Η ΦΩΦΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΓΙΩΡΓΟ» ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ 3Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟΚ !

Ω, ΝΑΙ , ΠΟΛΛΑ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»… ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΟΜΑΡΙΑ.. Μεγάλος απών το Μπενίτο Τουρκόγλου, κάτι που μπορεί να αναγνωστεί κι ως επιτομή της .. αγνωμοσυνης.. Γιατί όλα τα τομάρια βγαίνουν λάδι με το νόμο περί μη ευθύνης πολιτικών που τον έβαλε και στο Σύνταγμα ο χοντρός ο «τετραπέρατος» ..

 ΜΠΡΟΣ «ΕΚΛΟΓΕΣ» ΠΙΣΩ ΚΡΕΜΑΛΑ !

Σε χαζοχαρούμενο κλίμα, που δημιούργησε όπως λένε η επιστροφή Γρηγοράκου στο ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚ και η προσχώρηση του Τούρκου Ιλχάν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η Φωφάρα ως «αρχηγός» συναντήθηκε με πρώην βολευτές του λαμόγιου «Κινήματος» στο Κάραβελ. Στόχος των πασοκόγυφτων να δοθεί η αίσθηση της «πανστρατιάς», καθώς εκτιμούν όπως όλοι ότι οι πρόωρες εκλογές είναι πολύ κοντά. Υπόσχονται ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη δημιουργία νέου ενιαίου φορέα.

Οι προδότες στην Ελλάδα έχουν μια έφεση στο ζεϊμπέκικο.. Θεωρούν φαίνεται τους εαυτούς τους ως γενναίους και εραστές του κινδύνου ληστεύοντας και εξαπατώντας μέχρι τέλους την άτυχη χώρα..

Είναι η τρίτη φορά που προσπαθούν έτσι να «ξεπλυθούν» από το «ανάθεμα» του πολυπροδομένου  λαού για να γλυτώσουν  το  κεφάλι τους  οι «πράσινοι» εγγυητές και αυτουργοί λεηλασίας 100άδων ευρωδισεκατομμυρίων. Τις προηγούμενες μιλάγαν  για «κεντροαριστερά», αλλά μόλις έπεφταν τίποτα «ροχάλες» από δώ, απ’ το Ιντερνετ «λάκιζαν».. Αν τους κάτσει η «τρίπλα»  βάζουν οριστικά ταφόπλακα στην «Ανεξάρτητη». Ετσι, συνεχίζουν χωρίς καταλογισμό, και χωρίς να δίνουν λογαριασμό στην Ελλάδα τη Μεγάλη Γενοκτονία με αλλαγή πληθυσμού με τα ανοιχτά  σύνορα, που είναι η βάση συναίνεσης όλων των κομμάτων μέσα στη Βολή..  

 
Στην εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κάραβελ, συμμετείχε ο «Γιώργάκης» Παπάντριου ο οποίος κατέφθασε με συνοδεία από συνωμότες πραχτωρίσκους για «μπούγιο».. Στην ακολουθία του ημίτρελου καθάρματος «έλαμπαν» από  χαρά οι Δημήτρης Ρέππας, Χάρης Καστανίδης, Φίλιππος Σαχιμπατζίδης και ο «γόης»  Μιχάλης.  Ο τελευταίος είναι που έφαγε γροθιά ντιρέκτ στη μούρη όταν ξεκίνησαν τη Μεγάλη ΠροδοΣΙΑ με ΔΝΤ την Ανοιξη της αποφράδας χρονιάς 2010.. Ας σημειωθεί πως έκτοτε παραμένουν  όλοι στα  κέφια με τον Ερντογκάν..
 
Αλλοι «πρωτοκλασάτοι» που έδωσαν το «παρών» μπήκαν σε λίστα για το σχετικό λήφτινγκ από το Πρώτο Ψέμα :
 
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Βάσω Παπανδρέου
Κώστας Λαλιώτης
Γιάννης Καψής
Συλβάνα Ράπτη
Σούλα Μερεντίτη
Λάζαρος Λωτίδης
Μιχάλης Νεονάκης
Γιώργος Δασκαλάκης
Βαγγέλης Αργύρης
Τόνια Αντωνίου
Χρήστος Πρωτόπαπας
Κώστας Γείτονας
Μιλτιάδης Παπαιωάννου
Κατερίνα Μπατζελή
Πάρης Κουκουλόπουλος
Ροβέρτος Σπυρόπουλος
Γιαννης Μαγκριώτης
Δημήτρης Αλαμπάνος
Απόστολος Κακλαμάνης
Γιώργος Ανωμερίτης
Νάντια Γιαννακοπούλου
Ροδούλα Ζήση
Γιάννης Κουράκης
Πυθαγόρας Βαρδίκος
Βαγγελιώ Σχοιναράκη
Ο πανικός πάντως των πολιτικάντηδων του Χρέους τους (των Αλήτ) είναι γενικός και μόνη οδός διαφυγής οι εκλογές για να «μασήσουν» τα κορόϊδα σε ψεύτικη  αντιπαράθεση και να διχαστούν και να μη βρεθεί τρόπος  να τους «φάνε» ως οφείλουν..  Από τη ΝΔούλα η Ντόρα Μητσοτάκη δήλωσε πως  οι εκλογές είναι προ των πυλών «ανεβάζοντας τον πυρετό»..  Στα Σιχτίριζα ο  πανικός  είναι μεγάλος γιατί με  εκλογές ή άνευ θεωρούν τους εαυτούς  τους τελειωμένους με όσα με ταχύτητα οι ξένοι κατακτητές τους βάζουν να διαπράττουν τον τελευταίο καιρό σε  Οικονομία και Κυπριακό..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 4 =