Ο ΤΣΑΚΑΛΗΤΗΣ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» ΓΙΑ …ΕΞΟΔΟ

tsakalotsipras

ΤΟ ΔΝΤ ΖΗΤΑΕΙ ΝΕΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της λεηλασίας χωρις να βάζει λεφτά.. Οι Γερμανοί εκφράζουν βεβαιότητά ότι το ΔΝΤ θα μπει στο πρόγραμμα και εμφανίζονται αμετακίνητοι στη θέση ότι δεν χρειάζονται μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους μέχρι το 2025 ! .

ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ  «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» & PUSTARES ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ

Τέρμα ο εθνομηδενισμός, κάνει κακό !

ΤΣΙΠΡΑ, ΤΣΑΚΑΛΗΤΗ ΚΛΠ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛ.., : ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»/ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΟΔΙΚΟ  ΣΠΙΡΑΛ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ.. 
ΣΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
 
«Το ΔΝΤ και η ελληνική κυβέρνηση θέλουν έναν καθαρό διάδρομο για το πώς θα πορευτεί η Ελλάδα και το πώς θα βγει από το…
πρόγραμμα το 2018» εξηγεί  φοβισμένα στην  «Εφημερίδα των Αλητών», τρελή και παλαβή η Τσακαλώτα κορυφαίο στέλεχος της κυρίαρχης  συνιστώσας των 53 εθνομηδενιστών του Σιχτίριζα… 
 

2016

ΤΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ… ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ, Η ΜΟΝΗ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ..

 

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ «ΛΕΩΦΟΡΟΣ» !

 
Ακριβώς χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, τόνισε ότι «τα μέτρα για την ελάφρυνση του Δημόσιου Χρέους της Ελλάδος μπορεί να είναι συνδεδεμένα και υπό την αίρεση (conditionality) της επίτευξης συγκεκριμένων στόχων, οι οποίοι δεν χρειάζεται να εφαρμοστούν εκ των προτέρων, προκειμένου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να δεχθεί να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα»… Δεν αφήνουν να ξεφυγουμε από τα νύχια τους ..

Εν τω μεταξύ, στην ανεργία τον Οκτώβριο  σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ 15ετίας  καθώς στον ιδιωτικό τομέα μειώθηκαν οι θέσεις εργασίας κατά 82.810 !

Συγκεκριμένα, προσελήφθησαν 185.895 άτομα και έχασαν τη δουλειά τους 268.705. Η απώλεια θέσεων εργασίας ήταν μεγαλύτερη αυτόν το μήνα από τον αντίστοιχο του 2015 (-56.473). Εξαιρετικά αρνητικό φαινόμενο η αύξηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης που έχουν κατακλύσει την αγορά εργασίας, που αναγκάζεται να παραδεχθεί ακόμη και το κακόφημο κατοχικό εργαλείο που είναι η ΕΛΣΤΑΤ

Από τις 185.895 προσλήψεις του Οκτωβρίου, το 53,8% αφορούσε ευέλικτες θέσεις (39,2% μερική απασχόληση και 14,40% εκ περιτροπής εργασία) και το 45,78% θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Επίσης 4.247 συμβάσεις πλήρους απασχόλησης μετατράπηκαν σε μερική, 1.711 σε εκ περιτροπής με τη σύμφωνη γνώμη του εργαζόμενου και 286 με μονομερή απόφαση του εργοδότη.

Αθροιστικά την περίοδο Ιανουάριος – Οκτώβριος 2016, οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 1.667.658, εκ των οποίων οι 930.927 ήταν αποτέλεσμα καταγγελιών συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου και οι 736.731 «οικειοθελείς»…

 
Σ’ αυτή την κατάντια το «φάρμακο» σε τίτλους έχει ως εξής :
1. ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΡΑΧΤΩΡΟΝΤΑΒΑΔΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
2. ΚΑΝΤΕ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ/ΘΕΣΜΟΥΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ   ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΓΚΡΕΞΙΤ.
 
3.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕ ΤΟ …ΤΣΕΚΟΥΡΙ ! ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ
 
4. ΠΑΙΔΕΙΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΜΑΣ
 
5. ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ», ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗ ΛΗΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + 14 =