ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΚΙΛΛΑΡΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ;;

killary-klinton

ΟΜΠΑΜΑ: ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ»ΠΕΡΙΠΑΤΟ»

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η  ΑΛΗΤΑΡΧΙΑ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ

Ανοίγουν σε λίγο οι κάλπες για τη διεξαγωγή των εκλογών στις ΗΠΑ, που είναι οι πιο σημαντικές σ’ αυτον  τον αιώνα. Η«μάχη» ανάμεσα στη διαβόητη  «Κιλλαρυ»  του Κλίντον και τον υποψήφιο των ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τράμπ μοιάζει αμφίρροπη παρ’ οτι λύσσαξαν όλα τα μήντια στην Αποικία μας να καραπροβάλουν την φόνισα της Ελλάδας. Οι Αμερικάνοι γκαλοπατζήδες τη φέρνουν πρώτη για να συνεχιστεί η παγκοσμιοσκατοποίηση, που είναι και το διακύβευμα αυτών των προεδρικών εκλογών..

Το πρακτορείο Reuters,αναφέρει πως οι πιθανότητες νίκης της Κίλλαρης είναι περίπου ίδιες με αυτές της περασμένης εβδομάδας, ενώ για να ηττηθεί από τον Τραμπ σήμερα θα χρειαστεί ένας απίθανος συνδυασμός λευκών, μαύρων και ισπανόφωνων ψηφοφόρων σε έξι ή επτά πολιτείες, σύμφωνα με την ανάλυση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Τούτο δεν φαίνεται πραγματικό, αν σκεφτεί κανείς  το βάρος της αρνητικής  διαφήμισης από τα Βικιληκς και από  το ΦΒΙ που πολέμησε και είχε ένα στέλεχος δολοφονημένο από τους μπράβους της  «κυρίας» της  τραπεζαλήτικης Μαφίας..

  

killary-soros-emails

Από χθές αναφέρεται ό,τι υπάρχουν και «κρυφοί» ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τράμπ οι οποίοι θα πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν, ενώ δεν μέχρι τώρα δεν πήγαινε το μυαλό τους να εγκαταλείψουν την πιό συνετή στάση που είναι πάντα η Αποχή.. Αναλυτές λένε πώς όσοι έχουν αποφασίσει να ρίξουν την ψήφο του στην Χίλαρι Κλίντον είναι ξεκάθαροι εξ αρχής, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τους ψηφοφόρους του Τράμπ που είναι ικανοί να ανατρέψουν τα προγνωστικά.


Εφόσον επικρατήσουν η Κίλλαρυ με τον Σόρος, συγκλίνουσες πληροφορίες θέλουν τον Ομπάμια να δίνει το «πράσινο φως στην Τουρκία να κάνει περίπατο στην Ελλάδα αμέσως μετά την επίσκεψή του εδώ.. Ως έχει αποδειχθεί με τέτοια διάλυση, αλλά και τρέλα στις θέσεις  ευθύνης ουδείς έχει όρεξη να αντισταθεί..

Θα ξεκινήσουν ως αναμένεται μεγάλες ταραχές με τους προσφυγομετανάστες στα νησια προς το τέλος της εβδομάδας. Θα ακολουθήσει ταυτόχρονη επιδρομή, αλλά και προέλαση στη Θράκη για να διευκολυνθεί η ομοφυλόφιλη κυβέρνηση της Αθήνας να παραχωρήσει εδάφη..  Η  Λευκωσία τα ‘χει ήδη δώσει όλα, οπότε δεν έχει νόημα να επιχειρηθεί κάτι εκεί οπου αείναι πιό περίπλοκα.. 

Ο σχεδιασμός έχει κοινοποιηθεί στον αμερικανοτσολιά των Τιράνων Εντι Ράμα γι αυτό απειλεί ξέσαλα ό,τι θα συμμετάσχει στο τσιμπούσι.. Ηδη έχει επιστρατευθεί η σικέ τρομοκρατία που προβοκάρει την κατάσταση στη Σαλονίκη.. 

Δικαίως εδώ το «στράτευμα» ανησυχεί και θέλει να προειδοποιησει και  βοήθεια  αν  γίνεται να ζητήσει..  Πιθανή η πολεμική εμπλοκή με Τουρκία, με συμμετοχή και Αλβανίας, βλέπει όπως  λέει ο επίτιμος Α/ΓΕΣ στρατηγός Χρίστος Μανωλάς.  Οχι αμέσως όμως, αλλά από τώρα και για τα επόμενα 10 χρόνια..

Απευθύνει μια δυσοίωνη προειδοποίηση, η οποία επαναλαμβάνεται παντού στο ίντερνετ τακτικά, απο καιρό,  ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ένοπλης σύγκρουσης με την Τουρκία, με περιστατικά που θα ξεπερνούν κατά πολύ ποσοτικά και ποιοτικά αυτό που αποκαλούμε ως “θερμό επεισόδιο”.  Στόχος του η Ελλάδα να υπερασπιστεί την εδαφική της ακεραιότητα, τον εαυτό της αν  προτιμάτε, έναντι της τουρκικής επιθετικότητας στον άξονα Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος. Τούτο θεωρείται ό,τι αποτελεί μια γεωπολιτική «γραμμή» από το Ισραήλ, που έχει δυνατά ερείσματα στα Σιχτιριζανθέλ., όπως βεβαίως και οι Τούρκοι..

Χαρακτηριστικά ο Χρίστος Μανωλάς αναφέρει πως «Πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία Ισραήλ. Για να επιβιώσουμε ως κράτος και έθνος, θα χρειαστεί να πολεμήσουμε». Για τον επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού τα σύννεφα για την Ελλάδα πυκνώνουν στην γειτονιά της, καθώς μια σειρά πολιτικών, οικονομικών και στρατιωτικών εξελίξεων(σσ. δε λέει κάτι για οικονομικό στραγγαλισμό ούτε υποδούλωση των Ελληνων) έχουν ωθήσει την τουρκική πλευρά να αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό τη…  Είναι κάτι το οποίο εκφράζεται έντονα και με την εντεινόμενη προκλητικότητα και από πλευράς Αλβανίας, πιστής συμμάχου του Ερντογάν στα Βαλκάνια και η οποία ενδεχομένως να δράσει εκ δυσμών σε μια περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης, κάτι που θα εμπλέξει σε έτι περαιτέρω άνισο αγώνα τις ελληνικές δυνάμεις, διασπώντας τις σε ακόμα ένα μέτωπο, πέραν του άξονα Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος.

Για τον στρατηγό Μανωλά η αύξηση των τουρκικών εξοπλισμών, με ναυπήγηση αεροπλανοφόρου και απόκτηση των πρώτων 5ης γενεάς ημι-stealth μαχητικών F-35 από τις ΗΠΑ, η οικονομική γιγάντωση της Τουρκίας αλλά και η συνεχής ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της, αποτελούν τους κύριους παράγοντες που δίνουν στη γείτονα χώρα αυτοπεποίθηση που ωθεί σε κλιμάκωση της προκλητικότητάς της. Εξ’ ου και κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια εντεινόμενη αλλαγή στη συμπεριφορά-φρασεολογία των Τούρκων ηγετών, με δηλώσεις που προϊδεάζουν για προκλήσεις οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε θερμά επεισόδια ή ακόμα και σε στρατιωτική αναμέτρηση.

Εδώ στον καθημαγμένο «χώρο» που ήταν Ελλάδα τα «ζωντανά» της δημοσιοκαφρίλας, πρώτα στην ΕΡΤ, αλλά και παντού, έχουν συνδέσει τη μοίρα  τους με την επικράτηση της  Κίλλαρης..  Θέλουν να ξεχάσουμε πως επί 3 χρόνια καθημερινά  επαναλάμβανε «η Ελλάδα πάει καλά».  Την υπερασπίζονται με φανατισμό ανάλογο με το φόβο τους  μην πεταχτούν στο δρόμο και πεινάσουν.  Κάτι δηλαδή που είναι εκ των πραγμάτων σίγουρο ούτως ή  άλλως..

Διότι, εαν νικήσει ο Τράμπ, στη δική μας χώρα το μαφιόζικο «σύστημα» που την τελειώνει αποτελεί προέκταση πιστή της Νέας ναζιστικής Τάξης που εφαρμόζει τις  γενοκτονικές εντολές της πανσκατοποίησης.  Η Αληταρχία αναμένεται να ανατραπεί δεν θα αντέξουν άμα τώρα πάνε ν’ αλλάξουν το τροπάρι, χωρίς τη στήριξη  από ξένες πλάτες.. Πολλοί από τους υποστηρικτές της θα αναγκαστούν να δώσουν λόγο, πέρα από την Κάθαρση. Γι αυτό επιμένουν να καταστρέψουν λεηλατώντας ό,τι  έχει απομείνει. Μόνον έτσι μπορεί κανείς να εξηγήσει τη συμπεριφορά του Φίλη, η οποία είναι ενδεικτική των  γενικότερων  προθέσεων όχι μόνο  των  Σιχτίριζα, αλλά και των 300 κλπ υπερασπιστών του Χρέους.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five − 5 =