ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥCΙΑ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΙΑ !

 

ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΜΕ ΖΟΡΙ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ Γ’ΠΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ  ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ΠΠ..

H Mόσχα παρενέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ προκειμένου να βοηθήσει στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ αποφαίνεται έρευνα της CIA «σύμφωνα με αξιωματούχους που έλαβαν γνώση του πορίσματος» και τους οποίους επικαλείται η Washington Post. Τέτοια καταφανώς χαλκευμένα δημοσιεύματα κυκλοφορούν χιλιάδες στην αγγλική γλώσσα. Κάποια μεταφράζονται στην Ευρώπη από δημοσιογράφους χαρτζηλικωμένους από αμερικανικες υπηρεσίες Τζ Σόρος και ΣΙΑ, σαν αυτούς που κατευθύνουν την  προπαγάνδα στα «ελληνικά» κρατικά ΜΜΕ..

Βεβαίως οι αμερικάνικες προεδρικές εκλογές αποτέλεσαν πολιτική νίκη και για τον Πούτιν αφού ο Τράμπ εκλέχτηκε με εξαγγελίες για ειρήνη στις ψυχροπολεμικές σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία.. Ξεκινώντας απ’ αυτό όμως  για  να  φτάσεις στο  συμπέρασμα ό,τι ο Πούτιν χάλκευσε  τις εκλογές τους υπάρχει μεγάλη  απόσταση  την οποία έχουν γρήγορα διανύσει όσοι υπηρετούν τα πληγωμένα αμερικανοεβραϊκα συμφέροντα.. Παγκοσμίως τώρα πάντως δημιουργείται  η αίσθηση ό,τι θα επιβάλουν τη Χίλαρι με το ζόρι !

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η αμερικανική υπηρεσία κατασκοπείας εντόπισε άτομα που έχουν συνδέσμους με την ρωσική κυβέρνηση και τα οποία χορήγησαν στα WikiLeaks χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που αποκτήθηκαν παράνομα από την εθνική επιτροπή του Δημοκρατικού κόμματος και από άλλους λογαριασμούς, όπως του επικεφαλής της προεδρικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.

Οι αξιωματούχοι περιέγραψαν τα άτομα ως ανθρώπους γνωστούς στα μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών, σημειώνοντας ότι αποτέλεσαν μέρος μιας ευρύτερης επιχείρησης της Μόσχας να δώσει ώθηση στην υποψηφιότητα Τραμπ και να μειώσει τις πιθανότητες εκλογής της Κλίντον.

«Αποτελεί εκτίμηση των υπηρεσιών πληροφοριών ότι στόχος της Ρωσίας στην χώρα ήταν να ευνοήσει τον έναν υποψήφιο έναντι του άλλου και να βοηθήσει τον Τραμπ να εκλεγεί στην προεδρία», ανέφερε σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος. «Αυτή είναι η άποψη κοινής αποδοχής», συμπλήρωσε ο αξιωματούχος της υπηρεσίας που έχει γίνει πλανητικά γνωστή και καταγέλαστη για την παράκαμψη των εκλγών, την οργάνωση πραξικοπημάτων, πολιτικές δολοφονίες κλπ

Η CIA, στην απόρρητη της αξιολόγηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρέθεσε ένα ολοένα και μεγαλύτερο σύνολο αποδεικτικών στοιχείων από πολλαπλές πηγές. Οι πράχτωρες θεωρούν «απόλυτα σαφές» ότι η εκλογή Τραμπ ήταν ο στόχος της Ρωσίας, τόνισαν οι αξιωματούχοι που μίλησαν στην εφημερίδα υπό τον όρο να μην κατονομαστούν.

Τον Οκτώβριο η αμερικανική κυβέρνηση κατηγόρησε επίσημα την Ρωσία ότι διεξάγει μια επιχείρηση επιθέσεων στον κυβερνοχώρο εναντίον οργανισμών και φορέων του Δημοκρατικού Κόμματος, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως προειδοποίησε τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι αυτές οι επιθέσεις θα έχουν συνέπειες. Ρώσοι αξιωματούχοι όμως έχουν αρνηθεί κάθε κατηγορία παρέμβασης τους στις αμερικανικές εκλογές.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει πως δεν έχει πειστεί ότι η Ρωσία βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Η ομάδα του Τραμπ, αρμόδια για την μετάβαση της εξουσίας, εξέδωσε ανακοίνωση χθες, κάνοντας λόγο για «ισχυρισμούς ανάμειξης ξένων μυστικών υπηρεσιών κατασκοπείας στις αμερικανικές εκλογές», χωρίς όμως να προβεί σε άμεση αναφορά στο θέμα.
Οι υπηρεσίες πληροφοριών δεν είχαν συγκεκριμένα στοιχεία που να δείχνουν το Κρεμλίνο να δίνει εντολή στα άτομα να μεταβιβάσουν τα mails στα WikiLeaks, τόνισε ένας άλλος ανώτερος αξιωματούχος στην εφημερίδα.

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτής του ιστοτόπου WikiLeaks δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν είναι η πηγή άντλησης των e-mail, ανέφερε η Post. Στα ρωσικά σχετικά δημοσιεύματα επικρατεί η αντίληψη πως τον Τράμπ δεν θα τον αφήσουν να κυβερνήσει τα πολύ ισχυρά τραπεζαλήτικα συμφέροντα πίσω από την παγκόσμια σιωναζι κυβέρνησης που γενοκτονεί και την Ελλάδα. Φοβούνται πως θα φέρουν τον Γ’ΠΠ πόλεμο πιο νωρίς για να πάρουν εκδίκηση για τον Β΄ΠΠ !

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ? ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ! ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ Ο,ΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ Μ΄ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΙ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ .. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.. ΑΠΛΩΣ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕΣ !

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − eleven =