ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΔΝΤ ΜΑΖΙ..

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΟΑ ΕΓΙΝΕ ΦΑΝΕΡΟ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ «ΞΕΦΥΓΕΙ» ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥ  ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ..

ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ!

Καποιος αριστερός να εξηγήσει στον Αλέξη  ό,τι ο Ιμπεριαλισμός είν’ ενωμένος απέναντι σε χώρες θύματα

Ραγδαία επιδεινώνονται οι εξελίξεις για το καθεστώς στην Ελλάδα καθώς το ΔΝΤ δεν αποχωρεί διότι κανείς στην Αμερικανευρώπη δεν το θέλει αυτό, ούτε ο Β. Σόιμπλε. Οι παγκόσμιες της Αθήνας  υποχρεούνται  να συνομιλούν με το ΔΝΤ κατά τα επόμενα χρόνια, ενώ τόσο ο Τσίπρας όσο και κορυφαίοι υπουργοί έχουν εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στο Ταμείο Ο ανόητος πορδυπουργός όπου πατεί κι όπου γυρίζει χαρακτηρίζει ανόητους τεχνοκράτες τα στελέχη του, την ώρα που ο τόπος ιδρώνει απ’ την προσπάθεια για επιβίωση κι αυτές έχουν κάνει τα πάντα για να παραμείνει η άτυχη πατρίς στον κατοχικό ζυγό του Χρέους (τους).

Στο ΔΝΤ επιτέθηκε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με την Αγκ. Μέρκελ. Με ενημερωτικό σημείωμα που εστάλη από το Μαξίμου τονίζεται ότι η κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα για τη στάση του Ταμείου αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η πολιτική αλλαγή στις ΗΠΑ μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες, και γι’ αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Λες και δίνει κανείς από τους δανειστές/κατακτητές μας σημασία σ’ αυτή καθ’ εαυτή την αξιολόγηση που είναι πρόβλημα μόνο δικό του και των ντόπιων Αλητ

Ο ΝΕΟΣ «ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ» ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.. Ο νεοβρυκόλακας  Κούλης, εδώ με τον Χριστοφοράκο τον Θεμελιωτή της ελληνογερμανικής φιλίας, το πνεύμα του οποίου θα τον συντροφεύει στα νέα του καθήκοντα.. Ο Σημίτης κι όλοι οι Μίζενς κοντά σας αδέρφια, μοιάζουν να λένε..

Στο non paper της Αθήνας εμφατικά τονίζονται τα εξής:

1. Ο Πρωθυπουργός στη διάρκεια της συνάντησής του με την Γερμανίδα Καγκελάριο, ανέλυσε στην Άνγκελα Μέρκελ τις θετικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας. Και επισήμανε τη μεγάλη σημασία που έχει η έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, η εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση (QE).

2. Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε στην Καγκελάριο τον προβληματισμό του για τη στάση που κρατά το ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση. Καθώς και για την πιθανή επιθυμία τού Ταμείου να αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα.

3. Ο Πρωθυπουργός επισήμανε στη συζήτηση ότι η καθυστέρηση της απόφασης του ΔΝΤ σχετικά με τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα -δεδομένης της πολιτικής αλλαγής στις ΗΠΑ που μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες- δημιουργεί ανησυχίες για την έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

4. Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησαν το γεγονός ότι οι Ευρω-τουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και ότι το Κυπριακό και το προσφυγικό έχουν ιδιαίτερη σημασία στο πλαίσιο αυτό.

5. Ο Αλέξης Τσίπρας ανέλυσε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο προσφυγικό ζήτημα, σημειώνοντας ξανά ότι είναι κρίσιμο να διατηρηθεί η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, ταυτόχρονα όμως ότι και άλλα κράτη της ΕΕ οφείλουν να αναλάβουν ευθύνη που τους αναλογεί τόσο άμεσα, σε επίπεδο μετεγκατάστασης και παροχής στελεχών, όσο και μακροπρόθεσμα.

6. Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε την Καγκελάριο σχετικά με τις ελληνικές θέσεις για το Κυπριακό και τη σημασία των διμερών διαβουλεύσεων Ελλάδας – Τουρκίας, προκειμένου να υπάρξει επιτυχής έκβαση της πολυμερούς διάσκεψης για το ζήτημα. Τόνισε, παράλληλα, ότι η ΕΕ πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στην πολυμερή διάσκεψη.

Ενδεικτικό  της κατάστασης, όπως διαρρέουν  απ’ το Μαξίμου κορυφαία Σιχτίριζα (λέγε με ψευτοΘόδωρα), ο Τσίπρας προχώρησε στον  απόλυτο Εκβιασμό αλα Τουρκ, να  βομβαρδίσει τη Γερμανία με προσφυγομετανάστες !  Εάν δεν υπάρξει, λένε, ικανοποιητική λύση για την Ελλάδα στο θέμα του κλεισίματος της β΄αξιολόγησης τότε η οικονομική κατάσταση στη χώρα θα παρουσιάσει επιδείνωση με αρνητικά αποτελέσματα στην παροχή ικανοποιητικών συνθηκών διαβίωσης στους 62000 περίπου πρόσφυγες που έχουν στην Ελλάδα, εκτός του ακαθόριστου αριθμού παρανομών μεταναστών.  Εκεί τον διέκοψε η Μέρκελ και είπε για 400 χιλιάδες προσφυγομετανάστες κατ’ ουσίαν αδέσποτους…

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Politico, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο προσφυγικό. Η ίδια η Μέρκελ εφέστησε την προσοχή στον Τσίπρα ότι δεν θέλει πρόσφυγες στη Γερμανία κατά την προεκλογική περίοδο…

Μιλάμε και λέμε ό,τι έχουν κάνει Τις λακαμίες  και βρίσκονται υπ’ ατμόν..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − ten =