ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΡΑΧΜΗ..

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ! ΕΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΤΩΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Θα πρέπει να τους πιστέψουμε τους δανειστές/κατακτητές μας ό,τι προτίθενται να μας παρατήσουν για να χρεοκοπήσουμε άμα φύγει το ΔΝΤ..  Τότε αναγκαστικά  το τέλος μας θα περάσουμε στη δραχμή και όλη η Ελλάδα θα εξαγοραστεί  μπιρ – παρα από εκείνους  που έχουν συνάλλαγμα.. Σε διάψευση του Der Spiegel -σύμφωνα με οποίο το ΔΝΤ προτίθεται να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης με το ποσό των 5 δισ. ευρώ προχώρησε σήμερα εκπρόσωπος του Ταμείου.

Οι θέσεις του Ταμείου είναι γνωστές και δεν έχουν αλλάξει» φέρεται να δήλωσε εκπρόσωπος του ΔΝΤ.
Είναι απόλυτα εύλογο το γεγονός ότι για να συμμετάσχει το ΔΝΤ με νέο δάνειο στην Ελλάδα θα πρέπει πρωτίστως στην έκθεση βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος να το χαρακτηρίζει βιώσιμο.
Ωστόσο, μόλις πρόσφατα η DSA του ΔΝΤ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό χρέος είναι εξαιρετικά μη βιώσιμο. Τι σημαίνει μιά τέτοια εξέλιξη για μας…  Και πως μετά το αναγκαστικο χρέος οι Αλητ και οι προδότες πολιτικοί φέρνουν το πέρασμα στη δραχμή που προβλέψαμε κι εμείς απο το 2010..

 

2,5 δις φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες τη νέα χρονιά ! Εστω και τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν όλοι τι συμβαίνει και αποσύρουν τα λεφτά τους απ’τις τράπεζες.Στήριξαν τις τράπεζες αντι τους ανθρώπους! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ! Καιρός να αφανιστούν !

Dionyssis Antzoulatos

ΠΡΟΣΟΧΗ ….!!! ΔΕΝ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ !!!
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΤΑΣΗ – ΠΑΓΩΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ !!! Αλλαγή νομίσματος χωρίς αυτές τις δυο προϋποθέσεις ειναι καθαρή ΠΡΟΔΟΣΙΑ, που θα μας φέρει σε ακόμα χειρότερη μοίρα..!!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΟΙ «δανειστες και εταίροι» ΤΟΥΣ ..!!! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ..!!!

Οποιο Κράτος προλάβει και φύγει πρώτο από την  «Ευρώπη» και αν δεν εχει ΠΡΟΔΟΤΗ πρωθυπουργό, θα προλάβει να φύγει και με προικούλα …!!! Αν προλάβει να την κανει με χρυσό και να την αποθεματοποιησει στην Εθνικοποιημένη Κεντρική Τραπεζα του, θα ειναι ΔΙΠΛΑ ΜΑΓΚΑΣ…!!!

Δείτε πως φτάσαμε ως εδώ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΠΙΑ ΑΛΗΤΑΡΧΙΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ… ΣΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΑ «ΝΕΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ..

Προφάσεις, με απώτερο στόχο την ακύρωση της μεγάλης επένδυσης στον χώρο του άλλοτε αεροδρομίου, χαρακτηρίζει την κίνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να εγείρουν θέμα αρχαιοτήτων, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, τονίζοντας πως όλα τα χρόνια που λειτουργούσε ως αεροδρόμιο, δεν είχε τεθεί κανένα θέμα.

«Το πρώην αεροδρόμιο λειτουργούσε 75 χρόνια χωρίς να εγείρει κανένας θέμα αρχαιοτήτων. Στο επενδυτικό σχέδιο έχουν, ήδη, οριοθετηθεί τα σημεία που έχουν αρχαιολογικό ενδιαφέρον από το ΤΑΙΠΕΔ και τον επενδυτή. Η προσπάθεια ανακήρυξης εγκαταλελειμμένων κτιρίων ως «Νεότερα Μνημεία», η «ανακάλυψη» δασικών εκτάσεων και τώρα η προσπάθεια οριοθέτησης ολόκληρου του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού χώρου, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις, ώστε να ακυρωθεί η επένδυση. Η σοβαρότητα σε αυτήν την χώρα..»,   είναι ΧΕΣΕ «ΘΕΑΤΡΟ», ΚΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !

ΥΠ. ΟΨΙΝ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΑΥΤΟΓΧΡΟΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .. ΑΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΦΑΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ – ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ.. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ.. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΦΑΚΑ ΔΝΤ
Oι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είχαν κινητοποιήσει τόσο τους πράκτορες, όσο και τα ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, ώστε να αντλήσουν πληροφορίες για τον ρόλο της Γαλλίας και της Γερμανίας στη διαχείριση της ελληνικής κρίσης και τον βαθμό έκθεσης του Δημοσίου και των γαλλικών τραπεζών στο ελληνικό χρέος. η CIA επεδίωκε να μάθει «συγκεκριμένες προτάσεις και συστάσεις» που είχαν καταρτίσει οι γαλλικές παρατάξεις για την αντιμετώπιση της ευρύτερης κρίσης στην ευρωζώνη, που είχε ως επίκεντρο της Ελλάδα. Οι έρευνες εστίαζαν στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, κυρίως στους Σοσιαλιστές του κ. Ολάντ και στο Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν. Όπως αναφέρουν τα WikiLeaks, η CIA εκτιμούσε πως ο κεντροδεξιός -τότε πρόεδρος- Νικολά Σαρκοζί δεν είχε «κλειδώσει» την επανεκλογή του στο Ελιζέ, και προσπαθούσε να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για τις έριδες που μπορεί να υπήρχαν στο κόμμα του ή προεκλογικές αδυναμίες.

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + 9 =