ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ,

kotzias-celik

ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΛΙΚ…  Τούρκος υπουργός : Ευχαριστήσαμε για άλλη μια φορά τον κ. Τσίπρα για τη στήριξη τους έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Γνωρίζουμε ότι τα 8 άτομα αυτά χαρακτηρίζονται από τις ελληνικές αρχές ως πραξικοπηματίες και όχι σαν πρόσφυγες, από την αρχή της υπόθεσης. Βέβαια η απόφαση ανήκει στη δικαιοσύνη»…. Ο κ. Τσελικ χθες είχε διαδοχικές επαφές με τους μειονοτικούς βουλευτές αλλά και με τους ψυεδομουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής. Το καλύτερο ομως είναι το τζαμί.. 

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ «ΜΑΣΑΖ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΡΡΡΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙ.. ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ….
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΧΤΩΡΑ ΚΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ  ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΤ…
 
Ανάγκη άμεσης έναρξης των εργασιών κατασκευής του τεμένους στον Βοτανικό επικαλείται σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος της Αθήνας, λες και δεν έχουμε άλλα πιό επείγοντα προβλήματα… Παράλληλα και σε απόλυτο συτονισμό οι δηλώσεις του Καμίνη με εκείνες του  Τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ .  Ο τελευταίος επισκέπτεται την Ελλάδα για να επιβάλει στην Κύπρο το νέο μόρφωμα ανανικού προτεκτοράτου στα σκαριά απο τον Ανανιάδη να λειτουργεί με τουρκικές εγγυήσεις.. «Δεν θα χάσετε την ελληνικη ταυτοτητα  από ένα τζαμί» είπε..

 

jery-gap

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ «Κ»ΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.. ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΥΤΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΤΡΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ

Οπως τονίζει ο Καμίνης «το μουσουλμανικό τέμενος πρέπει να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατόν. Η θρησκευτική λατρεία σε συνθήκες αξιοπρέπειας, είναι συνταγματικό δικαίωμα, νόμος του κράτους και διεθνής υποχρέωση της χώρας».
 
«Οι περίπου 200 άτυποι χώροι λατρείας που λειτουργούν στο λεκανοπέδιο, δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και δεν πληρούν καμία προϋπόθεση ασφαλείας» Δεν του φτάνουν δηλαδή, αλλά θέλει θεσμική κατάληψη του Ελαιώνα που τον παραμελούν 30 χρόνια να χορταριάσει….
 
Ζητά επέμβαση παραστρατιωτικού χαρακτήρα, στον χώρο που θα κατασκευαστεί το Τέμενος υπο κατάληψη από πατριώτες που ζητουν περίθαλψη στους Ελληνες άστεγους.. Ο Καμίνης δηλωσε ότι «η κεντρική διοίκηση πρέπει να κάνει το καθήκον της, πράττοντας τα δέοντα»…
 
Λίγες μόνο μέρες μετά τη δήλωσή του έξω από το Μαξίμου ότι «λύθηκαν οι παρεξηγήσεις με την κυβέρνηση», ο αρχιεπίσκοπος εμφανίστηκε να υιοθετεί τις πιο ακραίες συντηρητικές θέσεις μητροπολιτών από τους οποίους μέχρι τώρα επιχειρούσε να διαφοροποιηθεί και άρχισε να μιμείται τον προκάτοχό του, χωρίς δυστυχώς να διαθέτει τη λάμψη και την ευστροφία εκείνου.
Ο Τζερωνυμο για να γίνει πιστευτός αντέγραψε από τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ το νέο διμέτωπο αγώνα:
 
«Τα κόμματα της Αριστεράς με τη γνωστή φιλοσοφικοκοινωνική βιοκοσμοθεωρία του κομμουνιστικού κοσμοειδώλου, όπως γνώρισε τον χωρισμό αυτό ο καταρρεύσας υπαρκτός σοσιαλισμός στο ανατολικό μπλοκ που στην ουσία ήταν διωγμός της θρησκευτικής πίστεως, ελαύνονται από αποτυχημένα αθεϊστικά ιδεολογήματα και συναντώνται με τα υπόλοιπα κόμματα του νεοφιλελεύθερου χώρου κάτω από τις ντιρεκτίβες της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξεως».
 
Ξεκίνησε δηλαδή να βάζει στο ίδιο «αντιεκκλησιαστικό» και αντεθνικό καζάνι προδότες, «κομμουνιστές» και δήθεν «φιλελεύθερους» φορείς του νεοεποχίτικου Ολοκληρωτισμού, της μιάς εταιρείας ανα κλάδο, μιάς θρησκείας, μάς κυβέρνησης, μιάς Ιδεολογίας/Προπαγάνδας κλπ κάτι που είναι πραγματικό… Αλλά ποιός τον πιστεύει τώρα τον Ιερώνυμο μετά από 6 χρόνια σιωπηρής στήριξης στα μνημονιακά εγκλήματα ? Οταν μάλιστα διέπραξε τον αγιασμό στα εγκαίνια της πρώτης κατοχικής κυβέρνησης μαζί με όλο το υπουργικό συμβούλιο του Γιωργάκη που μεταδόθηε διακαναλικά.. 
 
 
 Το να γίνει τζαμί ή και παγόδα σε μιά Ελλάδα που στέκει ως κράτος και ως Οικονομία με εθνική κυριαρχία δεν αποτελεί πρόβλημα για κανέναν λογικό άνθρωπο.. Το θέμα είναι πως οι κατοχικοί δυνάστες σ’ αυτή τη συγκυρία πραγματοποιούν επίθεση στους  ελληνικούς θεσμούς και στην ιδεολογία για να υποδουλώσουν την Ελλάδα, που πεινάει και χαίνει  με ανοικτά τα  σύνορα προς Τουρκία και προς Ισλάμοφασίστες με κουκούλα ΜΚΟ…  Οι προδότες   Σιχτίριζα κι όλη η δήθεν «Αριστερά»,  ελπίζουν πως με την καταστροφή του ελληνικού πληθυσμού θα γλυτώσουν από την Κάθαρση παραμένοντας ατιμώρητοι στο σύνολό τους οι φοβεροί εγκληματίες πολιτικοί και άλλοι της Εσχάτης προδοΣΙΑ΄ς που ρευστοποιούν όλη τη χώρα ύστερα από 10ετίες πρωτοφανούς ρεμούλας  και σαμποτάζ..
 
Σκοπός τους η αποδόμηση τώρα της Θρησκείας όπως  και της Ιστορίας στην πορεία προς την υποδούλωση και εξαφάνιση των Ελλήνων στην Ελλάδα, που ήδη ξεκίνησε να κατοικείται απο πιο βολικούς πληθυσμούς, χωρίς δικαιώματα και χωρίς κοινή Ιστορία.. Τους νόμους και τα Συντάγματα τα γράφουν και τα ξεγράφουν η Κατοχή και η Αλωση της χώρας συνεχίζονται έως τώρα ανεμπόδιστα Οι δηλώσεις και οι το μπλα-μπλα στα ΜΜΕ δεν έχουν σχέση με την τετελεσμένη πολιτική πράξη, άλλη από το να αποκαρδιωθούν οι υπόδουλοι με ψυχολογικό πόλεμο, με την παραπλάνηση και την απασχόληση με τρίχες και αδιέξοδες κουβέντες.. Δείτε στο βίντεο τι περιλαμβάνει το μενού του εξισλαμισμού..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 3 =