«ΕΝΑΣ ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ» ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΣΚΑΪ !(ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΚΟ… ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΓΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ 100ΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ..

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 500 100ΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΚΟ!

Δηλώσεις Υπουργού Δουλεμπορίου Μου Τζάλα :

«Οι πρόσφυγες θα συνεχίσουν να …δοκιμάζονται» από κακοκαιρία κακουχίες – 4πλασιασμός λοιμώξεων !

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κληθείς, να σχολιάσει τις εικόνες από καταυλισμούς της ενδοχώρας όπως στο Δερβένι ή τη Μαλακάσα είπε ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο». «Όταν λέμε υπό έλεγχο λέμε ότι οι πρόσφυγες συνεχίζουν να δοκιμάζονται και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει», πρόσθεσε, ενώ απαντώντας για τα αυξημένα κρούσματα με λοιμώξεις στην Μαλακάσα είπε ότι «σε όλη τη χώρα υπάρχει τετραπλασιασμός των λοιμώξεων». Επίσης για την κατάσταση με τις λάσπες στον εν λόγω καταυλισμό είπε ότι «υπάρχουν λάσπες γιατί υπάρχουν χιόνια και κακοκαιρία».

Ερωτώμενος για την απαγόρευση πρόσβασης στους καταυλισμούς και τις άδειες που απαιτούντα είπε ότι «δεν υπάρχει κανείς που να ζήτησε άδεια και να μην του δόθηκε, πιθανώς όχι την ώρα που τη ζήτησε» και αναφερόμενος ειδικότερα στη Softex είπε ότι εκεί γίνονται εργασίες.

Κατά τ’ άλλα..
1. Δεν παραιτούμαι !
2. Ναι, θα παραμείνει το Ελληνικό ως χοτ σποτ!
3. Ναι, πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για τους παράνομους αλλά ….ΘΑ τα πάρουμε πίσω απο τα κονδύλια, αφού κι όταν ….
4. Ναι, πήραμε 175 εκατομμύρια απο την ΕΕ κι άλλα τόσα πήρε η Υπατη Αρμοστεία την οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε !
5. Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε τι κάναμε τα λεφτά, θα δώσουμε λογαριασμό αφού και όταν ….
6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ !!! 

Εδώ μάλωσε εκείνους που  «θίγουν τον πολιτισμό» επιμένοντας  στο δικαίωμα του ξενοδόχου να δώσει ή οχι το ξενοδοχείο του…
5. Εκανε «γαργάρα»  την ερώτηση για τους ποινικούς που υπόσχεται  η Μέρκελ στούς Γερμανούς ότι θα ξεφορτώνονται στην Ελλάδα απο τον Μάρτιο !!!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − three =