ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΣΤΟ «ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ» – ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ !

skoypidia

 

Φτωχοί στα όπλα !

«ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ», ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ  «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ»..

Η χρηματοδότηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης σε πλήρη εφαρμογή είναι μνημονιακή απαίτηση να προχωρήσει και οι «Θεσμοί» πιέζουν στις συσκέψεις… Ωστόσο, τα Σιχτίριζα τώρα λένε, «εξαιρετικά δυσχερής η περικοπή άλλων κοινωνικών επιδομάτων προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα,».

Πρόκειται για ΕΥΝΟΗΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΔΝΤ παρέμβαση στην κατάστασή μας,  η οποία έχει προϋπολογισμό κοντά στα 571 εκατ. ευρώ. Για τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου μέτρου φέρεται να έχει προταθεί και από το ΔΝΤ και από την Παγκόσμια Τράπεζα η περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου της κλίμακας φορολόγησης φυσικών προσώπων (μισθωτών, αγροτών, συνταξιούχων).  Ο προϋπολογισμός του  Ελάχιστου Εγγυημένου εισοδήματος ανεβαίνει στα 871 εκατ. ευρώ αν προστεθούν και τα 300 εκατ. ευρώ που έχει εγγράψει στον προϋπολογισμό η κυβέρνηση για να χρηματοδοτήσει τις εξαγγελίες που έκανε ο πρωθυπουργός στους τομείς της υγείας, της κοινωνικής προστασίας και της παιδείας.  Ακόμη, κατέθεσαν πρόβλεψη για περικοπές της τάξεως των 34 εκατ. ευρώ από τα ειδικά μισθολόγια. Είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα για την ελληνική κυβέρνηση, η οποία θέλει να αποφύγει τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια και κυρίως σε όσους υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας… Τέλος κατατέθηκαν προτάσεις της ελληνικής πλευράς για εξοικονόμηση περίπου 93 εκατ. ευρώ από την περιστολή των δαπανών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας… Κάπου, εκεί εντοπίζουν τους  πιό μαλάκες Ελληνες δηλαδή..

Η «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ «ΣΝΑΚ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ…

tsakalhths

Ο ΤΣΑΚΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ !  ΤΟ ΣΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΘΝΙΚΗ ΤΑΣΗ «+53» ΤΩΝ ΣΦΥΡΙΖΑ (ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ).. ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ  ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ, ΩΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ «ΚΥΡΙΟΙ» ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ …

 

Η τεράστια ουρά ξεκινάει από το νούμερο 10 της Ευριπίδου και καταλήγει στην οδό Αιόλου όπου ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει από τις 8 έως τις 10 το πρωί και μετά ξανά την επόμενη μέρα.

Αυτές οι καταστάσεις «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ» είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων της Αθήνας ενώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν. Τώρα ομως ο κόσμος πεινάει σε βαθμό για ελεημοσύνη(…) και προσέρχεται μαζικά.. Εξ ου και στο βίντεο η ουρά..

Αξίζει να πούμε,λέει η σχετική ανακοίνωση πως το πρόγραμμα «Φαγητό από καρδιάς» υλοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο και ήδη έχουν διανεμηθεί 4.000.000 σνακ (το νούμερο είναι «τρίχες» από το γραφείο δημοσίων σχέσεων) .

ΠΕΙΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ «ΣΝΑΚ»..

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 4 =