ΓΚΡΕΞΙΤ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%b9%ce%bf

Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.,. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο,ΤΙ «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

Με Υπερδανεισμο οι Ελληνικές Banks Ηδη Εθνικοποιησαν τον Εαυτο τους !

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΜΑΦΙΑ

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΣΩ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΦΑΚΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΙ ΜΥΓΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟ 2008 ΚΑΙ  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ  ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 28 ΔΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ.. ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η «ΚΡΙΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ», Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ? ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ  «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ» ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.. «ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ» … ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΕΔΙΟ Β’ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΩΣΙΜΟ» ΤΟ 74 Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΙ PUSTARES ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ! ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΙ  Η ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ !

 

 

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΛΠ

Σε αυτή την χώρα αναζητείται εισαγγελέας και δικαιοσύνη που να οδηγήσει την πολιτική και τραπεζική μαφία στα έδρανα της δικαιοσύνης. Εγγραφα αποκαλυπτικά που αποτυπώνουν τα εγκλήματα που έχουν γίνει στην χώρα και δυστυχώς συνεχίζονται και επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εμείς έχουμε δημοσιεύσει τα ΦΕΚ για κάποια 160 δις της περιόδου πριν το ΓΑΜΑ Μνημόνιο του Μπαρουφάκη με  τα 86 δις.. Τα οποία επίσης δεν γνωρίζουμε ακριως  που πήγαν..  Αλλά το τελευταίο ζήτημα που ανέκυψε σχετικά  είναι  άλλο και αφορά στην Ανεξάρτητη..

Ποιος και γιατί παρέκαμψε τις αποφάσεις του ελεγκτικού συνεδρίου όταν έκρινε παράνομες τις εγγυήσεις που υπέγραψε το Ελληνικό δημόσιο υπέρ των τραπεζών; Ποιος και γιατί δεν κίνησε ποινικές διαδικασίες εις βάρος πολιτικών προσώπων όταν οι εγγυήσεις που δώσανε έναντι των τραπεζών φτάνανε στο 30% του ΑΕΠ όταν η κοινοτική νομοθεσία αλλά και ο νόμος 2322/1995 ορίζει το ανώτατο όριο στο 3%.

Διά γυμνού οφθαλμού τώρα φαίνονται οι προδότες να προσπαθούν να αποφύγουν την Κάθαρση απο κορυφαία Υβρη, για το κορυφαίο έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο μπορεί να βαρύνει 100άδες πολιτικά στελέχη, υπουργούς και πρωθυπουργούς κυρίως, αλλά και  άλλους…

Ενας τροπος που βρέθηκε από καιρό(…), είναι να γίνει η Ελλάδα «Αποθήκη Ψυχών».  Ο μουσουλμανικός εποικισμός σε συνδυασμό με τον αδιάλειπτο οικονομικό στραγγαλισμό των Ελλήνων με χαράτσια, διοικητική ασυναρτησία, ατιμωρησία και έλεγχο κεφαλαίων κάνει την Εθνοκάθαρση στον ιθαγενή πληθυσμό…

Σ’ αυτή την κατάσταση προστίθεται ο ψυχολογικός πόλεμος με την αποδόμηση του ελληνικού πολιτισμού με Απαιδεία και κουραδοκάναλα παραπλάνησης και με προπαγάνδα από την εκτός ελέγχου δράση εχθρικών ΜΚΟ…  Οι απώλειες τεράστιες. Είμαστε κατά 100 χιλιάδες λιγώτεροι οι Ελληνες, «μια  πόλη σαν τη Λαμία», όπως λένε οι ίδιοι οι μισέλληνες, η οποία «χάθηκε» στα 6 χρόνια του μνημόνιου. Και ολο αυτό αποτελεί την βάση για το θεσμικό «ξεπέρασμα», το Αλμα στο κενό της μη δημοκρατικής διακυβέρνησης που άνοιξαν  και μας καταπίνουν μέχρι να τους καταπιεί κι αυτούς..

Σύμφωνα με τον τωρινό πορδηπουργό, τον Τσίπρας, τώρα «δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία για αναθεώρηση του Συντάγματος» Είναι «ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει αν είναι δυνατόν και τον τελευταίο πολίτη, για το τι πρέπει να αλλάξει και τι όχι, ποια είναι η γνώμη και η άποψη σε σχέση με το θεσμικό πλαίσιο για τη συγκρότηση όλων των διαδικασιών, γιατί το Σύνταγμα διέπει ως θεσμικό πλαίσιο όλες τις διαδικασίες του πολιτεύματος, της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής ζωής».

Στόχος μας, πρόσθεσε, είναι να μη χάσουμε ως χώρα μία μεγάλη ευκαιρία. «Συνταγματική Αναθεώρηση δεν γίνεται κάθε μέρα, στόχος μας είναι να μη χάσουμε την ευκαιρία, αξιοποιώντας και καταγράφοντας όλες τις απόψεις» ανέφερε ανησυχώντας δημοκρατικά…

Ο Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι για την αναθεώρηση «το Σύνταγμα της χώρας προβλέπει τη διαδικασία, αυτή θα είναι η διαδικασία, η κοινοβουλευτική», αντίθετα με όσα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ περί δημοψηφισμάτων. Πλέον έχουν αρχίσει και τρέμουν, φάσκουν και αντιφάσκουν, καθώς φοβούνται τις άγριες διαθέσεις των θυμάτων τους..

«Θέλουμε, όμως, πριν από την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα διαδικασία να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, ώστε ο τελευταίος βουλευτής, τα κόμματα, η Βουλή ως συλλογικό υποκείμενο, να έχει καταγεγραμμένες τις απόψεις, τις αντιθέσεις, τις συμπτώσεις και τις πιθανές συνθέσεις, μέσα από μία πλατιά και ουσιαστική διαδικασία διαλόγου», επέμεινε το προδοτικό «σίχαμα» της «Αριστεράς» …

Εδωσαν στη δημοσιότητα τη Σύνθεση της σχετικής Επιτροπής από την οποια απουσιάζουν οι Συνταγματολόγοι..

Από τον ακαδημαϊκό χώρο, διάφοροι ΄»ξύπνιοι» θεωρούν δεδομένη την στήριξη των δανειστών και κατακτητών στη διακυβέρνηση  Συριζανθέλ να εκπονήσει Κατοχικό Συνταγμα..  Φυσικά το κάνουν όχι για προσωπικά οφέλη, αλλά από  δημόσιο ήθος..

·Αθανάσιος Δημόπουλος, Πρύτανης ΕΚΠΑ
·Ιωάννης Γκόλιας, Πρύτανης ΕΜΠ
·Ναπολέων Μαραβέγιας, Καθηγητής ΕΚΠΑ
·Πέτρος Παραράς, Ομότιμος Καθηγητής ΔΠΘ, πρώην Αντιπρόεδρος ΣτΕ
·Ανδρέας Δημητρόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ
·Νίκος Μουζέλης, Ομότιμος Καθηγητής LSE
·Από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης:
·Κώστας Αγοραστός, Πρόεδρος ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
·Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής,

Από τον επιχειρηματικό χώρο:

·Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
·Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας

Από τον χώρο του πολιτισμού:

·Γιώργος Κιμούλης, ηθοποιός.

lafazanis

Παναγιώτης Λαφαζάνης : «κοροϊδία, δίχως όρια» !

Μόνο ως κακόγουστο ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί «η πρόθεση να αναθεωρήσει το Σύνταγμα μια κυβέρνηση η οποία το έχει μετατρέψει σε κουρελόχαρτο και για την οποία τα πραξικοπήματα κατά του Συντάγματος στη Βουλή αποτελούν, σχεδόν, κανόνα και τρόπο διακυβέρνησης», αναφέρει ο γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δήλωσή του για τη σύσταση επιτροπής για τη συναταγματική αναθεώρηση.

Με Αναθεώρηση του Συντάγματος από δυνάμεις που έχουν αναγορεύσει στην πράξη και συχνά στα λόγια, τα μνημόνια σε υπέρ-Σύνταγμα της χώρας και αποδέχονται τη μνημονιακή κατοχή και νεοαποικιοποίηση του τόπου μας, μόνο εκτρώματα μπορεί να προκύψουν».

«Είναι αδιανόητο αυτοί που κουρελιάζουν το Σύνταγμα να εμφανίζονται και ως θιασώτες της βελτίωσης και της αναθεώρησης του. Και η κοροϊδία δεν έχει όρια!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + seven =