Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ…

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 86 ΔΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΑΜΑ, ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Δ ! ΤΟ «ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ» ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΡΑΧΤΩΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ…

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΑΒΡΩΦ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ «ΓΛΥΚΕΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ..

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ»ΑΛΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Αξιώσεις που οδηγούν σε μείωση του κατώτατου και των κλαδικών μισθών αλλά και αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων προβάλουν οι δανειστές, όπως αποκαλύπτεται σε έγγραφο των δανειστών που συνοδεύει την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής. Επιπλέον,  οι «ευρωπαίοι» ξαφνικά τους ξανανοίγουν το ασφαληστρικό, προφανώς για να τους «κλείσουν το σπίτι»…

Στην ατζέντα του επόμενου Eurogroup, στις 7 Νοεμβρίου, επανέρχεται το ασφαλιστικό, παρά τις διαβεβαιώσεις Κατρούγκαλου ότι το θέμα έχει κλείσει και ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές.
Σύμφωνα με επιστολή του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, το ασφαλιστικό αποτελεί «κλειδί» για τη δεύτερη αξιολόγηση, στην οποία περιλαμβάνονται επίσης θέματα προϋπολογισμού αλλά και ιδιωτικοποιήσεων.

Οι θέσεις που εκφράζονται στο κείμενο από τη Βολή δυναμιτίζουν τη διαπραγμάτευση στην οποία έχουν ήδη διαπιστωθεί αγεφύρωτες διαφορές με την ελληνική πλευρά.  Δεν είναι η  πρώτη φορά που οι «δανειστές»/κατακτητές μας αθετούν τα στοιχειώδη με τις  κυβερνήσεις  των «συνεργατών» τους, αλλά αυτή τη φορά το «χτύπημα» δείχνει μοιραίο για τα Σιχτιριζα..Η Μόσχα έχει άλλη γνώμη

lavrof putin

Πρωτόγνωρη σε θέρμη ανακοίνωση από το Ρώσικο ΥΠΕΞ, που φαίνεται αποφασισμένο να μην επιτρέψει άλλη ανατροπή εκλεγμένης και ανεξάρτητης κυβέρνησης στην Ελλάδα από σκοτεινά συμφέροντα, όπως έγινε με την κυβέρνηση Καραμανλή Ατμόσφαιρα φιλίας και αμοιβαίας συμπάθειας κυριαρχεί στις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας, εκτιμά το ρωσικό ΥΠΕΞ, με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα, στις 1-2 Νοεμβρίου, του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ. Το τελευταίο διάστημα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση, οι επαφές ανάμεσα στις δύο χώρες μας σε πολλά επίπεδα, κυρίως στον διάλογο ανάμεσα στους ηγέτες των κρατών και των κυβερνήσεων και των υπουργών Εξωτερικών, δραστηριοποιήθηκαν αισθητά. .Την ίδια ώρα ο Πούτιν πάει στην Τουρκία…

 

Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής επισημαίνει πως οι θεσμοί θέλουν να εφαρμόσουν «μοντέλο Δανίας» στην Ελλάδα, καθώς προσανατολίζονται στο πρότυπο «ευελιξία με ασφάλεια» (flexinsurance). Τα κύρια χαρακτηριστικά του Δανικού μοντέλου είναι το απορυθμισμένο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της απασχόλησης, οι ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, η δια βίου μάθηση και ο κοινωνικός διάλογος.

 

Το μοντέλο προωθεί την ευελιξία γενικώς (συχνές προσλήψεις – απολύσεις, διευθέτηση χρόνου εργασίας κ.α.), επιτρέπει την ευελιξία των μισθών με ταυτόχρονη παροχή κοινωνικών επιδομάτων. Η κινητικότητα της εργασίας -με δίχτυ ασφαλείας για τους ανέργους- είναι το κύριο συστατικό. Το 25% των εργαζόμενων είναι νεοεισερχόμενοι, ενώ περίπου τα 2/3 προέρχονται από άλλη εργασία.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για την αποτελεσματική λειτουργία του μοντέλου στη Δανία ήταν η ύπαρξη ισχυρού κοινωνικού κράτους και κονδύλια για τα επιδόματα τα οποία με μεγάλη δυσκολία συγκεντρώνονται στη χώρα μας.  Αυτά δηλαδή που όχι μόνον ούτε κατα διάνοια υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά ούτε είναι  ποτέ δυνατόν να υπάρξουν αν δεν γίνει Κάθαρση  και επανίδρυση Κράτους χωρίς λωποδυσία με σταθερούς θεσμούς.. Τους κοροϊδεύουν, οπότε δείχνουν οι «ευρωπαίοι» ότι σαφώς προτιιμούν τον νεοβρυκόλακα Κούλη, παιδί της ΜΗΖΕΝΣ και της ΝΔούλας τον  «καταλληλότερο»..

polydwras

Κι όπως είπε ο σχεδόν πάνται διακριτικός Βύρων Πολύδωρας : «Δεν ειμαι φίλος του Χριστοφοράκου για αυτο δεν με θέλει ο Μητσοτακης»…

Στο μεταξύ τώρα «ξεκαρφώνονται» διάφοροι «αριστεροι» από το κατοχικό στίγμα με τσακωμούς, ή και «θέατρο».. Πχ ο μέντωρας του Τσίπρας, ο Αλαβάνος αυτός  που τον τοποθέτησε επικεφαλής  στα Σφύριζα-Σιχτίριζα, θέλει να τραβήξει την προσοχή με συνεχείς δηλώσεις ως εξής: «Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα. Ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από τον δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή την συμφωνία γινόμαστε «αποικία».

Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ «παρέδωσε» την δημόσια περιουσία της χώρας σε ένα Ταμείο του οποίου τον πρόεδρο τον διορίζουν οι ξένοι και άλλα τρία άτομα του διοικητικού συμβουλίου του, θα πρέπει επίσης να εγκριθούν από ξένους. Ποτέ δεν είχαμε φτάσει σε μια τέτοια αποικιακή κατάπτωση μέχρι σήμερα».

Ο Αλαβάνος επίσης εγκάθετος από την Πρεσβεία  παρουσίασε τον Τσίπρας στο συνέδριο του Τσίριζα τότε από τις φωνές του(…), ως μοναδικό υποψήφιο γραμματέα τότε..  Δηλαδή  τον έχρισε, όπως  ακριβώς έκανε ο Σημίτης προηγουμένως  με τον αρχιπροδότη Γιωργάκης, επίσης  χωρίς  αντίπαλο στις εσωκομματικές «εκλογές» για πρόεδρο του Πλαστόκ.. Φυσικά, το ΜΜΕ των «νταβάδων» τα θεώρησαν φυσιολογικά όλα αυτά που συνέβαιναν από  παλιά και συμβαίνουν στη «Δημοκρατία μας»..

Πάντως και να μας υιοθετήσουν τώρα οι ομόδοξοι και φίλοι Ρώσοι, οι μισέλληνες προδότες του λαού,  δεν θα γλυτώσουν… Την προδοΣΙΑ πολλοι αγάπησαν, τους  προδότες ουδείς..  Για να  έχουμε συμμαχίες πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε ανεξάρτητο  ελληνικό  κράτος. Αυτό είναι κάτι σίγουρο από  τη διεθνή εμπειρία..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + ten =