ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ Ο «ΤΡΕΛΟΣ» ΚΙ Η ΤΡΕΛΗ

Τους τοποθέτησαν στο ρόλο τους οι γκαλοπατζήδες των ΜΜΕ γιατι έτσι θέλησαν τα άρρωστα μυαλά από «νταβάδες» της Αληταρχίας… Απίστευτη καταγγελία υποψήφιου βουλευτή του Λεβέντη : «Μας ζητούσε 5 έως 10 χιλ για να μας βάλει πρώτους στη λίστα» !!! Κατά τον Μυλωνάκη, «Τα τσέπωνε ο μάγκας» !!!!!!

ΤΙ ΓΡΑΠΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΤΣ ΠΟΥ

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Dimitris Legakis  ΠΡΟΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ …… ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡ-ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ, Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ.. ΨΗΦΙΖΕ ΡΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΡΔΑΙΝΕΙ Ο Κ@Λ@Σ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΥΤΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας ( ιδιωτικης εταιρειας ) την αποστολή των αποζημιώσεων (εφάπαξ) στους 28 βουλευτές οι οποίοι δεν επανεκλέγηκαν ή δεν κατήλθαν ως υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές.
Οι αποζημιώσεις θα φτάσουν μέχρι και 4 εκατομμύρια ευρώ.
Αρμόδια πηγή δήλωσε ότι ήδη το Λογιστήριο της Βουλής απέστειλε τα στοιχεία για κάποιους από τους απερχόμενους βουλευτές στο Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας το οποίο προχώρησε στις απαιτούμενες διαδικασίες. Στη συνέχεια το Γενικό Λογιστήριο απέστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα στην Ελεγκτική Υπηρεσία για έλεγχο.
Βουλευτές με συμπληρωμένη μία θητεία θα λάβουν αποζημίωση €75.728 και βουλευτές με συμπληρωμένες δύο και πέραν θητείες θα πάρουν εφάπαξ € 185.114.

Το παγκόσμιο κάθαρμα «Γιωργάκης», που προστατεύει μαζί μ΄άλλους η Φωφάρα η καταφρονεμένη κομμώτρια, αποθανατισθηκε  έξω από Ιδρυμα Νιάρχου στη γιορτή της Αληταρχίας με τον Μπάμια. Αυτη την εποχή ο «Γιώργος» των ΜΜΕ προσπαθεί να γίνει ο αγαπημένος πολιτικός των προσφυγομεταναστων με τους οποίους μας αντικαθιστουν τους Ελληνες, ωστε ποτε να μη τιμωρηθουν οι πολιτικοί για την Εσχατη προδοΣΙΑ με ξεπούλημα όλης της χώρας..

Για τους 14 βουλευτές που δεν διεκδίκησαν εκλογή το ποσό του εφάπαξ που τους αναλογεί αγγίζει τα € 2,5 εκατ. Μάλιστα από το σύνολο του εφάπαξ των 14 βουλευτών που αποχώρησαν ποσό € 2,2 εκατ., θα δοθεί σε 12 από τους βουλευτές οι οποίοι είχαν πολυετή παρουσία στα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Επίσης στους υπόλοιπους 14 βουλευτές που δεν έχουν εκλεγεί θα δοθεί αποζημίωση € 1,5 εκατ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ….ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ….ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΣΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΟΥΡΝΑ….ΕΡΩΤΩ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ???? ΤΟ ΔΝΤ, Η ΕΚΤ, Ο ΣΑΚΑΤΗΣ, Η ΜΕΡΚΕΛ???  ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΘΕΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ… ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 75% ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ… ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΔΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥΣ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΟΝ ΚΑΙΑδα ολοι τουσ. !!

Τι επιπτώσεις έχει αυτή η γενοκτονική τρέλα στον υπό εξόντωση ελληνικό λαό ? Μόνο στο Δαφνί γίνονται κάθε μήνα 200 νέες εισαγωγές με την πληρότητα να αγγίζει το 130%, με αποτέλεσμα ασθενείς να κοιμούνται με ράντζα στους διαδρόμους.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αύξηση από το 2010 των ακούσιων εισαγωγών, που αποτελούν πλέον το 55% των περιπτώσεων. Πρόκειται για τους ασθενείς που εισέρχονται στα ψυχιατρεία χωρίς τη θέλησή τους, με την παρέμβαση της αστυνομίας κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, την αύξηση των οποίων οι γιατροί συνδέουν άμεσα με την οικονομική κρίση.  Υπολογίζονται σε 15.000 από το 2.010 εως το 2015.(Δειτε το υστερόγραφο)
Το προφίλ των ψυχικά ασθενών
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας που περνούν ολοένα και συχνότερα το κατώφλι των ψυχιατρικών ιδρυμάτων. Άνεργοι, χρεοκοπημένοι επιχειρηματίες, γονείς που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους.
Σε αρκετούς οι ψυχικές διαταραχές εμφανίστηκαν ξαφνικά και μάλιστα σε ηλικία άνω των 40 ετών.
Στους παραπάνω προστίθενται εκατοντάδες άστεγοι με βαριά ψυχικά νοσήματα οι οποίοι συνήθως μένουν για λίγο στο νοσοκομείο και κατόπιν ξαναγυρίζουν στο δρόμο χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

«Wall Street Journal», η οποία επικαλείται στοιχεία του ελληνικού υπουργείου Υγείας, οι αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών στο πρώτο 5μηνο του 2011 έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου είναι αυξημένες κατά 40%.

Πολύ χειρότερα, οι καταγεγραμμένες αυτοκτονίες έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με την προ της κρίσης περίοδο, φτάνοντας σήμερα στο επίπεδο των 6 ανά 100.000 κατοίκους, ενώ και οι απόπειρες αυτοκτονίας ακολουθούν τον ίδιο αυξανόμενο ρυθμό.

 

Με τη δραματική τροπή που έχει πάρει η εκτόξευση της ανεργίας στην Ελλάδα σε ουράνια ύψη, τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης για τη σχέση ανάμεσα στα προβλήματα που συνδέονται με την εργασία και τις πιθανότητες αυτοκτονίας προκαλούν τρόμο. Γι αυτό τα στοιχεία για την ανεργία την εμφανίζουν  διαρκώς  να μειώνεται..

Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετική μελέτη, το άτομο χωρίς εργασία είναι 2-3 φορές περισσότερο πιθανό να αυτοκτονήσει απ’ ό,τι ένας εργαζόμενος, ενώ η αύξηση της ανεργίας κατά 3% συνδέεται με 4,5% αύξηση των αυτοκτονιών στον γενικό πληθυσμό.

Τα νέα σε ηλικία άτομα, που δεν εργάζονται, κινδυνεύουν πολύ περισσότερο στο να εκδηλώσουν κάποια ψυχική ασθένεια σε σχέση με άτομα που έχουν εργασία, ενώ τα άτομα με μεγάλα χρέη κινδυνεύουν 2-3 φορές περισσότερο να εκδηλώσουν μείζονα κατάθλιψη, ή κάποια άλλη ψυχική ασθένεια, συγκριτικά με το γενικό πληθυσμό και η αδυναμία αποπληρωμής των χρεών είναι πιθανό να οδηγήσει σε αυτοκτονικό ιδεασμό.

Η εργασιακή ανασφάλεια που βιώνει ο σύγχρονος εργαζόμενος αυξάνει κατά 33% την πιθανότητα εμφάνισης κάποιας ψυχικής διαταραχής.

«Η κατανάλωση αντικαταθλιπτικών είχε αυξηθεί δραματικά πριν από την έναρξη της κρίσης, και μάλιστα η Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν 2η χώρα στην Ευρώπη σε ρυθμό αύξησης στην κατανάλωση φαρμάκων του κεντρικού νευρικού συστήματος» και τώρα μας ξέκαναν …

Τα χρόνια της ύφεσης η συνταγογράφηση ηρεμιστικών αυξήθηκε περίπου κατά 35%, σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία φαρμακευτικών συλλόγων, και ιδιαίτερα στις ηλικίες 35-45 ετών και στις γυναίκες, και ταυτόχρονα τριπλασιάστηκαν οι προσελεύσεις στους ειδικούς με το αίτημα της απεξάρτησης από τις βενζοδιαζεπίνες. Οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης έχουν οπωσδήποτε αυξήσει το δυναμικό της εκδήλωσης του άγχους και της μελαγχολίας

————————————————————

Υ.Γ. Η ΕΛΣΤΑΤ δίνει τέτοια στοιχεία κάθε τρία χρόνια. Τα στοιχεία της είναι αμφισβητήσιμα, προπαγανδιστικά για την Κατοχή της  χώρας,  αφού οι αριθμοί της υπολείπονται κατά πολύ των αριθμών που δίνει ακόμα και η ΕΛ.ΑΣ. Έρευνες πανεπιστημίων και οργανισμών δίνουν αριθμούς που κυμαίνονται από 30000 έως 50000 από το 2010 έως το 2015 γι αυτούς που τρελαίνονται και τους κλείνουν χωρίς τη θέληση τους στα ψυχιατρεία. Τα ίδια είδαμε για Ελληνες που τρελαίνονται και σε έρευνες στα ψυχιατρικά  ιδρύματα χωρών του εξωτερικού, ειδικά  της Γερμανίας.

Το βίντεο δείχνει την εγκατάλειψη του χωριού απ’ όπου ξεκινάει η διασάλευση της ψυγικής υγείας, αλλά και η αλλοτρίωση με την υποδούλωση του ελληνικού λαού.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 − 5 =