι μία από τις πιο μακάβριες μορφές τρομοκρατικού πολέμου του πολυεθνικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης, εναντίον εθνών, λαών και κρατών: Είναι ένας πόλεμος των δημίων και ληστών της Νέας Τάξης, με στόχο την οικονομική καταστροφή των κοινωνιών, την εξαθλίωση των λαών και την ΕΠΙΒΟΛΗ των πολιτικών, αποικιοκρατικών στόχων…

Μιά άλλη τέτοια μακάβρια  δράση που ακόμη βιώνουμε στο πετσί μας,  είναι  το διαλυτικό σαμποτάζ στο κράτος από τους πολιτικούς και τους άλλους  κατοχικούς σκερβελέδες για το ξεπούλημα και την υποδούλωση των Ελλήνων…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 5 =