ΟΙ PUSTARES ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΘΟΥΝ – ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟCIA.. ΣΟΡΡΥ, ΒΑΡΩΝΕ ντε ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΠΡΩΤΟ ! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟΥ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ «ΠΑΙΓΝΙΑ»… ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ,  ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΙΣΑ!

 

ΕΒΑΛΑΝ «ΑΡΧΟΝΤΑ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Η Ελλάδα προσέλαβε τον Rothschild ως σύμβουλο για το αναγκαστικό χρέος γράφουν οι FT.  «Παραδοσιακά» τις πιο σημαντικές ειδήσεις  τις  δημοσιεύουν ξένοι, οι «Ελληνες» δε μπορούν, δε μπορούν..  Κατά το δημοσίευμα αναλαμβάνει τις συνομιλίες  με τους δανειστές, οπότε θα μεταφέρει και τη θέληση τους στους ιθαγενείς.  Τέρμα οι «διαπραγματεύσεις».. 

Σύμφωνα με το σχέδιο, «η Rothschild θα αναλάβει να συμβουλεύει την Ελλάδα σε όλους τους τομείς που συνδέονται με το χρέος, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, το ενδεχόμενο ένταξης στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ (ύψους € 80 δισ. το μήνα) καθώς και την έξοδο στις αγορές με την έκδοση ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου».

Οσο για τον Τσίπρας, οι πληροφοριες λένε πως έχει ήδη φάει σουτ και κλαιγεται.. Εδώ με τον Ζαν Κλωντ  τα Τσούζουμε που του ‘πε να πάει απ’ ευθείας στα μεγάλα αφεντικά της διεθνούς τραπεζαλητείας. Εκεί εναπέθεσαν την άτυχη «Ωραία Ελλάς» !

 

Για τα λαμόγια και  τους ραγιάδες που θέλουν να  παραμείνει η χώρα στην Ευρωφάκα του θανάτου για τους Ελληνες οι F.T. παρατηρούν ότι «η Ελλάδα θα κερδίσει μια ανεπιθύμητη διάκριση έως το τέλος του 2019: να έχει εναποθέσει την ευρωύπαρξή της, κυρίως σε μια μονάδα εντατικής θεραπείας». Με γιατρό-θανατοπομπό το Ρότσιλντ!

«Η Ελλάδα είναι πιο άρρωστη από ποτέ και η αγωνία της όλο και μεγαλώνει», γράφει  εφημερίδα.. Τον Μάιο θα ξεκινήσει να διανύει τον όγδοο χρόνο της ως ασθενής σε ένα νοσοκομείο για οικονομικά τραυματισμένες χώρες της Ευρωζώνης…

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή αναφέρει ότι μπήκε στη Νομισματική Ένωση τον Ιανουάριο του 2001 και πως τον Μάιο του 2010 έλαβε το πρώτο από τα τρία πακέτα διάσωσης, ύψους 260 δισ. ευρώ, ενώ συμπληρώνει ότι πλέον «η χώρα είναι στον δρόμο για μια «οικονομική μετάγγιση» τον επόμενο χρόνο».

Δεδομένου ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο αλλαγών στην ευρωπαϊκή πολιτική διαχείρισης κρίσεων, οι F.T. παρατηρούν ότι «η Ελλάδα θα κερδίσει μια ανεπιθύμητη διάκριση έως το τέλος του 2019: να έχει περάσει την ύπαρξή της στην Ευρωζώνη, κυρίως σε μια μονάδα εντατικής θεραπείας».

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο και σε αποστροφή του ότι η Ελλάδα κάνει θυσίες στο όνομα της Ευρώπης.

«Μίλησε σαν η Ελλάδα να υποφέρει όχι για να ανακτήσει την υγεία της, αλλά για να βελτιώσει τη φήμη των γιατρών της», σχολιάζει ο δημοσιογράφος και συνεχίζει: «Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ, οι οποίοι τσακώνονται δίπλα στο κρεβάτι της Ελλάδας για το ποια θα είναι η επόμενη θεραπεία που θα συνταγογραφήσουν».

Πάντως μόνο υπό ξένη Κατοχή και γενοκτονώντας μας είναι  η μόνη περίπτωση να παραμείνουν οι δήμιοι της Ελλάδας ατιμώρητοι.. Ο Μπαρούφας μόλις ανέλαβε καθήκοντα έστειλε ανακοίνωση ό,τι ξεκινά τη διαδικασία επαναδανεισμού μας(την οποία πριν  τις εκλογές απέκλειε… )  για 86 δις του 4ου Μνημόνιου με την ίδια εταιρεία θυγατρική Ρότσιλντ στην  οποία ανέθεσαν με τον ΓΑΠ το Α’ μνημόνιο(και η οποία έκλεισε αφού βγήκαν  οι  υπεύθυνοι και χλεύασαν τον ελληνικό δανεισμό) ! Στη συνέχεια  έπαιξε «κατενάτσιο», τις  καθυστερήσεις για να χειροτερέψει η πίστωτική κατάσταση της χώρας. Θα καθίσει στο εδώλιο ΚΑΙ για τα capital controls, τα οποία υπέγραψε πριν φύγει  ΚΑΙ για το κρυφό σχέδιο να χακάρει τα ΑΦΜ και να μας πληρώνει με αυτόγραφα με τη φάτσα του!  Ο γελοίος! Για το Στουρνάρι τι να πεις τα ‘χουν πει ολα τα ίδια τα Συχτίριζα γι αυτο η Ζωή  από κεκτημένη ταχύτητα ήθελε να τον δέσει.

ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΛΗ : Κάνουν λάθος όσοι επαναφέρουν θέμα δραχμής και Grexit. Αυτό δεν προκύπτει από καμία οικονομική ανάλυση. Η βελτίωση ανταγωνιστικότητας έχει ήδη επιτευχθεί. Το να φύγεις από το ευρώ δεν είναι απλή υποτίμηση. Είναι αλλαγή νομίσματος. Θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Έχουμε υποχρεώσεις σε ευρώ και όλοι θα ζητάνε ευρώ. Θα συλλαμβανόμαστε στα σύνορα και δεν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε. Οσοι λένε αυτές τις ανοησίες υποστηρίζοντας ότι δεν θα συμβεί και τίποτα αν φύγουμε από το ευρώ ας ταξιδέψουν στην Βόρειο Κορέα να καταλάβουν τι θα συνέβαινε.

Ναι στα προληπτικά μέτρα με ρήτρα ανατροπής τους

«Σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν πολλές παράμετροι και δίνεται το δικαίωμα στα μέλη για συμβιβασμό. Πάντα έτσι γίνεται. Σήμερα η κατάσταση είναι εύκολη για τους κυβερνώντες από ότι στο παρελθόν καθώς έχει επιτευχθεί το 90% των απαιτήσεων. Δεν δικαιολογείται αποτυχία» ανέφερε ο κ. Στουρνάρας για να εξηγήσει: «Το κόστος να κλείσουμε είναι πολύ μικρό σε σχέση με το όφελος που θα έχουμε. Το κόστος θα είναι τεράστιο αν δεν κλείσουμε».

Κληθείς να σχολιάσει την στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τα σενάρια που τον συνδέουν με το Grexit, ο κ. Στουρνάρας είπε: «Διαφωνώ με τον κ. Σόιμπλε στο βαθμό που έχει μιλήσει για Grexit. Δεν το έχω ακούσει με τα αυτιά μου. Στο βαθμό που το έχει πει είναι λάθος από ένα φιλοευρωπαϊστή. Ακόμα και με την θεωρία παιγνίων δεν είναι σωστή τακτική γιατί κανείς δεν το θέλει. Δεν το δεχόμαστε γιατί έχουμε κάνει πρόοδο μέσα από μεγάλες θυσίες».

Η «ΠΡΟΟΔΟΣ» ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ:

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × four =