ΟΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 1′ ΤΟΥ 2017 ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ

Χωρίς καμμία προετοιμασία όπως πάντα,  από την 1/1/2017 οι επαγγελματίες θα κληθούν να ξεχάσουν τις «ασφαλιστικές κλάσεις» και να καταβάλουν εισφορές βάσει του «πραγματικού καθαρού» φορολογητέου εισοδήματος του προηγούμενου έτους.

 

Κάθαρση  Ισονομία Οργάνωση τώρα !

ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Στο παρά 1′ λεπτό από την εφαρμογή τους την Πρωτοχρονιά αναμένεται να εκδοθούν σήμερα, Πέμπτη, (ή αύριο αν δεν προλάβουν οι υπηρεσίες) οι υπουργικές αποφάσεις και οι εγκύκλιοι που θα καθορίζουν το νέο σύστημα εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες.

Οι πιό πολλοί ασφαλισμένοι βλέπουν πως οι Pustares του  Υπουργείου θα κάνουν  πίσω, ότι θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές, διότι το νέο σύστημα είναι ανεφάρμοστο και εξοντωτικό. Μαζί με  τους δανειστές/κατακτητές επέμεναν να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τους επαγγελματίες απαιτώντας να συμπεριλαμβάνονται στη βάση υπολογισμού και οι εισφορές της προηγούμενης χρονιάς (να μην αφαιρούνται δηλαδή από το φορολογητέο εισόδημα).

Η αξίωση τελικά δεν πέρασε κάτω από το κλίμα πανικού που δημιουργήθηκε και οδήγησε περίπου 100.000 επαγγελματίες να κλείσουν τα «μπλοκάκια» τους.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ 5ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Anna Sfetkou Το ξέρουν οι τραχανάδες οτι δεν θα εισπράξουν τους παρανοϊκούς φόρους και ανεβάζουν τα καύσιμα , τον καφέ , τα τσιγάρα …στις μπύρες ήδη μπήκε έξτρα καπέλο …άντε να βρούμε τρόπο τωρα να τους τιμωρήσουμε …

 

Από την 1/1/2017 οι επαγγελματίες θα κληθούν να ξεχάσουν τις «ασφαλιστικές κλάσεις» και να καταβάλουν εισφορές βάσει του πραγματικού καθαρού φορολογητέου εισοδήματος του προηγούμενου έτους.

Συγκεκριμένα καλούνται να καταβάλουν εισφορά για κύρια σύνταξη 20%, 6,95% για υγειονομική περίθαλψη και όπου προβλέπεται 7% για επικούρηση και 4% για εφάπαξ.

Πού εντάσονται και τι σηματοδοτούν όλα αυτά

ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ.. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ», ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ.. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ..

ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.. ΄

ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΟΝΥΜΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΤΙΚΟ, «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ» ΜΑΝΔΥΑ..

ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΆ 1′ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΑ ΤΑΜΙΑ, ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ «ΦΑΝΕ» ΟΛΟΥΣ.. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΧΤΙΚΙΑΡΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΑ,  ΔΝΤ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΒΡΩΜΕΡΗ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΚΑΙ «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ»…  ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ΟΧΙ Η ΦΩΦΗ, ΜΕ 2 ΝΙ !)) ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ..

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ !!
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΡΑ !

Σημ.  Και  το  υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά.. Ολα αυτά΄τα  κάνουν επί τουτου  για να διαλύσουν  τον Ελληνισμό.. Δεν είναι στην κουλτούρα κανενός Γαβρόγλου(υπ. Παιδείας), κανενός  Μουζάλα και καμμιάς Τσακαλώτας το  άνω  κάτω  συθέμελα που σε  γνώση τους  προκαλούν στον τομέα αρμοδιοτήτων τους…  Πρόκειται για  ξένους σαμποτέρ, στα  χνάρια του Ανδρέα και ανάλογη πρέπει να είναι  η αντιμετώπιση τους, από  τις όποιες ελληνικές δυνάμεις..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 + eleven =