“ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ” ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !

ΠΡΩΤΟΣ «ΛΑΓΟΣ» ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.. ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ… ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Anna Art : Δήλωση του Μητρόπουλου στον Αιμίλιο Λιάτσο: Επειδή γνωρίζανε ότι το χρέος μπορούσε να διαγραφεί σύμφωνα με την κυρίαρχη βούληση του Ελληνικού λαού, για αυτό βάλανε τον Τσίπρα για να μην διαγράψουνε ποτέ το χρέος!!! Απ’ αυτά που σας λέμε εμείς πριν γίνουν μήπως και ξυπνήσετε..

Παραπλανητική κι αστεία είναι η προσφυγή στην «Ανεξάρτητη» !

Και για να μην υπάρχουν βίαιες αντιδράσεις έχουμε την Πλύση Εγκεφάλου από υπερπληθώρα «φωνών» από κουραδοκάναλα, από  εφημερίδες, από κατοχικά σάϊτ και κάπου 10 χιλιάδες ηλίθιους άνεργους  που νομίζουν ό,τι είναι δημοσιογράφοι…

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΠΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΕΩ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ.

Παραπλανητική και αστεία είναι η προσφυγή στην «Ανεξάρτητη» !

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ Η ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΛΟΓΩ ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ 3 ΠΥΛΩΝΕΣ : 1) ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 2). ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 3). ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΗ, ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΙΔΡΗ «ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ» ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΛΩΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡ’ ΕΛΠΙΔΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΞΕΦΥΓΕΙ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΡΗΣΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :
MEPOΣ TPITO – Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας > TMHMA Γ΄ – Bουλή > KEΦAΛAIO TPITO – Kαθήκοντα και δικαιώματα των βουλευτών
‘Αρθρο 62: (Ακαταδίωκτο των βουλευτών)
1. Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Eπίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Bουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Bουλής.
H άδεια θεωρείται ότι δεν δόθηκε, αν η Bουλή δεν αποφανθεί μέσα σε τρεις μήνες αφότου η αίτηση του εισαγγελέα για δίωξη διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Bουλής.
H τρίμηνη προθεσμία αναστέλλεται κατά τη διάρκεια των διακοπών της Bουλής.
Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα.
ΕΠΑΝΑΛΑΑΜΒΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 62 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, Ο ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ο Υ Τ Α Ι ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΑΤ ΑΝΕΥ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΩΝ, ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
ΟΜΟΙΩΣ, Ο ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΕΛΕΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ…….
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΙΣΚΕΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ, ΛΕΤΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΑΝΟΗΣΙΕΣ…..
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;
ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ.
ΒΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΘΑΥΜΑΣΙΑ……ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ….ΚΑΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Andreas Papadopoulos

Συνήθως  οι δεξιάς προέλευσης συμπολίτες μας τρέφουν τέτοιες αυταπάτες. Είναι  και πολλοί εκείνοι που τους κοροϊδεύουν σ’ αυτή την κατεύθυνση για να φακελώνονται κι όλας.. Γιατί, οι δήμιοί  μας εκμεταλεύονται το γεγονός πως, αριστερός δεξιός, ΔΕΝ  ΤΟ ΧΩΡΑ  Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΤΡΩΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − 6 =