ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΝΤ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ !

86 ΔΙΣ ΕΛΑΒΕ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΣΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ.. .. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ..

ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΚΡΕΞΙΤ  ΤΩΡΑ ΚΑΙ «ΚΑΘΑΡΣΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ !

Ζοφερό μέλλον που θα διαρκέσει μέχρι και το 2050 και ίσως και για μερικές δεκαετίες ακόμη προβλέπει η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα. Σύμφωνα με την έκθεση ακόμα και οι ΗΠΑ μετά το «κραχ» του 1929 ανέκαμψαν πολύ γρηγορότερα από την Ελλάδα.

Μακροπρόθεσμα, εγγυημένη θα πρέπει να θεωρείται μόνο η εθνική σύνταξη των 384 ευρώ, τα ποσοστά ανεργίας θα παραμείνουν σε διψήφια ποσοστά μέχρι το 2040, θα συνεχιστεί η μετανάστευση, με συνέπεια την καθυστέρηση της πραγματικής ανάκαμψης για δεκαετίες, ενώ θα υπάρξει περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων και στο βάθος βέβαια υπάρχει το Grexit.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ «ΨΙΧΟΥΛΑ» ΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Το σαμποτάζ από τα παλιά εκ μέρους των πολιτικών κλπ κατοχικού προσωπικού ΔΝΤ στις οικονομικές δραστηριότητες των υποδούλων είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει στην Ελλάδα βελτίωση της κατάστασης με οικονομική ανάπτυξη.. Τελευταίο τρανό παράδειγμα η διαλυτική στις επιπτώσεις της χρήση των αεροφωτογραφιών του 1945 για τον καθορισμό χρήσεων γης στην άτυχη πατρίς. Δηλαδή, ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ την ανάπτυξη που σαφως θα μπορουσε να ξεκινησει απο τον τομέα των ακινήτων.. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ..
Ακόμη κι όταν σημειώθηκε αναπήδηση του δείκτη της ανάπτυξης, όπως σημείωσε ο προδότης Λοβέρδος στο Σκάϊ επενέβει η «Αριστερά» με τον Οικονομικό δολοφόνο Μπαρουφάκη δανείστηκαν 86 δις τα «χωσαν» στα δάνεια, «έπαιξαν» 6 μήνες «κατενάτσιο» τις καθυστερήσεις και ξεκίνησε ο μακρύς στραγγαλισμός της Οικονομίας με τα κάπιταλ κοντρολς.. Προφανώς,  όλοι στη Βολη δίνουν παράσταση παραπλάνησης, ενεργουν για λογαριασμό εχθρικών προς τον Ελληνικό λαό δυνάμεων.. Αλλωστε στο πλαίσο της προπαγάνδας τους δεν υπαρχουμε, πολλές φορές ούτε που το κρύβουν..
Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ


1.- Το ΔΝΤ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά ένας διεθνής κερδοσκοπικός οργανισμός, χωρίς καμία δική του παραγωγική βάση.
2.- Το ΔΝΤ δεν επιβιώνει μόνον με τη κλασική συνεισφορά κεφαλαίου από το κάθε κράτος μέλος, αλλά εισπράττει τόκους, οι οποίοι μπορεί να μην είναι στα επίπεδα εκτροχιασμού της μαύρης αγοράς κεφαλαίων, αλλά είναι σημαντικότατοι και τουλάχιστον 5πλάσιοι του επιτοκίου δανειακής διευκόλυνσης της ΕΚΤ υπό ομαλές συνθήκες.
3.- Η χώρα που προσφεύγει στο ΔΝΤ, αναλαμβάνει να καλύπτει όλα τα έξοδα των κλιμακίων που ασχολούνται με τη παρακολούθηση και αξιολόγηση του δημόσιου χρέους της. Αυτό λειτουργεί, ως διπλασιαστής του συμφωνημένου επιτοκίου δανεισμού της ενδιαφερόμενης χώρας.
4.- Από καμία χώρα, στην οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, το ΔΝΤ δεν θέλει να φύγει. Τέτοιες χώρες είναι συντηρητές της ύπαρξής του, έστω και αν οδηγούνται σε οικονομικό θάνατο και υπανάπτυξη.
5.- Οι Χώρες που προσέφυγαν στον δανεισμό ΚΑΙ στους αντιαναπτυξιακούς όρους του ΔΝΤ, για να επανέλθουν σε ομαλή οικονομική ζωή και σε οικονομική ανάπτυξη, εξεδίωξαν κακήν-κακώς το ΔΝΤ.
6.- Το ΔΝΤ αδιαφορεί πλήρως με την πάταξη της διαφθοράς στη κάθε χώρα που επιβάλλεται, ούτε και ενδιαφέρεται για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν αυτοί με τους οποίους συνεργάζεται στις χρεοκοπημένες χώρες και συνέβαλαν στη διόγκωση του δημόσιου χρέους με (στη κυριολεξία) ληστείες κρατικών δανείων. Αντιθέτως, προτιμά να συνεργάζεται με ότι πιο διεφθαρμένο υπάρχει ως πολιτικό κατεστημένο, στις χώρες που επιβάλλεται, μαζί με τους οποίους καταληστεύει τους κατά τόπους εθνικούς πόρους.
7.- Η διόρθωση των κακώς κειμένων μιας χρεοκοπημένης χώρας (κλοπές κρατικού χρήματος, αργομισθίες μπράβων των πολιτικών γκάγκστερς, ψηφοθηρικές αλχημείες του ασφαλιστικού συστήματος, φοροκλοπή, εισφοροδιαφυγή, μίζες κλπ υπερτιμολογήσεις) καταπολεμήθηκαν σε χώρες από τις οποίες εκδιώχθηκε το ΔΝΤ, και αποκαταστάθηκε η πολιτική ομαλότητα, με ποινικές καταδίκες πολιτικών και τραπεζιτών που συνέβαλαν στη δημιουργία της οικονομικής κρίσης…. ΕΔΩ στην Ελλάδα (και σε άλλες οικονομικά υπόδουλες χώρες), το ΔΝΤ συνυπάρχει και συνεργάζεται με την κυβερνητική και πολιτική εν γένει διαφθορά.
ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ.

Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΝΤ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 5 =