Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ !

ΤΖΕΚΙΝΣ ΧΑΝ

Η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ  ΑΠΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ   «ΧΕΛΛΑΣ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

Την ανάγκη για άμεση ολοκλήρωση στα προαπαιτουμένα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το ελληνικό χρέος, τόνισε υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο Τζακ Λιου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον.

%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83

«Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών που μετέχουν στο Eurogroup έχουν χάσει την υπομονή τους με την Ελλάδα», δήλωσαν στο Ρώυτερς.. Αν και θεωρούν ως «πιθανό» στη συνεδρίαση της Δευτέρας να υπάρξει έγκριση για ολόκληρη τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ εντούτοις ειδοποιουν ότι συνεχίζουν να πιέζουν γιατί πιστεύουν ότι η Ελλάδα κάνει πράγματα μόνο υπό πίεση. Αν δεν είναι έτοιμα όλα, τότε για τα λεφτά θα περιμένουν».

Εκεί ο κ. Τσακαλώτος συναντήθηκε με Τζακ Λιου και εξέτασαν όπως είπαν την «πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της» .  Οπου «μεταρρυθμίσεις» διάβαζε κόψιμο σε μισθούς και συντάξεις γενοκτονούμενων ραγιάδων και ξεπούλημα όλης της χώρας συνολικά… Μέχρι νά ‘΄ρθει η «ανάπτυξη».  Ακριβώς, οπως ήρθε στη Γουατεμάλα, γκουγκλίσατε να μάθετε παρακαλώ..

Ο κ. Λιου για νιοστή φορά επανέλαβε, σύμφωνα πάντα με τις «πληροφορίες», ότι «η Ευρώπη πρέπει να υλοποιήσει τη δέσμευσή της να θέσει το χρέος της Ελλάδας σε βιώσιμη πορεία, μέσω ουσιαστικής ελάφρυνσης του χρέους, η οποία θα πρέπει να υποστηρίζεται από αξιόπιστη ανάπτυξη και δημοσιονομικές προσαρμογές που είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας».  Ψάξτε στα γκούγκλ για να μάθετε πόσες φορές έχει επαναληφθεί αυτή η διατύπωση, ή παραπλήσια..

Επί της ουσίας παρελαύνουν τετελεσμένα στην κατεύθυνση πάντα της γενοκτόνησης του ελληνικού λαού με πείνα και διάλυση στο κράτος … «Άνιση είναι η μάχη για το χρέος που δίνουν Τσακαλώτος Χουλιαράκης», επαναλαμβάνουν ξανά οι μνημονιακές σειρήνες περιβάλλοντας με δημόσια «συμπάθεια» τους οικονομικούς δολοφόνους μας.  Αυτούς που στην πρώτη γραμμή παράγουν μίζες και διακρίσεις για όλο το πολιτικοδημοσιοκαφρικό εποικοδόμημα..

Ο κ. Λιου, σύμφωνα με την Καθημερινή του παπαπράχτωρα που τα ξέρει φαρσί όλα από την Αμερική,  διευκρίνισε ότι αυτά που πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου αφορούν την ολοκλήρωση των σχεδίων για τις ιδιωτικοποιήσεις και την πρόοδο των κρίσιμων μεταρρυθμίσεων στον χρηματοπιστωτικό κλάδο καθώς όπως είπε «η πρόοδος σε αυτούς τους τομείς είναι απαραίτητες για τους Ευρωπαίους ηγέτες ώστε να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με το ΔΝΤ για το χρονοδιάγραμμα και τις λεπτομέρειες μίας ουσιαστικής ελάφρυνσης του χρέους στην οποία δεσμεύθηκε το Eurogroup τον Μάιο».

Θέλει  να  πει για τον «αφελληνισμό» των Μπάνκς από τις δωσίλογες ηγεσίες τους, οι οποίες θα πάνε να κρυφτούν πιό γρήγορα..  Κάτι που μόνο καλό μπορεί να τους κάνει, λένε άλλοι τραπεζικοί, όπως και στις μπανκς γιατί μάλλον θα βάλουν φρένο στο ληστοσυμμοριτισμό από κει, σε κάποιο βαθμό… Εάν συνεχίσουν να υπάρχουν και δεν εθνικοποιηθούν ως επιβάλει κάθε οικονομική  λογική Λεπτομέρειες..

Παράλληλα, ο κ. Λιου τόνισε ότι η αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί εγκαίρως ώστε να αποφευχθεί μία νέα ελληνική κρίση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η ελάφρυνση του χρέους πρέπει να είναι μέρος της λύσης και όσο πιο σύντομα είναι ξεκάθαροι οι όροι της τόσο το καλύτερο». Δηλαδή, η νέα ελληνική κρίση είναι αναπόφευκτη αφού συνέχεια επαυξάνουν τα προαπαιτούμενα και τις υποχρεώσεις των κατοχικών συνεργατών τους, οι οποίοι μόνο να τους «γλύφουν» μπορούν..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + seven =