ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ»

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 2Οης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΡΟΜΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ!

Οι ΗΠΑ του Ομπάμια καθώς χάνουν  το  παιχνίδι «φοβούνται» πως θα γίνουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη κατά την  περίοδο  εορτών των Χριστουγέννων μέχρι 20 Φεβρουαρίου   Μιά βδομάδα μετά  τη νίκη του Ντ. Τράμπ το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε τη σχετική ταξιδιωτική οδηγία.
Καλεί τους Αμερικανούς πολίτες που είτε βρίσκονται, είτε θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η ταξιδιωτική οδηγία ακούγεται σήμερα σαν πρόβλεψη για όσα συνέβησαν στην Ευρώπη, στη Γερμανία και στην Ελβετία. Εκείνο που δεν είχαν προβλέψει ήταν η εκτέλεση του ρώσου πρεσβευτή..

Κρίμα, συμπαθητικός άνθρωπος ο δολοφονημένος πρεσβευτής.. Ο Α.Καρλόφ θα υπέγραφε την λήξη του συριακού πολέμου μέχρι το τέλος του χρόνου»

«Οι Αμερικανοί υπήκοοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε εορταστικά φεστιβάλ, εκδηλώσεις και λαϊκές αγορές», ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προσθέτοντας ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος, η Αλ Κάιντα και οργανώσεις που συνδέονται μαζί τους συνεχίζουν τον σχεδιασμό επιθέσεων στην Ευρώπη.
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σημείωσε ότι οι εξτρεμιστές έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις στο Βέλγιο, την Γαλλία, τη Γερμανία και την Τουρκία τη χρονιά που πέρασε, και επεσήμανε ότι παραμένει σε επιφυλακή για την πιθανότητα επιθέσεων οπουδήποτε στην Ευρώπη.
«Οι Αμερικανοί υπήκοοι θα πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή όταν συμμετέχουν σε μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις, όταν επισκέπτονται τουριστικούς τόπους, όταν χρησιμοποιούν τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας, και όταν συχνάζουν σε μέρη λατρείας, εστιατόρια, ξενοδοχεία, κλπ», είπε το υπουργείο στην οδηγία του.
Αυτή η τόσο ακριβής πρόβλεψη ίσως σχετίζεται με τη σύλληψη στις 15 Δεκεμβρίου 130 στρατιωτικών συμβούλων από χώρες του ΝΑΤΟ σε υπόγειο καταφύγιο στο Χαλέπι που φρόντιζαν την εκπαίδευση, την παροχή εξοπλισμού και την πληροφόρηση των ισλαμοκανιβάλων. Ουσιαστικά όπως έχουμε γράψει πολλές φορές αυτοί τους κατευθύνουν στις επιχειρήσεις και  αυτοί ηττήθηκαν  από τους Ρώσους  και τους συμμάχους τους… 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΝΕΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ ΚΛΠ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ.. ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΟΙ ΑΛΗΤ  ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΕΡΜΑ, ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΑΧΡΗΣΤΟ …  ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ … ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΓΚΑ, ΔΟΛ(ΟΣ) ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΕΡΤ,  ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΝΑΛΑ…

 

Μεταξύ των κρατουμένων από την κυβέρνηση της Συρίας, οι οποίοι βεβαίως θ’ αφεθούν σύντομα ελεύθεροι υπάρχουν αξιωματικοί από: Ηνωμένες Πολιτείες,  Γαλλία,  Βρετανία, Γερμανία, Ισραήλ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Μαρόκο, Κατάρ, κ.λπ. Αν έχει και Ελληνες δεν εμαθαμε.. Τα ονόματα των ειδικών αυτών στις επαφές με τους τζιχαντιστές που δημοσιεύσαμε είναι άμα οι δικοί μας τα δούνε πχ. σε κανένα κατάλογο ξένης  πρεσβείας να έχουν το νού τους… ))

Υπ’ οψιν, η ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2017.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + thirteen =