ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΣΑΚΑΠΟΥΣΤΡΑ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΘΕΜΑ ΔΡΑΧΜΗΣ

«ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ», ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΑΙΖΕ Η ΤΣΑΚΑΠΟΥΣΤΡΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο «ΡΟΜΑ» ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ κλπ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ «ΦΑΕΙ», ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ..

«Το προβλημα της Ελλάδας δεν  ειναι το χρέος», αλλά οι αλητ Ολιγάρχες της

ΟΝΤΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ, ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !
Η ΑΝΝΑ Η ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ … ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο,ΤΙ ΟΙ «ΙΔΙOΚΤΗΤΕΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΤΥΧΩΔΙΟΚΤΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.. ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΙΣΩ.. ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ?? ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ.. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ  ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤ ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΑΣ..

Το πέρασμα σε εθνικό νόμισμα πρέπει να το κάνουν φίλοι του Ελληνικού λαού, αλλιώς αμα το κάνουν οι νταβάδες ληστευοντας μαζί με την προσαρμογη για παντα θα μας ξεκάνουν.. Η ΦΡΑΞΙΑ +53, ΟΙ «ΑΕΘΝΙΣΤΕΣ» ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Η ΤΣΑΚΑΛΩΤΑ.. ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΥΑΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ,

 

ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟΙ.. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ «ΜΑΓΚΙΕς» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ? ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΟΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΜΕ, Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ «ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ», ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΑΞΙΑ +53, ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΥΑΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΓΥΦΤΟΥΣ «ΑΕΘΝΙΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ»..

Ο ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΓΚΡΕΞΙΤ..  ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ.. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ-ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.. ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΑΣΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΩΜΕΪΚΟ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ !

Αρχικα γράψαμε ό,τι αυτές οι λακαμίες του Ξυδάκη για τη Δραχμή είναι Πασοκιά ?  Ετσι,  το καταλαβαίνουμε… Μαζεύονται όλοι και κάνουν πως συνδιαλέγονται για το ζήτημα μαζί κι άλλοι πολιτικοί.. Απλώς ανοίγουν ελεγχόμενα πέρασμα δραχμικό για να το κλείσουν οι ίδιοι το θέμα.. Σκοπός φανερός να απειλήσουν  τους ξένους που αντιμετωπίζουν  οργισμένες εκλογές..

Αν επιμείνει ο «ψεύτης»(πεζοδρομιακή ονομασία του  «δημοσιογράφου», σημαίνει πως λειτουργεί ως «λαγός» μπροστά από νταβάδες.. Τότε, θα σας εξηγήσουμε αυτό που γράφουμε από το 2010, ό,τι το πέρασμα σε εθνικό νόμισμα πρέπει να το κάνουν φίλοι του Ελληνικού λαού, αλλιώς αμα το κάνουν οι νταβάδες μαζί θα μας ξεκάνουν.. Αυτό θέλει να πει εδώ κι ο Παναγιώτης που πιάνει τα μηνύματα των καιρών όταν λέει.. «Οι δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη είναι ακαταλαβίστικες και το μόνο που δείχνουν είναι αδιέξοδο και σύγχυση» αναφέρει σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συζήτηση περί δραχμής, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει: «Εμείς δεν θέλουμε να φύγουμε από το γερμανικό ευρώ, για να περάσουμε στη γερμανική δραχμή. Δεν θέλουμε να ξεφορτωθούμε τα μνημόνια και τη λιτότητα με το ευρώ, για να περάσουμε σε νέα τρόικα, μνημόνια και λιτότητα με δραχμή».

Εμείς, προσθέτει, «θέλουμε το εθνικό νόμισμα. Αλλά θέλουμε το εθνικό νόμισμα για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα, για να ελευθερωθούν οι Έλληνες πολίτες, για να αποκτήσει η χώρα μας δημοκρατία και την εθνική της κυριαρχία, για να εφαρμόσουμε ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Ελλάδας με τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Αυτή είναι η δική μας εναλλακτική πρόταση για το εθνικό νόμισμα».
Μακάρι ο Παναγιώτης να είναι ειλικρινής, εμείς ούτε αυτό ξέρουμε..

Εμείς καλά ξέρουμε εκείνο που χαμε γράψει χθες γιατί τό ‘χουμε ξαναγράψει πολλές φορές στο παρελθόν…

«ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ», ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΣΑΚΑΠΟΥΣΤΡΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ κλπ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ «ΦΑΕΙ»..
Ο «Έλληνας» υπουργός Οικονομικών φέρεται να δηλώνει προς το Eurogroup ότι η Αθήνα έχει εκπληρώσει… μόλις το 1/3 των προαπαιτουμένων, για να κλείσει η αξιολόγηση. Τι σημαίνει αυτό; οτι, ενώ στο εσωτερικό η κυβέρνηση κατηγορεί τους δανειστές πως αυτοί ευθύνονται που καθυστερεί να κλείσει η αξιολόγηση -με βαριές επιπτώσεις στην οικονομία, που καταγράφονται και στην προχθεσινή έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής- είναι η ίδια η κυβέρνηση που ομολογεί στους ξένους δανειστές πως δεν έχει κάνει όσα υποσχέθηκε -όπως της κουνάει το δάχτυλο επίμονα όμως και ο Σόιμπλε. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, η επιστολή της κυβέρνησης προς τους δανειστές αναφέρει ότι: – το 1/3 των όρων που συνδέονται με τη δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος έχει ολοκληρωθεί – άλλο 1/3 των προαπαιτούμενω είναι σε εξέλιξη και «αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες» – το υπόλοιπο 1/3 «μπορούν να εφαρμοστούν πλήρως εντός δέκα ημερών από τη στιγμή που θα υπάρξει μια συνολική συμφωνία», όπως φέρεται να υπόσχεται ο κ. Τσακαλώτος. Με άλλα λόγια, όπως προκύπτει από την τρίτη υπόσχεση Τσακαλώτου, η Αθήνα παίζει καθυστερήσεις, «κρατάει την μπάλα στα πόδια της» για το 30% των πιο σκληρών -όπως εκτιμάται- μέτρων και υπόσχεται να τα εφαρμόσει όλα, αν και εφόσον κλείσει η συνολική διαπραγμάτευση για όλα τα ανοικτά θέματα, όπως τα πλεονάσματα μετά το 2018, αν θα μπει ή θα φύγει το ΔΝΤ κλπ. Με τα δεδομένα αυτά, εξηγείται και γιατί δεν υπήρχε λόγος να επιστρέψουν καν στην Αθήνα οι θεσμοί -ούτε καν για το θεαθήναι, όπως επιχειρήθηκε τον Δεκέμβριο. Θυμίζουμε ό,τι τα ίδια έκαναν όλες οι κατοχικές κυβερνήσεις, ο «Γιώργος», ο Σαχλαμαράς με τον Μπένι, γεγονός στο οποίο στηρίζεται η εκτίμησή μας ό,τι πραγματικός σκοπός τους είναι η Γενοκτόνησή μας με την καταστροφή του Ελληνικού Κράτους… NA ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙA Η ΑΠΛΩΣ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × two =