ΠΡΟΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΡΑΚΗΣ, ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ «ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ» !

TSIPRAIOI-OBAMIOI

ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΕ ΓΚΡΕΞΙΤ, ΘΑ ειΝΑΙ  Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΞΑΝΑ !!  ΚΑΤΙ  ΣΑΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ … ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ «ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ» ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ… ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ Τ’ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΗΔΟΝΙΚΑ ΣΤΟ  ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .. φωτό απο την επίσκεψη στο Αμέρικα..

 

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟ !

Οι Ελληνες δεν μπορούν να αγνοούν το χάος στα νησια
«Για λόγους ασφαλείας», είπαν, μακρυά από την Αθήνα η  επίσκεψη  του Ομπάμια στις 14 Νοεμβρίου θα είναι περιοδεία για το φλέγον προσφυγομεταναστευτικό ζήτημα στα ολο και πιο αμφισβητούμενα από τους «συμμάχους» μας νησιά  του Αιγαίου.  Ωστόσο δεν την ανακοινωνουν καθώς οι εξελίξεις τρέχουν.. Ο πόλεμος στη Συρία μπορεί να ακυρώσει την περιοδεία στην Ευρώπη..
Γεγονός πάντως ό,τι τα στρατόπεδα  χοτ σποτ στα ελληνικά νησιά δεν αντέχουν τις «ροές» που όλο αυξάνουν,  καθώς  σφάζονται  κάτω στην  Αραπιά  και παντού.. Ούτε  οι ίδιοι οι έγκλειστοι, ή «φιλοξενούμενοι» κατά τις αρχές αντέχουν άλλο την κακοδιοίκηση και την ψευτιά απ’ τα Σφύριζα  με τις  ΜΚΟ  εκτός  ελέγχου να κονομάνε απο την  τόση απάνθρωπη γυφτιά..

ΠΑΠΑΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ,ΤΣΙΠΡΑΣ,ΛΕΣΒΟΣ

Στο βωμό της «φιλανθρωπίας» στίφη από βαρβάρους του διεθνούς τζετ σετ, φιλανθρωπα μοντέλα, τοπ αρχιτράγοι, μόνο για χριστιανούς, επιστρατεύθηκαν, ακόμη κι ο απερχόμενος πλανητάρχης (των ΗΠΑ)… Ενα λίγο κάτι αναπάντεχο να συμβεί αρκεί για να ρεζιλευτούν όλοι μαζί..

 

Το «τσίρκο» του Ομπάμια αποσκοπεί να προσδώσει τον «σωστό» φιλάνθρωπο χαρακτήρα στην  υποδούλωση και στον εξισλαμισμό των νησιών που  αποτελούν τη μεγαλύτερη  πύλη εισόδου για την πανσκατοποίηση όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά βαθμιαία και της Ευρώπης..  ΄Μόνη ασφαλής επίπτωση από την προεδρική επίσκεψη ο,τι θα τους αναγκάσει να φτιάξουν τη βιτρίνα στα χοτ-σποτ και στα νησιά τα ίδια, όπου «αλληλέγγυοι» ΜΚΟ  αντιμετωπίζουν τη γνωστή αυξανόμενη «ακροδεξιά» αντίδραση από τους κατοίκους, που μόλις πέρυσι έλαβαν και το Νόμπελ ειρήνης..

Σε μιά  άλλη παράλληλη εξέλιξη κανείς  και  τίποτα  δεν ανέχεται την «μη βιώσιμη» διαχείριση του χρεωκοπημένου κράτους από το ροζ Πασόκ.. Λόγω προκλητικότητας επιθετικότητας, βιασύνης  και φόβου αν θέλετε, να «τελειώσουν», με «μεταρρυθμίσεις»  τα γενοκτονούμενα άτομα..  Πόσο ακόμα να διαρκέσει το τούρκικο  νταηλικι τους?
Για να συνεχιστεί  το καθεστώς  της  ατιμώρητης ρεμούλας και του γενικού ξεπουλήματος θεωρούν ό,τι απλώς χρειάζεται «κούρεμα» στο χρέος τους, που όμως ολοένα αυξάνεται.. Ετσι δεν μπορούν να μοιράσουν πόρους για να επεκτείνουν τη διαφθορά παράλληλα  και την κοινωνική βάση του καθεστώτος τους …
Από την άλλη,  να σταματήσουν  να  ληστεύουν  και  να βάλουν  σε τάξη, την Ανεξάρτητη  και  τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες δε μπορούν, ούτε προβλέπεται..  Χωρίς  κλίμα από «αρπαχτές»,  χωρίς πλήθη από λαμόγια σε δράσεις για αντιπερισπασμό πως να ξεπουλήσουν, νερά,  ηλεκτρικά, πετρέλαια, σπίτια, εδάφη ?  Οι αλητονταβάδες με τους πολιτικούς κλπ αυλικούς  τους, αυτοί που «παιζουν» στα κανάλια, μαζεύουν τώρα «δυνάμεις», εξαγγέλουν απειλές και  δεν θα κάνουν πίσω  στα «δικαιώματά» τους επί της υποδουλης  Κοινωνίας. Μονον αν τρομάξουν και αναλογιστούν  τι έκαναν σε τόσα εκατομμύρια Ελληνες, που  θα αναγκαστούν να δώσουν λογαριασμό
Γι αυτό φωνάζει  ο Τσίπρας κι όλοι,  γιατί  μόνο αν θεωρηθεί  βιώσιμη  η εξυπηρέτηση του  χρέους  θα  έχουν ξένη στήριξη  και σοβαρές  ελπίδες να παραμείνουν στο σβερκο μας ληστεύοντας και λεηλατώντας κατα βούληση τη μισητή ράτσα των Ελλήνων..  Περιμένοντας, μας στραγγαλίζουν οικονομικά, με χαράτσια και έλεγχο κεφαλαίων,  αλλά και πολιτισμικά με  τα κουραδοκάναλα  και την Απαιδεία/Αθρησκεία. Βασικά τρομάζουν τον κόσμο σε μια  προσπάθεια να αντικατασταθεί γρήγορα  ο πληθυσμός των ραγιάδων, οι  οποίοι όσο ακόμα μπορούν τρέχουν να φύγουν.  Αυτό  είναι το νόημα  των παραινέσεων του  εγκάθετου στον ΟΑΕΕ κομματόσκυλου να πάνε στη Βουλγαρία  όσοι δεν τους  πληρώνουν..
Επιστρέφουμε στην επίσκεψη  Ομπάμια  στα νησιά.. Ολοένα και περισσότερα άτομα συνωστίζονται σε αυτά. Ο ίδιος ο «δημιουργός» της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, Γκέραλντ Κνάους, εκτιμά ότι αυτή θα «πεθάνει» αν δεν κάνει κάτι άμεσα η Ευρώπη. Μετά, θα έρθει το χάος, όπως λέει, στα ελληνικά νησιά αλλά και τα βόρεια σύνορα της χώρας. Περί αυτού ομιλεί κι ο Ερντογκαν όταν ζητάει  γη  και  ύδωρ σε Θράκη Μακεδονία και Αιγαίο..
Ηδη έχουν αρχίσει εξ αποστάσεως διαβουλεύσεις  με τον  Πάκη τον «πρόεδρο» να κάνει ανυποχώρητες εθνικές δηλώσεις σε κάθε κοινοποίηση «οραμάτων» από τον Ερντυ τον ισλαμοκανίβαλο της διπλανής  πόρτας… Εννοείται, ούτε κατά  διάνοια να στρατευθούμε με τέτοιους «μπροστάρηδες»..  Οχι απλώς «περίπατο» , αλλά παραλαβή – παράδοση θα κανουν με τα πιό  ηλίθια λαμόγια να  παρακαλάνε να διατηρήσουν την καρέκλα..  Λέμε, αν συνεχιστούν έτσι ανεπρόσκοπτα τα εγκλήματά τους αν δεν τους σταματήσει κάτι δημιουργώντας μεγάλο κόστος για την προδοΣΙΑ…
Παράλληλα, αυτός ο Γερμανός,  ο Κνάους προειδοποιεί ότι θα ήταν λάθος να εφαρμοστεί η υπόσχεση της ελληνικής κυβέρνησης, για μετακίνηση προσφύγων από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα, καθώς αυτό θα στείλει λάθος μήνυμα προς τους δουλέμπορους.  Για τους οποίους ο πράχτωρ Μου Ζάλας και τ’ άλλα Σφύριζα κάνουν ως να μην υπάρχουν.. Για  κάποιο λόγο δηλαδή..
«Εξαιτίας των προσφυγικών ροών, οι δομές στη Λέσβο και σε άλλα ελληνικά νησιά κινδυνεύουν να καταρρεύσουν. Το ευρωπαϊκό μοντέλο πλέον δεν δουλεύει. Αν και ο αριθμός των προσφύγων μειώθηκε μετά από την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας τον Μάρτιο, οι αφίξεις στην Ελλάδα αυξήθηκαν ξανά, εν μέρει εξαιτίας του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία», αναφέρει το Spiegel.
Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο επισήμως καταγράφτηκαν 6.527 πρόσφυγες να διέσχισαν το Αιγαίο, διπλάσιοι από ότι τον Μάιο και τον Ιούνιο. Η κρίση στην Τουρκία δεν φαίνεται να τρομάζει μόνο τους πολίτες της χώρας, αλλά και διώχνει από εκεί πολλούς πρόσφυγες, σχολιάζει το δημοσίευμα. Μετά από το πραξικόπημα, είναι σχεδόν αδύνατο για τους πρόσφυγες να βρουν δουλειά στην Τουρκία, ενώ οι περιπολίες του τουρκικού λιμενικού έχουν γίνει λιγότερο συχνές και ταυτόχρονα έπεσαν οι τιμές των λαθροδιακινητών. Αυτοί αναφέρονται ως μερικοί από τους λόγους που έχουν αυξηθεί και πάλι οι προσφυγικές ροές. Μας τους στέλνουν κανονικά και με τη «κάνουλα» οι ροές..
Η ελληνική κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με ένα δίλημμα, λέει ο πολιτικός σύμβουλος Γκέραλντ Κνάους, του οποίου το think tank, το European Stability Initiative (Πρωτοβουλία Ευρωπαϊκής Σταθερότητας) βοήθησε στη «μεγαλοφυή» σύλληψη της ιδέας της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας. Οι Ελληνες, λέει, δεν μπορούν πλέον να αγνοούν το χάος στα νησιά. Αυτό είναι το απτό πολιτικό αποτέλεσμα που συμφέρει Τούρκους και Γερμανούς δηλαδή?
«Αν ο Αλέξης Τσίπρας τηρήσει την πρόσφατη υπόσχεσή του, για τη μετακίνηση μεγάλου αριθμού προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα, αυτό θα ήταν ένα μήνυμα προς τους λαθροδιακινητές στην Τουρκία ότι η διαδρομή του Αιγαίου άνοιξε και πάλι», προσθέτει. «Αν η ΕΕ δεν κάνει κάτι γρήγορα, η προσφυγική συμφωνία θα »πεθάνει» σε λίγο», προειδοποιεί ο Κνάους.
Ο Κνάους, τον οποίο πολλοί περιγράφουν ως τον δημιουργό της συμφωνίας, προειδοποιεί ότι αν αυτή καταρρεύσει, θα ακολουθήσει το χάος. Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες θα φτάσουν στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουν να περάσουν τους φράχτες στα βόρεια σύνορα, αναφέρει. «Τα Βαλκάνια θα μετατραπούν σε πεδίο μάχης για πρόσφυγες, λαθροδιακινητές, συνοριοφύλακες και στρατιώτες. Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος της ευρωπαϊκής πολιτικής ασύλου», προσθέτει.
«Φυλακή η Λέσβος»
Η κατάσταση έχει «πνίξει» τις ελληνικές αρχές, σχολιάζει το Spiegel. Στη Λέσβο, έχει ανατεθεί σε 9 άτομα η λήψη αποφάσεων για τις αιτήσεις 6.000 προσφύγων. Ενας από αυτούς, νοσηλεύτηκε για λίγο, εξαιτίας της εξάντλησης. Πριν από αρκετούς μήνες η ΕΕ είχε ανακοινώσει ότι στέλνει εκατοντάδες ειδικούς ασύλου στην Ελλάδα αλλά έως τώρα, σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, έχουν φτάσει στα νησιά μόνο περίπου 30 αξιωματούχοι.
Ο δικηγόρος Εμμανουήλ Χατζηχαλκιάς λέει ότι κανείς δεν ξέρει αν οι αιτήσεις των προσφύγων θα αξιολογηθούν σε μία εβδομάδα, ένα μήνα, ή ένα χρόνο «Η Λέσβος έχει μετατραπεί σε φυλακή», συμπληρώνει.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 5 =