ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΖΙXΑΝΤ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ

Μιλώντας στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας προχώρησε σε ανησυχητικές αποκαλύψεις, υπογράμμισε ότι περί τους 300.000 μετάναστες που βρίσκονται στην χώρα μας είναι «φαντάσματα». Δεν υπάρχουν δηλαδή σε κανένα σύστημα, δεν είναι πουθενά εγγεγραμμένοι. «Προσέξτε τώρα, ένα εκατομμύριο άνθρωποι πέρασαν από το 2000 μέχρι το 2015 και ένα 30% παραπάνω, που δεν καταγράφηκε. Αυτό λέει η επιστήμη του μεταναστευτικού», είπε και ξεκαθάρισε ότι «σήμερα εμείς καταγράφουμε τριακόσιες χιλιάδες νόμιμους μετανάστες και υπολογίζουμε ότι υπάρχουν κι άλλες τριακόσιες χιλιάδες οι οποίες δεν έχουν καταγραφεί».

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΑΠΟ PUSTARES  ΑΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

Πως και γιατί είναι τα ερωτήματα πίσω από τη διαρροή των υπηρεσιών ασφάλειας για οργανωμένο σχέδιο εξέγερσης μεταναστών στα νησιά που εκπόνησε τουρκική ΕΥΠ, η ΜΙΤ. Γεγονός παραμένει πως κανείς πολιτικός ή άλλος αξιωματούχος δεν είναι διατεθημένος να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στον ελληνικό πληθυσμό των νησιών, ούτε προς όλους εμάς που μείναμε δίχως κράτος ως θύματα προδοΣΙΑ’ς.
Προφανώς η εξέγερση στα νησιά για την οποία εμείς προειδοποιούμε κάπου 2 χρόνια τώρα σχετίζεται με το ότι ξεκίνησαν πάλι να  φτάνουν «καραβιές» προσφυγομετανάστες στις ελληνικές ακτές σε Χίο και Λέσβο, ως χριστουγεννιάτικος μποναμάς από τον Ερντογκάν και τους δουλέμπορους ΜΚΟ. Την ίδια ώρα η τουρκική Ακτοφυλακή είναι εξαφανισμένη και οι Τούρκοι έχουν ανοίξει  τους καταυλισμούς / φυλακές οπου κρατούνται οι πιό ανεπιθύμητοι ύποπτοι για τζιχαντισμό, όπως είχαν απειλήσει ότι θα πράξουν ως αντίποινα γιατί δεν τους χορηγείται η ευρωβίζα. 

ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ..

Οι εδώ κατοχικές «αρχές» είναι ουσιαστικά συνένοχες στον εξισλαμισμό και εις των Ελλήνων κατοίκων των διωγμό..  Τα περί διατήρησης του ΦΠΑ στα νησιά ούτε  για αστείο δεν  ακούγονται μέσα σε τέτοια κατάσταση. Αλλά ας αφήσουμε τον «Πολίτη της Χίου» να μιλήσει για το ρεπορτάζ του Καραϊβάζ…

Για υποκίνηση μαζικής εξέγερσης στους καταυλισμούς προσφύγων στα 5 νησιά από την Τουρκία προειδοποιεί απόρρητη αναφορά κορυφαίων αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον πρωθυπουργό.

Η αποκάλυψη του απόρρητου εγγράφου έγινε χθες σε ρεπορτάζ του Γ. Καραϊβάζ στον ANT1 με την επισήμανση ότι το μεταναστευτικό ζήτημα αποτελεί για την Άγκυρα τον υπ’ αριθμόν 1 για την Ελλάδα κίνδυνο και απειλή, κάνοντας σαφή αναφορά όχι μόνο για ύπαρξη αλλά πλέον και εφαρμογή οργανωμένου τουρκικού σχεδίου.

Οι φόβοι δεν σχετίζονται ακόμα με την πιθανότητα ενός νέου πληθυσμιακού κατακλυσμού μεταναστών και προσφύγων προς τα νησιά. Ο κίνδυνος που κατά την άποψη τους επικρέμεται ως δαμόκλεια σπάθη, επισημαίνεται στους ήδη διαμένοντες σε χώρους κράτησης και φιλοξενίας. Τις ανησυχίες εντείνουν οι συχνές καταγραφές επικοινωνιών μεταναστών από τα νησιά και την ενδοχώρα με την τουρκική πλευρά.

Οι τρεις απειλές

Η πρώτη απειλή προσδιορίζεται στους περίπου 16.500 κρατούμενους στα 5 νησιά. Μια πιθανή υποκίνηση μαζικής εξέγερσης θα προκαλέσει ανυπολόγιστου εύρους εθνική κρίση.

Η δεύτερη, σε μια επίσης οργανωμένη εξέγερση ντόμινο σε χώρους φιλοξενίας της ενδοχώρας, που σημειωτέον, οι μισές από τις οποίες έχουν κριθεί ως ακατάλληλες για περαιτέρω διαμονή μέσα σε στοιχειωδώς ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες.

Η τρίτη απειλή εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, όπως λένε οι πληροφορίες των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών, πυρήνων σε όλες τις χώρες του βαλκανικού τόξου Τούρκων πρακτόρων και συνεργατών, ως παρατηρητές και συνάμα προβοκάτορες σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων πάνω στο μεταναστευτικό.

Για τα νησιά, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι για να εκτονωθεί η ένταση, σχεδιάζεται στο προσεχές μέλλον η μεταφορά περίπου 4.000 ατόμων που είναι συγκροτημένες οικογένειες με παιδιά.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 + eleven =