ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΑΦΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΥΣΤ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !

ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΜΕ  …»ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ» !

 

Οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές και μυστικές υπηρεσίες διερευνούν τις ιδιωτικές τηλεφωνικές συνομιλίες και τις οικονομικές συναλλαγές ανθρώπων του εκλεγμένου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με αμφιλεγόμενο ρεπορτάζ των New York Times που αναπαράγουν  και  τα «ελληνικά»  ΜΜΕ

Στόχος, τονίζει το δημοσίευμα, είναι να διαπιστωθούν κατά πόσο υπάρχουν διασυνδέσεις ανάμεσα σε συγκεκριμένα πρόσωπα που συμμετείχαν στην προεκλογική του εκστρατεία, με Ρώσους αξιωματούχους. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται κατά πόσο οι παρακολουθήσεις αφορούν και τον ίδιο τον Τραμπ, ενώ είναι σαφές ό,τι αποτελεί «παραγγελιά» του δυσώνυμου κλίματος των Τζ. Σόρος, Κλίντον, Ομπάμια, στο οποίο ανήκει και χρηματοδοτεί η Γιάννα Παρθένη, Αγγελοπούλου, Ντολόρες, «Αθήνα 2004» τα φάγαμε ΟΛΑ ! Οι Τάϊμς που στην εποχή μας, μαζί με άλλα μεγάλα ΜΜΕ, έχει καταντήσει «φυλλάδα», υπηρετώντας την Πανσκατοποίηση, λένε ότι είχε διαρρεύσει απόρρητο έγγραφο που είχε στα χέρια του το FBI, σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία, όχι μόνο μπορεί να εκβιάσει τον εκλεγμένο πρόεδρο στο μέλλον με στοιχεία που έχει στα χέρια της, αλλά τον έχει ήδη χρηματίσει.

Ένα από τα πρόσωπα που παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες είναι ο Πολ Μάναφορτ, ένας από τους πρώην επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας. Δύο ακόμα είναι ο Κάρτερ Πέιτζ, επιχειρηματίας και πρώην σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής της εκστρατείας, και ο Ρότζερ Στόουν, στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Δεν είναι γνωστό εάν στη λίστα περιλαμβάνεται και κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο κυβερνητικό επιτελείο του Τραμπ, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείεται. Ετσι, κλείνουν τη «στοχοποίηση» στελεχών του Ντ. Τράμπ, ο οποίος έχει επικαλεστεί μαρτυρίες και πληροφορίες στελεχών απο το ΦΒΙ για τα έργα  και της ημέρες  της  Χίλαρης..

Τα συνηθίζει αυτά ο μιντιακός όμιλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σαν όλα τα ΜΜΕ της κατοχικής «ενημέρωσης» .. Παρόμοια κρούσματα σημειώθηκαν στο  απώτερο, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν με τα «μαντρόσκυλα» της διοίκησης που το παίζουν και «δημοσιογράφοι».
Αντιγράφουμε από το fb του δημοσιογράφου Κώστα Κυριακόπουλου, μεχρι πρότινος διευθυντή σύνταξης του CNN Greece, που απολύθηκε από την DPG Digital Media καταγγέλλοντας ότι ο όμιλος επέδειξε την προσβλητικότερη συμπεριφορά που θα μπορούσε εις βάρος του, μετά από 25 χρόνια δημοσιογραφίας:
Η ΑΠΟΛΥΣΗ
Την περασμένη Τετάρτη, το απόγευμα, μια νεαρή κοπέλα με κάλεσε στα κεντρικά γραφεία της DPG Digital Media στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, για να μου πει.. με φοβισμένο ύφος ότι «λύεται η συνεργασία μου με το CNN Greece για λόγους μείωσης των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας…», μόλις έξι μήνες μετά από την έναρξη της συνεργασίας μας από τη θέση του διευθυντή σύνταξης. Είχαμε έναν μονομερώς έντονο διάλογο, σχετικά με τις αιτίες, κατά τη διάρκεια του οποίου η συγκεκριμένη κοπέλα με κοιτούσε με απλανές βλέμμα χωρίς να μου δώσει την οποιαδήποτε λογική εξήγηση. Μιλούσε σαν ρομποτάκι. Κανένα επιχείρημα. Μετά από το σοκ και όλα όσα συνοδεύουν μιαν απόλυση την αναζήτησα στο FB. Την είδα να φωτογραφίζεται με λουλούδια, άλλα να τα κρατάει, άλλα να τα φυσάει. Τη λυπήθηκα, την κακομοίρα. Δεν δημοσιοποιώ το όνομά της γιατί σε αντίθεση με τον συγκεκριμένο όμιλο, θέλω να σέβομαι τους ανθρώπους…Το σημαντικότερο είναι ότι ο συγκεκριμένος όμιλος επέδειξε την προσβλητικότερη συμπεριφορά που θα μπορούσε εις βάρος μου, μετά από 25 χρόνια δημοσιογραφίας και την όποια πορεία και αν έχω κάνει…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − four =