Η ΓΚΟΛΝΜΑΝ ΖΑΚΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ «ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ» !

tereza

ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΜΑ: Η ΤΕΡΑΖΑ ΜΕΪ  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ»ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΠΡΕΞΙΤ»

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Η φασιστοκωλόγρια που  ορκίστηκε ότι δε θα διστάσει να διατάξει χρήση πυρηνικών «ακόμα και αν εξοντωθούν εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι» ως δοτή πορδυπουργός της Βρετανίας, η Τερέζα Μέϊ λοιπόν, που καλείται να διαχειρισθεί τη διαδικασία του Μπρέξιτ, ενημέρωσε σχετικά με τις απόψεις και τους  χειρισμούς της μόνον τη ναζιστική Γκόλνμαν Ζακς κλπ τραπεζαλήτες, γράφει η  Γκάρντιαν..  «Αμέλησε να κάνει το ίδιο και προς τους συμπατριώτες της, επιλέγοντας να διατηρήσει μία χλιαρή και αμφίσημη ρητορική που δημιούργησε την εικόνα του διπλού πράκτορα(…)) μέσα στο στρατόπεδό της, ή απλώς του ανθρώπου που δεν ενδιαφέρεται παρά για το πολιτικό του μέλλον». Αυτή είναι η διατύπωση της  ξεφτίλας των καθαρμάτων που ορίζουν εκατομμύρια ζωές…

%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%84

Ποιοι σου λένε κάθε μέρα πόσο απαραίτητο είναι (για αυτούς) να παραμείνουμε στην Ευρωπαίκή Ένωση; Όλοι οι σωτήρες πολιτικάντηδες , οι παντογνώστες δημοσιογράφοι, οι βαθυστόχαστοι αλλά μπουκωμένοι ευρωπαϊκά «κονδύλια» καθηγητές πανεπιστημίου ,οι επιτυχημένοι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, τα λαμπερά … πρόσωπα των μεσημεράδικων κι οι κάθε είδους Σάκηδες. Όλοι οι βολεμενοι με τη σημερινή βρωμερή κατάσταση δηλαδή. Κοντόφθαλμοι, μύωπες «μικροί», που δε βλέπου ένα μήνα παραπέρα, σαν «άνθρωπάκια»

Σύμφωνα με διαρροή που παρουσιάζεται ως αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian, που βασίζεται λένε, «σε ηχητικό ντοκουμέντο που αποτελεί προϊόν διαρροής από την ομιλία της στη Goldman Sacks», (τρίχες δηλαδή για «ξεκάρφωμα» της φυλλάδας που αγαπάνε τα Σφύριζα), η υπουργός τότε Εσωτερικών «επέλεξε να χρησιμοποιήσει πολύ σαφέστερα επιχειρήματα για να εξηγήσει ποια θα ήταν τα οφέλη για τη Βρετανία από την παραμονή της στην Ευρωπαϊκή Ενωση».  Δηλαδή  επιμένει και σήμερα να «φωνάζει» την  θέση  της  ότι είναι καλύτερα να παραμείνει η Αγγλία στην Ευρωφάκα..

Η Τερέζα Μέι δήλωσε στα στελέχη της τράπεζας ότι ήρθε η ώρα για το Ηνωμένο Βασίλειο να αναλάβει «ηγετικό ρόλο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης» και έφθασε μέχρι να εκφράσει την ελπίδα ότι οι ψηφοφόροι θα κοιτάξουν προς το μέλλον κι όχι προς το παρελθόν. Οπου ως παρελθόν εννοείται το  δημοψήφισμα που είπε «ΟΧΙ» στην Ευρωφάκα, το  Μπρέξιτ  δηλαδή που την έβαλαν (σαν τον λύκο που φυλάει πρόβατα) να υλοποιήσει..

«Πιστεύω ότι τα οικονομικά επιχειρήματα είναι σαφή…Πιστεύω ότι η συμμετοχή σε ένα εμπορικό μπλοκ 500 εκατομμυρίων ανθρώπων είναι σημαντικό για εμάς. Πιστεύω… ότι ένα από τα θέματα είναι ότι πολλοί άνθρωποι επενδύουν εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο διότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην Ευρώπη…».

Εάν δεν ήμασταν στην Ευρώπη, πιστεύω ότι θα υπήρχαν εταιρείες και επιχειρήσεις που θα εξέταζαν μήπως θα έπρεπε να αναπτύξουν παρουσία στην ηπειρωτική Ευρώπη, παρά στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Κατά συνέπεια, πιστεύω ότι υπάρχουν προφανή οικονομικά οφέλη» από την παραμονή στην ΕΕ, είχε πει τότε.

Τότε, η Τερέζα Μέι φαίνεται ότι είχε ισχυρά επιχειρήματα υπέρ της παραμονής της χώρας της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον τομέα της ασφάλειας, αφού εμπιστεύθηκε ιδιωτικά στα στελέχη της Goldman Sacks ότι το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και η ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στην αστυνομία και τις υπηρεσίες Πληροφοριών εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Βρετανίας.

Οι αποκαλύψεις είναι ενοχλητικές για την Τερέζα Μέι.

Τον Απρίλιο, στο αποκορύφωμα της εκστρατείας εν όψει του βρετανικού δημοψηφίσματος, η Μέι , απευθυνόμενη στους συμπατριώτες δεν μπόρεσε να αντλήσει από την αποθήκη των επιχειρημάτων της υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, παρά μόνο μία προειδοποίηση για τους κινδύνους που θα σήμαινε για την ανάπτυξη της ενιαίας αγοράς η έξοδος της Βρετανίας από την Ένωση. Τότε είχε λησμονήσει τουν κινδύνους που θα σήμαινε το Brexit για την βρετανική οικονομία.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, ως πρωθυπουργός πλέον, έθεσε κατά την ομιλία της στο συνέδριο των Τόρις στο Μπέρμιγχαμ ως προτεραιότητα τον περιορισμό της μετανάστευσης πριν από την παραμονή της χώρας της στην ενιαία αγορά. Οι βρετανικές εταιρείες χρειάζονται «τη μέγιστη ελευθερία για να εμπορεύονται και να λειτουργούν εντός της ενιαίας αγοράς», αλλά όχι με αντάλλαγμα «την παραχώρηση του ελέγχου της μετανάστευσης και πάλι».

Έλλειψη πολιτικού θάρρους

Είναι απογοητευτικό που η Τερέζα Μέι δεν είχε το πολιτικό θάρρος να προειδοποιήσει τους πολίτες «για τις καταστροφικές οικονομικές συνέπειες του Brexit, όπως το έκανε κατ΄ιδίαν για μία χούφτα τραπεζιτών», δήλωσε ο ηγέτης των Φιλελεύθερων  Τιμ Φάρον.

Η ληστοσυμμορία που ελέγχει τους χάρτινους «ηγέτες» αυτού του τρισάθλιου πλανήτη οδηγεί την παγκόσμια κατάσταση προς το ελεγχόμενο χάος ενός παγκοσμιου πολέμου γιατί φοβάται το ανεξέλεγκτο χάος μιας παγκόσμιας εξέγερσης. Τρέμει στην κυριολεξία μια γενικευμένη κατάσταση αναρχίας και απρόβλεπτων ταραχών όπου θα παίζονταν στα ζάρια τα πάντα και που θα έφερνε την μασονική πλουτοκρατική ελίτ να διακινδυνεύει όχι μονάχα τα προνόμιά της αλλά και την ίδια της την ύπαρξη. Η βίαιη ανατροπή της άρχουσας τάξης δεν παίζει ως επιλογή, έτσι ο Παγκόσμιος Πόλεμος ο οποίος δεν αγγίζει τις κατά τόπους κοινωνικές και οικονομικές ιεραρχίες είναι η επιδιωκόμενη και ευλογημένη «λύση».

Η διεθνής οικονομική μαφία που χρεοκόπησε με σχέδιο τις τράπεζες και λήστεψε τους μισθούς, τις οικονομίες και τα ασφαλιστικά ταμεία των προβάτων, τώρα θα σβήσει τα ίχνη του εγκλήματος προκαλώντας μια παγκόσμια σφαγή. Μαζί με τα εκατομμύρια των προβατοψυχών θα χαθούν και οι σκληροί δίσκοι, τα σι-ντι και τα στικάκια που περιέχουν τα ονόματα των πρωταγωνιστών και τα ποσά της Υπερκομπίνας. Στο μεταπολεμικό κόσμο, όπως τον φαντάζονται οι επικυρίαρχοι, εκείνοι που θα επιζήσουν θα παλεύουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και τα σπιτάκια τους που έγιναν στάχτη. Κανένας δεν θα έχει το κουράγιο να ρωτήσει τι απέγιναν τα πειστήρια του εγκλήματος. Κι αν κάποιος τολμάει να θίξει το απαγορευμένο θέμα, θα τρώει μπιστολιά το καταμεσήμερο.

Ποιά είναι η συγκεκριμμένη εξέλιξη που φοβούνται οι παγκόσμιοι τραπεζαλήτες, αυτοί που γενοκτονούν ως «πείραμα» την Ελλάδα. Διότι για να ξαναεκκινήσει ο κόσμος ΔΕΝ χρειάζεται πόλεμο αλλά κάτι άλλο ποιο κατάλληλο. Να μηδενιστούν τα χρέη όλων των κυβερνήσεων προς τα ιδιωτικά ιδρύματα που τους έχουν δανείσει και να κρατικοποιηθούν όλες οι κεντρικές τράπεζες κάτω από την ηγεσία του κάθε ανεξάρτητου κράτους. Να εκδίδει η κάθε χώρα το δικό της χρήμα, που θα τροφοδοτήσει την τοπική αγορά και έτσι θα γίνει επανεκκίνηση. Αλλα επειδή αυτό δεν είναι εύκολο πολιτικά να επιβληθεί, η επόμενη εφαρμόσιμη επιλογή είναι ο πολεμος. Παρότι δε,  όλοι αντιλαμβανόμαστε το απλό. Πως ο πόλεμος δεν είναι πραγματική λύση γιατί θα διαλύσει σχεδόν εξ ολοκλήρου όλες τις υποδομές και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της γης και θα κάνει τον πλανήτη σχεδόν ακατοικητο. Δεν ξέρω ποιοι ανώμαλοι εγκεφάλοι επιδιώκουν τέτοια καταστροφή, αφού θα πέσει και στα δικά τους κεφάλια (αν είναι από την Γη και όχι από αλλού, στην τελική).

Ως  προς το «τις πταίει», συγκεκριμμένα γι αυτή την πορεία από την παγκόσμια κυβέρνηση προς τον παγκόσμιο όλεθρο, τίθεται θέμα πολιτισμού και κατανόησης..  Όλα τα περι πολιτισμού και κουλτούρας δεν είναι τίποτα άλλο απο μια τεράστια διαχρονική αυταπάτη, φυσικά χάρη στους αγγλοσάξωνες… Οι ηγεσίες τους με την αντιστρόφως ανάλογη της ισχύος νοημοσύνη, η οποία προστάζει την συνεχή επέκτασή τους, κρατούν αλυσοδεμένη την ανθρωπότητα εμποδίζοντας με μύριους τρόπους το κάθε τι σε όλη τη Γη απ’ το να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σταδιακά σε κάτι καλύτερο, ανώτερο ως οφείλει κάθε υγιής οργανισμός.

Όποτε δεν τα καταφέρνουν να ελέγξουν, γεμίζουν μπαρούτι (και ίσως αυτή τη φορά πλουτόνιο) όλο τον πλανήτη και επέρχεται ένα σύμπλεγμα θανάτου απο παράπλευρες απώλειες της προσπάθειάς τους για κυριαρχία.

Το αστείο  είναι ο,τι κάνουν τον κόσμο να τους βλέπει ως υπόδειγμα κοινωνίας με την βασίλισσά τους με τους ευγενείς τους, ελέγχοντας ή προσπαθώντας να ελέγξουν την κοινή γνώμη ,αλλά κατα βάθος βρωμάνε απ’ την κορυφή ως τα νύχια ζώντας μέσα στην αυταπάτη. Παρότι προπαγανδίζουν ανθρωπιστικώς δεν ξέρουν τι θα πεί σεβασμός και συνύπαρξη και ούτε ενδιαφέρονται να μάθουν.  Προάγουν την πανσκατοποίηση σε όλες τις κοινωνικές  σχέσεις φέρνοντας πόλεμο.. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ για  όλο τον  πλανήτη, το οποίο βλέπουμε ήδη στην ρημαγμένη Ελλάδα..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + 18 =