ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

akropolh-bamias

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ» ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ ? ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ! ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΑΣΠΑΣΜΟ ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ «ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΟΠΩΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ..

ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ  ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΑΙΜΑ» ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ !

Έντονος εκνευρισμός και μεγάλος θυμός, κυριαρχεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως αναφέρει το «mignatiou.com», από τις αποφάσεις του Eurogroup, καθώς στην Ουάσιγκτον εκτιμούν οτι οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας, για μια ακόμη φορά έβαλαν την πολιτική πάνω από τους αριθμούς. Την ώρα δηλαδή που το ΔΝΤ και οι τράπεζες χρησιμοποιούν λάθος θεωρίες, πειραγμένες στατιστικές για να κάνουν προπαγανδα και αναλόγως  με τους συσχετισμούς σε κάθε χώρα να πνίξουν οικονομικά τα κράτη και τους λαούς που ρίχνουν στα  νύχια τους προδοτικές ηγεσίες με τετελεσμένα και εκβιασμούς..

Με λίγα λόγια, οι δανειστες/κατακτητές μας δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και η απόφαση είναι να συνεχιστεί η άνευ προηγουμένου τιμωρία, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2010. Δεν δικαιολογούνται αλλιώς οι αποφάσεις τους, για τις οποίες στο Μέγαρο Μαξίμου κτυπούσαν  καμπάνες, παρότι οι ίδιοι, η κυβέρνηση των  Σιχτίριζανθελ  επέβαλαν παράταση της λιτότητας με μνημόνια, νέο δανεισμό 95 δις (που σημαίνει νέες μίζες, κορίτσια.. ))

xali-obama

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ. Η ΠΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΕΨΕΙ.. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ..

Σύμφωνα και με το Bloomberg, στέλεχος του ΔΝΤ χαρακτήρισε ανεπαρκή τα βραχυπρόθεσμα μέτρα που συμφώνησαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, σημειώνοντας πως οι Θεσμοί απέχουν πολύ από την συμφωνία.

Ο ίδιος αξιωματούχος χαρακτήρισε υψηλά τα πρωτογενή πλεονάσματα του 3,5%, που καθηλώνουν την «ανάπτυξη»,  ενώ ζητά συγκεκριμένες μεσο-μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις για το χρέος τους.

Όπως υποστήριξε, όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απαιτείται από την Αθήνα πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% τόσο πιο αναξιόπιστη θα είναι η επίτυχία του όποιου προγράμματος ενώ τονίζεται ότι η ελληνική δημοσιονομική προσαρμογή δεν είναι βιώσιμη.

Μάλιστα αξιωματούχος έκανε λόγο για άδικη κατηγορία προς το Ταμείο ότι πιέζει για περαιτέρω λιτότητα, αφού όπως σημειώνεται άλλοι λαμβάνουν τις αποφάσεις για υψηλούς δημοσιονομικούς στόχους.

Είναι χαρακτηριστική η ενημέρωση που έκανε μόνο στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, υψηλόβαθμο στέλεχος του Διεθνούς Οργανισμού αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, όπου φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ ανέβηκαν στα… κάγκελα.

Τα λεγόμενα του, τα οποία μεταδόθηκαν από τους ‘Ελληνες διαπιστευμένους ανταποκριτές και από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ, αποτυπώνουν πλήρως τις θέσεις και της γενικής διευθύντριας Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία επίσης εκτιμά ότι για να εγκριθεί χρηματοδοτική εμπλοκή του ΔΝΤ, το Ελληνικό Πρόγραμμα «πρέπει να βγαίνει» και με τα σημερινά δεδομένα «δεν βγαίνει».

Οι φράσεις που χρησιμοποίησε το στέλεχος για να περιγράψει τις θέσεις του ΔΝΤ και ενδεχομένως να μεταφέρει και το κλίμα που επικράτησε κατά την συνεδρίαση του Eurogroup είναι ενδεικτικές. Είπε το στέλεχος του ΔΝΤ: «Δεν μπορεί μια ζωή να μας κατηγορούν οτι απαιτούμε λιτότητα. Εμείς να πιέζουμε για στόχο 1,5% που δεν προϋποθέτει επιπλέον λιτότητα, τα άλλα μέρη να συμφωνούν σε 3,5% που απαιτεί σκληρή λιτότητα και πάλι να βρίσκουμε τον μπελά μας» ήταν μια από τις χαρακτηριστικότερες φράσεις μαζί με αυτή: «Το ΔΝΤ δεν κοπανά πόρτες πίσω του, ούτε φεύγει τρέχοντας, θέλει να συμμετέχει αλλά με την προϋπόθεση οι αριθμοί και το πρόγραμμα να βγαίνουν».

Στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επικρατεί η αντίληψη ότι οι Ευρωπαίοι δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους ούτε στο θέμα του χρέους καθώς θεωρούν ότι το πακέτο των βραχυπρόθεσμων μέτρων που συμφωνήθηκε δεν επαρκεί. Για να εγκριθεί η χρηματοδοτική συμμετοχή του ΔΝΤ θα πρέπει η διοίκηση του οργανισμού να παρουσιάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο ανάλυση βιωσιμότητας χρέους η οποία να αποδεικνύει οτι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο. Για να πραγματοποιήσει αυτή την ανάλυση το ΔΝΤ και συνεπώς να την θέσει ως προς έγκριση, θα πρέπει να έχουν συμφωνηθεί οι στόχοι πρωτογενών πλεονασμάτων και πολιτικών, κάτι το οποίο στην παρούσα φάση δεν έχει συμβεί.

Η  σχέση  με τους δανειστές έχει χαλάσει προ  πολλού γιατί  οι «δικοί μας» είναι πολύ λαμόγια και δεν κάνουν  τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούν όλοι οι ξένοι..Υπενθυμίζεται ό,τι το 2010 όταν ήρθε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζήτησε από την Ελλάδα τα παρακάτω :

1. Απόλυση άνω των 300.000 δημοσίων υπαλλήλων στην ελεύθερη αγορά εργασίας.

2. Εξίσωση των μισθών και των συντάξεων του δημοσίου με του ιδιωτικού τομέα
( Δηλαδή με τα ίδια χρόνια εργασίας, εμπειρία σπουδές κ.λπ, όσα παίρνει ένας μισθωτός ή συνταξιούχος στον ιδιωτικό τομέα να παίρνει και ο δημόσιος υπάλληλος τα ίδια, δηλαδή ζήτησε μείωση μισθών και συντάξεων μόνον των δημοσίων καθώς είχαν χάσμα διαφοράς με τους ιδιωτικούς )

3. Μείωση των σπαταλών στο ευρύτερο δημόσιο και στους δήμους με την κατάργηση αρκετών δαπανών για εκδηλώσεις κ.λπ όπου γινόντουσαν σπατάλες και κλοπές του δημοσίου χρήματος

4. Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

5. Μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις με ενιαία φορολογία 10%
( μην ξεχνάμε ότι το ΔΝΤ ήταν και στην Βουλγαρία και είχε ζητήσει τα ίδια, και φυσικά η Βουλγαρία τα εφάρμοσε ένα προς ένα )

6. Κατάργηση είσπραξης ΦΠΑ για επιχειρήσεις μέχρι 50.000 ευρώ τζίρο τον χρόνο.

7. Κατάργηση των εφ’ άπαξ στο δημόσιο

8. Αναλογική σύνταξη
( Όσο πλήρωσες τόσα παίρνεις, αυτό σημαίνει ότι 300.000 αλλοδαποί που παίρνουν συντάξεις από την Ελλάδα με 2 και 3 χρόνια εργασίας θα έχαναν όλοι τις συντάξεις τους, και αυτό είναι το δίκαιο και τα ασφαλιστικά ταμεία θα εξοικονομούσαν πολλά δις κατ΄έτος )

9. Απόλυση όλων των Συνδικαλιστών και κατάργηση μισθοδοσίας των Συνδικαλιστών
( 700 + εκατομμύρια είναι η ετήσια μισθοδοσία τους )

10. Μείωση των μισθών σε όλα τα υπουργεία, Πρωθυπουργού, Δικαστικών, και υπαλλήλων αυτών των υπηρεσιών.

11. Απλοποίηση σύστασης μια επιχείρησης.

12. Κατάργηση πολλών δημοσίων οργανισμών που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.

Και πολλά άλλα !

Τι εφάρμοσαν απ΄όλα αυτά οι Ελληνικές κυβερνήσεις ;

1. Μείωση μισθών και συντάξεων κατά βάσει του ιδιωτικού τομέα και ελάχιστη μείωση στον δημόσιο συγκριτικά.

2. Καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου.

3. Αύξηση φόρων, τελών, Φπα σε επιχειρήσεις και φόρτωμα όλων των οικονομικών βαρών στις επιχειρήσεις και ιδιώτες !

4. Κανένα από τα μέτρα που ζήτησε το ΔΝΤ ΟΧΙ μόνον δεν εφαρμόστηκαν, αλλά εφαρμόστηκαν ακριβώς τα αντίθετα, οι πληρωμένοι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ανέλαβαν την εργολαβία να λένε ότι την αύξηση των φόρων και μείωση των συντάξεων στον ιδιωτικό και μισθών ζητάει το ΔΝΤ !
ΤΟ ΜEGA-LO ΨΕΜΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ !

Οι κατακτητές  μας δεν μπορούν να ανατρέψουν τα πολιτικά λαμόγια που κοιτάζουν πρωτίστως να εξασφαλίσουν την εκλογική τους πελατεία μέσα από το Δημόσιο Τομέα.. Δεν  έχουν με ποιούς να τους αντικαταστήσουν και τρέμουν τις κοινωνικές αναταράξεις μήπως γεννήσουν «εθνικισμό» και «λαΊκισμό» όπως λένε όλοι οι Κατοχικοί σε Ευρώπη και Αμερική.. Ντόπιοι νταβάδες και ξένοι βαδίζουν χέρι-χέρι κι έχουν  τον  ίδιο σκοπό. Δεν αποκλείεται όμως κάποια στιγμή οι ξένοι να τους «φάνε»..  Τόσα έχουν πει εναντίον των Αλήτ και των διεφθαρμένων πολιτικών στη δούλεψή τους, τόσες Μήζενς, τέτοιο ρεζιλίκι στον ευρωπαΙκό τύπο για τους «Ελληνες υπουργούς».. Ωστόσο, μετά από 7 χρόνια λεηλασία  και  ύφεση, το σημείο τους το κοινό, έχει γίνει ορατό. Φάνηκε  πλατιά πως επιδιώκουν να μας εξοντώσουν  και να μας αντικαταστήσουν γρήγορα εδώ, στην «αποθήκη  των  ψυχών» με  πιο βολικό πληθυσμό από τα θύματά τους στην αραπιά..  Ετσι, για να ξέρουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της Ελλάδος !

ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΑΝ ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ? ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΝΑ ‘ΧΕΙΣ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + 16 =