ΜΟΛΙΣ 23 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΑ + ΤΟΚΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΡΑΓΙΑΣ

%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%b8%cf%81%ce%b1

Ιδού  το  νέο  Κράτος του χρέους (τους) !

ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ «ΒΟΗΘΕΙΕΣ» ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ …

Η ΑΛΗΤ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΝ 100ΑΔΕΣ ΔΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΑΪΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΝΑΛΑ, «ΔΙΑΝΟΗΣΗ» ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΠΥΛΩΝΕΣ:  ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ» ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΪΔΑ..

majiomoy-maniatiko

ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΕΜΑ … ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ! Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ… ΩΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.. ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ’Σ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΓΛΟΠΟΥΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΡΟΖ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ…. ΤΡΟΠΟΝΤΙΝΑ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ.. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΣΑ»., ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΝΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ.. H ΦΩΤΟ ΩΣ ΝΑ ΒΛΟΓΑΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ.. ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ.. ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ .. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ  Η «ΕΥΡΩΠΗ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ.. ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Η …ΜΟΣΧΑ..

Στις 16 Μαΐου τρέχοντος, το  European School of Management and Technology (ESMT) που εδρεύει στο Bερολίνο, δημοσίευσε μια μελέτη όπου αποκαλύπτεται πως, από το σύνολο των δανείων ύψους περίπου 220 δις ευρώ μεταξύ των ετών 2010-2014, τα 210,3 δις, δηλ. το 95%, έχουν επιστραφεί στους δανειστές για αποπληρωμές τοκοχρεωλυσίων και μόλις το 9,7 δις, δηλ. το 5%, έχουν εισπραχθεί από τον ελληνικό κρατικό προϋπολογισμό.

Στο Eurogroup του Φεβρουαρίου 2016, ανακοινώθηκε επίσημα ότι,η Ελλάδα υποχρεούται να καταβάλλει σε τοκοχρεωλύσια το 10% του ΑΕΠ μέχρι το 2020 (17,7 δις)  και στη συνέχεια το 20% του ΑΕΠ  (26,5 δις).  Από το ίδιο Eurogroup παγιώθηκε η γνωστή θέση των δανειστών για υποχρεωτικό πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού σε επίπεδα του 3,5% (6,2 δις) ετησίως.

Ένα τέτοιο πλεόνασμα είναι αδιανόητο να επιτευχθεί από μια χώρα που βρίσκεται σε κατάσταση μόνιμης ύφεσης και οικονομικής παράλυσης. Αλλά ακόμα και στην απίθανη αυτή περίπτωση, από τα συνολικά ποσά των 17,7-26,5 δις (15% και 20% του ΑΕΠ αντίστοιχα) που πρέπει να πληρώνουμε ετησίως για χρέη, παραμένει ένα υπόλοιπο ποσό ύψους 11,5 έως 20,3 δις. Από που θα βρεθούν αυτά τα τεράστια ποσά για να πληρωθούν οι εξωπραγματικές απαιτήσεις των δανειστών ;

Είναι προφανές ότι, αυτά τα ποσά δε μένει παρά να καλυφθούν από την αφαίμαξη ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας μέσω του «Υπερταμείου», του αφελληνισμού των Ελληνικών τραπεζών και επιχειρήσεων και την αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογοναθράκων που ανακάλυψαν ότι υπάρχουν στη χώρα μας.

%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%cf%83%ce%b7

ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Λοιπόν παλληκάρια, βγαίνουν διάφοροι στην tv να μας μπερδέψουν στο εξής απλό.
Οι τράπεζες χρειάζονταν 233 δις γιά να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους.
Εγγυηθήκαμε λοιπόν εμείς οι φορολογούμενοι και τα δανείστηκαν.
Επειδή δεν πρόκειται να τα επιστρέψουν, θα τα εξοφλήσουμε στους δανειστές εμείς (οι εγγυητές…).
Βέβαια θα πληρώσουμε και τους τόκους.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
έκαστος εξ ημών οφείλει 233 δις : 10εκατ.Έλληνες=23χιλιάδες€ έκαστος. +τόκους, δηλαδή κάπου άλλα τόσα..

 

 

 

 

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 10 =