ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ («ΓΑΡΓΑΡΑ») ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ έτοιμο να κατασπαράξει με ευχαρίστηση όσους το λιβανίζουν μέρα και νύχτα. Μεγαλοδημοσιογραφοι προκαλούν δυνατά αισθήματα..

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»ΧΩΡΙΣΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 

ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ !

 

Απ’ αφορμή  τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος κατά του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για φοροδιαφυγή και Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών  για ποσό περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ. Ο επαγγελματικός ιστότοπος «τυπολογίες» σχολιάζει  τον Π. Τσίμα στο Σκάϊ..

ΕΔΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ! ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..

Αν κάποιος άλλος τολμούσε να εκστομίσει την ανάγκη υποστήριξης των εφημερίδων και συγκροτημάτων Τύπου μέσα στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, θα το συνόδευε η κατηγορία του “οπαδού της Σοβιετίας” και του “αριστερούλη” σε μια ποιο ήπια εκδοχή. Χθες όμως  ζήτησε ο Παύλος Τσίμας, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη- να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ιταλίας, με τις φοροαπαλλαγές προς τον Τύπο, συσχετίζοντας αυτή την άποψη με τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό !

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ο ΣΚΑΪ, είναι με το φιλελευθερισμό, ενώ την Τρίτη και την Πέμπτη ζητάει κρατική ενίσχυση για να επιβιώσουν τα media και όχι κανείς άλλος στην Ελλάδα (πχ συνταξιούχοι).

Δυστυχώς στο Νέο Φάληρο επικράτησαν αυτές οι απόψεις που νομιμοποίησαν το τέρας του Μνημονίου, το οποίο είναι αδυσώπητο.  Είναι έτοιμο να κατασπαράξει με ευχαρίστηση όσους το λιβανίζουν μέρα και νύχτα.

Με τη διαρκή και εγκάρδια υποστήριξή του,  με την τοξικότητα των απόψεων ορισμένων εκ των στελεχών του, κατάφεραν να αφαιρέσουν όλα εκείνα τα πολιτικά εργαλεία που θα επέτρεπαν την υποστήριξη του κλάδου των ΜΜΕ και της υπόλοιπης κοινωνίας. Αλλά αυτά είναι Σοβιετία, έτσι δεν είναι;

Αλλά γιατί, τι έπαθαν  και χρειάζονται υποστήριξη τα μέλη των άλλοτε  πανίσχυρων  δημοσιογραφικών ενώσεων  ?

Η  Μεγάλη Ληστεία  κι εκεί περιγράφεται μέσα από την τελευταία ανακοίνωση του Οργανισμού για  την Περίθαλψη τους που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 16..  Διαβάστε και φρίξτε.

Συνάδελφοι,

Βάζουν λουκέτο στον ΕΔΟΕΑΠ, μας κόβουν ακόμη και την ασπιρίνη.

Κόβουν μια και έξω το αγγελιόσημο που είναι ο μοναδικός πόρος των Ταμείων μας επειδή η γραμμή τους είναι:

– Να σβήσουν τώρα τους δημοσιογράφους από τον χάρτη.

– Να κάνουν τις δημοσιογραφικές ενώσεις, σφραγίδα της πολιτικής τους.

– Να δημεύσουν και τα ρέστα από τα αποθεματικά των Ταμείων μας για να στήσουν το θνησιγενές Ενιαίο Ταμείο ΕΦΚΑ, που πριν μερικές ώρες, το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ότι οι ιδρυτικές διατάξεις του, είναι ήδη αντισυνταγματικές!!!

Προηγήθηκε ένα πρώτο ξήλωμα του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στις μέρες του Στουρνάρα και με την Κυβέρνηση Σαμαρά, που πήραν μέτρα για να μπει η θηλιά και στον ΕΔΟΕΑΠ.

Οι απάνθρωπες επιλογές Κατρούγκαλου – Πετρόπουλου αναδεικνύουν ως…αριστερή πολιτική, τον ταξικό ρατσισμό, αφού εκτός των άλλων υπηρετούν ανοιχτά τα non papers της ασύδοτης εργοδοσίας (όπως αυτές εμφανίστηκαν από τον περασμένο Οκτώβριο στη Βουλή στη συζήτηση για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου) και εκτελούν, εν ψυχρώ, το δικαίωμα του κάθε συντάκτη στη ζωή, στην εργασία, την ελευθερία της έκφρασης και το υπέρτατο αγαθό της αλήθειας και της ενημέρωσης.

Πετάνε στο δρόμο τους άνεργους, τους απλήρωτους και τους συνταξιούχους, με αυτή την πολιτική, που τους στέλνει να καλύψουν τις ανάγκες τους στα σκουπίδια.

Με τον ΕΔΟΕΑΠ που κλείνουν, συμπληρώνουν το έγκλημα με το PSI, τη ληστεία με τα τοξικά ομόλογα, τις τελευταίες ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών, τα κεφάλαια των Ασφαλιστικών Ταμείων και τις διαχειριστικές ανωμαλίες διοικήσεων του.

Προχωρούν σε σεισάχθεια, με μποναμά τα εκατομμύρια που οφείλουν οι ιδιοκτήτες εφημερίδων, περιοδικών, καναλιών, διαφημιστικών εταιρειών, γραφεία ισολογισμών, Τράπεζες και ΔΕΚΟ στο ΕΤΑΠ- ΜΜΕ και στον ΕΔΟΕΑΠ.

Οι άμεσες συνέπειες είναι:

– Δεκαοχτώμιση χιλιάδες ασφαλισμένοι με τις οικογένειές τους, μένουν από περίθαλψη, χωρίς γιατρό, χωρίς φάρμακα, χωρίς νοσοκομειακή φροντίδα.

– Άτομα με αναπηρία και ειδικά προβλήματα στερούνται τη νοσοκομειακή φροντίδα και υποστήριξη.

– Οι άνεργοι και οι απλήρωτοι συνάδελφοι χάνουν την τελευταία ελπίδα για φροντίδα και περίθαλψη.

– Οι συνταξιούχοι, μαζί με τη στέρηση της νοσοκομειακής και ιατρικής περίθαλψης, χάνουν και την επικούρηση.

– Οι εργαζόμενοι και όλοι οι δικαιούχοι του ΕΔΟΕΑΠ χάνουν τα λεφτά που έχουν πληρώσει έως τώρα και ούτε κουβέντα για εφάπαξ και σύνταξη.

Και ενώ το Ενιαίο – Ταμείο λαιμητόμος-, προβλέπεται να λειτουργήσει από 1/1/17, μόνο το αγγελιόσημο κόβεται αμέσως με το μαχαίρι (άρθρο 38 παρ. 9).

Η πολιτική αυτή «κουμπώνει» με τις συναλλαγές της Κυβέρνησης, που κουβεντιάζει, ξαφνικά, να κάνει τώρα πέντε τις τηλεοπτικές άδειες. Απλώς, μέσα στη συμφωνία είναι ευδιάκριτη τώρα και η δολοφονία της ενημέρωσης.

Συμπέρασμα:

1. Τα Ταμεία των δημοσιογράφων θα χρηματοδοτήσουν το νέο τηλεοπτικό και διαδικτυακό τοπίο που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, μαζί με τα νέα τζάκια, που μπορεί να είναι και από υλικά κατεδάφισης.

2. Παραβιάζεται το Σύνταγμα (άρθρο 14 παρ. 2), αφού η ενημέρωση μπαίνει στο ψυγείο…

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − six =