ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ !

Οδυσσέας-μνηστήρες
ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ»ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ!

Ζητείται Οδυσσέας !

Ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβουν οι πάντες [και η Κυβέρνηση] είναι ότι : Όπως η τιμή, τιμή δεν έχει, έτσι και η σωστή ενημέρωση τιμή δεν έχει : Τι θα πει ότι όποιος πληρώσει τα περισσότερα ? Δηλαδή όποιος πληρώσει τα περισσότερα θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να παραπληροφορεί τον κόσμο ? Και τι νομίζει η Κυβέρνηση ότι δεν θα βρεθούν 4-5 -10 μεγιστάνες , για να κάνουν αυτήν την βρώμικη δουλειά ?

%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%83%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%83

ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ … ΜΕ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.. Νέο νόμο με ετήσιο «ενοίκιο» 25 εκατ. συνολικά για όλα τα κανάλια προβλέπει το Νέο Κόλπο της «Αριστεράς»…

Και η παραπληροφόρηση είναι στα έξοδα του συστήματος Τα κέρδη όμως , από την μαζική παραγωγή ηλιθίων είναι πολλαπλάσια. .{Μέχρι χθες ήταν μηδέν τα έξοδα} Εκεί είναι το πρόβλημα μας ? Πριν δύο μήνες ,στις 2 Σεπτέμβρη του 2016, έγραφα σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες: Σήμερα τα κανάλια στην Ελλάδα, [σχεδόν όλα] είναι ότι ήταν στην Ιθάκη ο Αντίνοος –ένας από τους μνηστήρες της Πηνελόπης . ΔΠαραπληροφορούσε, υποτιμούσε την νόηση , την νοημοσύνη των κατοίκων της Ιθάκης. -εξ ου και το αντί. Ο Οδυσσέας όταν γύρισε από την Τροία, αφού είδε πρώτα [λίγη… τηλεόραση], είδε πως έχει η κατάσταση, σκοτώνει πρώτο τον Αντίνοο, ρίχνοντάς του ένα βέλος στο λαιμό, για να του κόψει τη λαλιά, να μην παραπληροφορεί ξανά τον κόσμο . [Λέγεται μάλιστα ότι το βέλος διαπέρασε και τον αυχένα ].
Υ.Γ Ερώτηση : Αν ο Αντίνοος προσέφερνε στον Οδυσσέα 246 χρυσά τάλαντα για να του χαρίσει τη ζωή [ και να μπορεί να συνεχίζει την παραπληροφόρηση] ,ο Οδυσσέας θα τα δεχόταν ? Ασφαλώς ΟΧΙ !

Παναγιώτης Τσούνης

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen + three =