ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

xios-bugada-prosfygometanastwn

ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.. Αποφασισμένος να προχωρήσει στη δημιουργία κέντρων κράτησης παραβατικών μεταναστών αλλά και νέων hotspot, χωρίς τη συγκατάθεση της τοπικής κοινωνίας, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο «Βήμα» της Κυριακής ο Γιάννης Μουζάλας, ο πονσκατοποιητής Παρότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου απέρριψε για δεύτερη φορά την κυβερνητική απαίτηση, ο Υπουργός αποφάσισε να προχωρήσει ερχόμενος σε ευθεία ρήξη με τις τοπικές κοινωνίες των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ

ΧΙΟΣ:ΔΙΑΚΗΡΥΞΑΝ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Βεντέτα με τις δημοτικές αρχές στα υπό ισλαμοσκατοποίηση νησιά μας εξαπέλυσε η  παγκόσμια  κυβέρνηση ανδρεικέλων της Αθήνας, δείχνοντας στο πανελλήνιο το φρικτό πρόσωπο της προδοΤαΣΙΑ΄ς. Ο Δήμος  Χίου  ομόφωνα αποφάσισε ό,τι  δεν εγκρίνει νέους καταυλισμούς στο υπέροχο νησί με τον κατεστραμμένο τουρισμό.. Η απόρριψη των κυβερνητικών  αξιώσεων έγινε από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων, έστω με διαφορετικό σκεπτικό… Ο  υπουργός Δουλεμπορίου και ΜΚΟ αποκάλυψε ό,τι η ελληνική ιθαγένεια θα δοθεί σε όλους τους προσφυγομετανάστες..

Την ίδια ώρα στα μικρασιατικά παράλια συγκεντρώνονται βάρκες και μηχανές οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες για να περάσουν στα ελληνικά νησιά νέα καραβάνια μεταναστών! Ο κίνδυνος να αυξηθεί η ανεξέλεγκτη μετανάστευση και τα προσφυγικά ρεύματα από την Τουρκία προς την Ελλάδα να ξαναφτάσουν τον αριθμό των περίπου 3.000 ανθρώπων την ημέρα είναι ορατός..

ΠΩΣ Θ’ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ
ΤΑΣΙΑ ΦΙΔΙ

ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΑCIA’S ΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΝΕΜΕΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΠΑΙΔΕΣ.. Η Χίος θα είναι το πρώτο νησί στο οποίο θα σταλεί ομάδα Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).. Αμέσως μετά θα σταλούν και σε άλλα νησία όπου παρατηρούνται βίαια επεισόδια ανάμεσα σε έγκλειστους των hot spot και συγκρούσεις με τους κατοίκους.

 

Ο υποτιθέμενος «διάλογος»  με τις τοπικές κοινωνίες σχετικά με τα hot spot είναι προσχηματικός, αφού εν τέλει ασχέτως του διαλόγου η κυβέρνηση ως συνήθως θα επιβάλλει το ολέθριο  σχεδιό της ακόμα και με την χρήση των ΜΑΤ.. Αποφάσισαν μάλιστα να στείλουν και ελεύθερους σκοπευτές «για παν ενδεχόμενο», είπαν.. 

Από τη μεριά του, ο  πράχτωρ Μουζάλας δήλωσε ό,τι θα παρακάμψουν ακόμη και με τη βία τον δήμο της Χίου:

«Επιβολή λύσεων σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει ένα πρόγραμμα, το πρόγραμμα αυτό πρέπει να εφαρμοστεί, άρα θα πρέπει να δημιουργηθούν στα νησιά καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, που στη Χίο για παράδειγμα σημαίνει καινούριο camp και χώρος κράτησης- και αν συνεχίσει η Εκκλησία να μη δίνει το Μερσινίδι θα πρέπει να γίνει ένας άλλος, δεν θα αναζητήσουμε κατ’ ανάγκη τη συμφωνία του Δήμου.  Πιστεύουμε ότι οι νησιώτες θα καταλάβουν.» Τι να καταλάβουν δεν εξήγησε..

Πάντως, τα τελευταία γεγονότα στη Μόρια, αλλά και στη Χίο και την Κώ έχουν θορυβήσει τον «υπουργό» Τόσκα επί της «Προστασίας» του Πολίτη, που αποφάσισε να στείλει ομάδες ΟΠΚΕ στα νησιά να συνδράμουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ που συνήθως δέρνουν Ελληνες. Ένας πρόσθετος λόγος για ενισχυμένη αστυνομική  παρουσία οι απειλές που εκτοξεύει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν για αποστολή εκατομμυρίων προσφυγοφυγάδων στην Ευρώπη, δηλαδή στην Ελλάδα, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του για την βίζα στους Τούρκους.. Τα Σιχτίριζα φοβούνται να μην αντιδράσουν οι κάτοικοι και τους χαλάσουν τη δουλεμπορική φάμπρικα απο την οποία όλοι πληρώνονται, «ανθρωπιστές» και μη, με τα μπαχτσίσια των τραπεζΑλητ ΜΚΟ κλπ… Εμείς σας το ‘χουμε πει απο το 10, ότι μ βάση ξένου σχέδιου να αναμένουμε ταραχες που θα ολοκληρώσουν την Εθνοκάθαρσή μας..  Κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν βία..

Κατά τ’ άλλα ο Μουζάλας και τ’ άλλα Σιχτίριζα σκοπεύουν να αποδώσουν την ελληνική «ιθαγένεια» σε όλους τους προσφυγομετανάστες, επιδιώκοντας να  τους ενισχύσουν εν  όψει των ταραχών που οι ίδιοι προκαλούν αφού τα «τρώνε»  όλα τα λεφτά και μένουν οι «δομές» ερειπωμένες.  Συγκεκριμένα, ο Μουζάλας είπε:

«Η ιθαγένεια είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα. Η πολιτική της κυβέρνησης για την ιθαγένεια δεν θα κριθεί από το σε ποιο υπουργείο είναι, θα κριθεί από το πόσο αντικειμενικοί θα είναι οι όροι κάτω από τους οποίους θα δίνεται η ιθαγένεια. Και αυτή τη στιγμή στη χώρα μας πάσχουμε από αυτό. Θα πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, να εφαρμοστεί ένα νομοθετικό πλαίσιο αντίστοιχο με τη Γαλλία και τη Γερμανία, που είναι αντικειμενικό, έχει μια νομική αντικειμενικότητα»

Βεβαίως, πίσω από την επίκληση του παραδείγματος της Γαλλίας και της Γερμανίας, υπάρχουν οι εκατόμβες των νεκρών των ισλαμικών τρομοκρατικών χτυπημάτων, που ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ «ενσωματωμένων» μεταναστών και «προσφύγων». Αυτό είναι το όραμα του Μουζάλα και των συριζαίων; Να κάνουν την Ελλάδα ένα Ισλαμικό Χαλιφάτο, που οι πραγματικοί Έλληνες θα τρομοκρατούνται από ισλαμιστές, τζιχαντιστές «Έλληνες»

Τα φέρυ-μποτ  που ενώνουν την Ελλάδα με την Ιταλία κατακλύζονται πλέον από ολόκληρες οικογένειες που εγκαταλείπουν την Ελλάδα με τα υπάρχοντά τους και τα κατοικίδιά τους. Παίρνουν όσα πιο πολλά μπορούν από τα ρημαγμένα από την φτωχοποίηση νοικοκυριά και εγκαταλείπουν την Κολομβία των Βαλκανίων για προορισμούς στην καρδιά της Ευρώπης. Υπάρχει μάλιστα μια εντεινόμενη φημολογία που θέλει την Ελλάδα στο προσεχές διάστημα να γίνεται το πειραματόζωο του Ερντογάν αλλά και της Μέρκελ για την  επιβολή αυταρχικών λύσεων με ακύρωση  πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών…

Γιατί η Αγκυρα αναμένεται να κάνει πράξη την απειλή για 3.000.000 εκατ. φυγάδες, οι οποίοι θα καταλάβουν στην κυριολεξία την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή ο πορδυπουργός Τσίπρας παίρνοντας στους ώμους του ευθύνες που δεν μπορεί να διαχειρισθεί κανονίζει συνάντηση με τον Ερντογάν δίνοντας την ευκαιρία στον Σουλτάνο να θέσει επίσημα θέμα  Αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης!!!

Κάθε μέρα που περνάει μάς φέρνει πιό κοντά στην ολοκλήρωση της Εθνοκάθαρσης, στη νέα εθνική τραγωδία.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 1 =