ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ».. (2 ΒΙΔΕΑ)

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ  ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ … ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ Η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΜΑΣ..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ…

Στα όρια της αντοχής της βρίσκεται η Ε.Ε, καθώς η ηγεμονική στάση της Γερμανιάς έχει οδηγήσει σε εκτίναξη του αποπληθωρισμού βλάπτοντας σοβαρά τις οικονομίες της Γαλλίας και της Ιταλίας. Η Ελλάδα βρίσκεται σε δεινή κατάσταση ενώ αυξάνονται οι φωνές που ζητάνε επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα. Αυτες τις θέσεις με συνέπεια από το 2010 υπηρετεί και ο Δ. Καζάκης και το ΕΠΑΜ υποστηρίζοντας πως εκτός από θέμα επιβίωσης η επιστροφή στη δραχμη είναι και θέμα Εθνικής ανεξαρτησίας.

Ο κ. Καζάκης προέβλέπει πως είναι πολύ πιθανό η διάλυση της ενωμένης Ευρώπης και της ευρωζώνης να γίνει τα προσεχή χρόνια με τοπικούς πολέμους και η ήπειρος που γνώρισε τους δύο πιο φονικούς παγκόσμιους πολέμους τον προηγούμενο αιώνα να μην αποφύγει έναν τρίτο. Αυτό οφείλεται στη μυωπική ηγεμονική στάση της Γερμανίας, η οποία ναι μεν επωφελείται στην παρούσα φάση από την κρίση στην ευρωζώνη, αλλά τελικά αυτό θα την οδηγήσει σε ακόμη περεταίρω συρρίκνωση, όταν πιστωθεί από τους λαούς της Ευρώπης τη βίαιη οργή και την αγανάκτηση τους για την αδιέξοδη οικονομική ηγεμονία που επέβαλε.

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − eight =