«ΚΛΕΙΔΙ» Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΦΙΛΙΑ» ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥΤΗ ΤΗN ΕΠΟΧΗ !

  %cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%85%cf%83%cf%84

«ΓΡΑΝΑΖΙ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ OI ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ  ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ?

«Η Ελλάδα ως δημοκρατική και φιλική χώρα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να μην δώσει καταφύγιο σε τρομοκράτες», δήλωσε ο πρόεδρος της τουρκικής Eθνοσυνέλευσης, Ισμαήλ Καχραμάν, ζητώντας την έκδοση των φυγάδων αξιωματικών που προσέπεσαν ως ικέτες  ζητώντας άσυλο από τις pustares Σφυριζανεξέλ.. Αυτό είναι το «κλειδί» για τις απειλητικές δηλώσεις του Σουλτάνου Ερντογκάν.
Η Αγκυρα απαιτεί από τους ραγιάδες της Αθήνας  να «σκύψουν» και να «ανοίξουν» λίγο παραπάνω την Ελλάδα στις οθωμανικές ορέξεις.  Και να μην παρασύρονται από τις σειρήνες της Αμερικανευρώπης, που θέλουν ακόμα και μέσα από την χώρα που έχει ανοίξει τα σύνορά της στο Ισλάμ ν’ ασκήσουν πίεση στον Ερντυ.. Για τους Τούρκους εμείς τώρα πια δεν υπάρχουμε. Αναφέρονται μονο στους «συμμάχους» ως σε διάλογο με τις άλλες «εγγυήτριες δυνάμεις» του προτεκτοράτου..

 

bosnia-burga-dimarxos

Η ΚΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ PUSTARES ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΩΣ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΕΣ ΛΕΣ «ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΛΕΣ, Ο,ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ… ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !  ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ  ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ  (ΣΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !)

Απαντώντας στον τρομοκρατημενο πάταγο που έκανε η προεδρική δήλωση για αναθεώρηση του καθεστώτος των νησιών στο Αιγαίου συμφωνούν ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Απλώς επιμένουν στη διατύπωση -με κάθε τρόπο- του αιτήματος για έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. Ετσι, συνοψίζονται οι δηλώσεις που έκαναν υψηλόβαθμοι Τούρκοι αξιωματούχοι στους δημοσιογράφους που επισκέπτονται την Τουρκία.

Παράλληλα κοινοποίησαν βασικές τοποθετησεις και αντιλήψεις για την πολιτική της Αγκυρας από τον προεδρικό συμβούλομ  İbrahim Karagül, που απηχεί τις θέσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν για το γεωπολιτικό μομέντουμ:  «Έχουν εξαπολύσει, οι δυτικοί εννοείται, την δεύτερη επίθεση μετά την Συνθήκη της Λωζάνης. Τότε εμείς θα προβάλλουμε τις αξιώσεις μας και θα τους καλέσουμε να αποκτήσουμε όσα μας στέρησαν. Εμείς αναστρέφουμε την ιστορία και σχεδιάζουμε τον νέο χάρτη της περιοχής. Εμείς θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Θα το δείτε τις επόμενες ημέρες, ο τελευταίος πόλεμος».  Οι αποσαφηνίσεις αυτές αναδεικνύουν το ναυάγιο  την  μισελληνικής πολιτικής  που ακολουθείται από εποχής Μητσοτάκη με τα τετελεσμένα του Σημίτη..  Από τότε η διαβόητη «ελληνοτουρκική φιλία» ακλόνητη δια παντός, ως πρώτο δόγμα που ακυρώνει την ενάσκηση ελληνικής εξωτερικής πολιτικής χάσκει διεθνώς ξεσκεπάζοντας την προδοτική γελοιότητα του καθεστώτος στην Ελλάδα..
Οχι πως δεν συμφέρει εξίσου στις 2 γειτονικές χώρες μια πραγματική  ελληνοτουρκική φιλία. Αλλά ό,τι ως ραγιάδες δεν μπορούμε να  πάμε σε  καμμία φιλία με κανέναν ούτε καν με τους «συμμάχους», αφού η προδοτική πολιτική ηγεσία με το παγκόσμιο στην ιστορία ρεκόρ στη ρεμούλα άνοιγε, ανοίγει και θα ανοίγει τις ορέξεις ακόμη των όποιων εταίρων μας, να  μας λεηλατήσουν..
Εδώ δυστυχώς για την Ελλάδα  ισχύει απόλυτα το «.. θέλει  να κρυφτεί, αλλα η χάρα δεν την αφήνει».. Αυτό ζούμε τώρα τη λεηλασία με προδοσία από τις ηγεσίες που προσφέρονται σε κάθε «παιχνίδι» εναντίον της χώρας.. Δυστυχέστατα δε ό,τι ύστερα από δεκαετίες ατιμωρησίας μπορούμε να λέμε πως ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΔΙΝΟΥΝ. Τα περί της «Ευρώπης», περί αριστεροδεξιών ιδεολογιών, θρησκευτικών και άλλων πεποιθήσεων αποτελούν προπαγανδιστική  στάχτη στα μάτια προς παραπλάνηση μας..
Οι Τούρκοι δεν μπορούν  να  είναι «σύμμαχοί» ούτε «φίλοι», όπως και κανείς..  Ακόμα και στον Πούτιν να πάμε με επίκυψη στα 4 το πεπρωμένο μας δεν αλλάζει..  Προέχει η Κάθαρση  σε κάθε περίπτωση, για τη συγκρότηση Κράτους που να σταματήσει των Ελλήνων τη γενοκτονία…  Πέρα κι έξω από τη συγκυρία η  ελληνοτουρκική φιλία συμφέρει όπως και η συνεργασία σε πάμπολα ζητήματα… Μόνο τα απίστευτα κονδύλια που ξοδεύτηκαν σε εξοπλισμούς να σκεφτεί κανείς, την αναλογία  7 προς 10 της υποτέλειάς στις ΗΠΑΜ,  την εξάρτηση από τους Αμερικάνους για να καταλάβει ό,τι θα άξιζε να το αποτολμήσουμε.. Ακόμη  καλυτερα από μιά σύγκρουση που πολύ πιθανόν να κερδίζαμε. Ολοι το αναγνωρίζουν  και το ‘χαν  καταλάβει,  ακόμη και ο Παπαδόπουλος … Οι  προδότες, έτσι γενικώς, φρόντισαν να μεθοδευτεί ως  φιάσκο και ακραίος ραγιαδισμός..  Τώρα πια είναι τέτοια η αδυναμία στην  οποία έχουμε περιέλθει που η Αγκυρα ξεχνά να μας αναφέρει.. Αποσυρθήκαμε από το σκηνικό της περιοχής μας..
Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:
«O πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν επιτέλους ξεκίνησε την συζήτηση περί της Συνθήκης της Λωζάνης. Έκανε την δήλωση που ξεσήκωσε συζητήσεις του πως μια αυτοκρατορία λεηλατήθηκε και διαμελίστηκε σε κομμάτια-κράτη, πως εγκλωβίστηκε στην Ανατολία, πως ο σκοπός είναι να πιέσουμε το τελευταίο φρούριο στην Ανατολία μέσω πίεσης και με τη δύναμη ισχύος πως είχε κρατηθεί το όλο θέμα καθόλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα και πως σήμερα παίζουν σενάρια ανακατάληψης της Ανατολίας και περαιτέρω διαχωρισμού της.
Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ξανά πολιτικός ηγέτης που να εκφράσει τους λόγους που να υπογραμμίζουν τα προβλήματα της Τουρκία, τις αλήθειες και πως οι επιθέσεις των Σταυροφόρων είχαν ως στόχο την περιοχή με τόσο καθαρές δηλώσεις.
Προσπαθούν να μας διαμελίσουν όπως διαμέλισαν το Ιράκ και την Συρία.
Αυτός είναι ο λόγος πίσω από τα σχέδια αναδιάταξης του χάρτη της Μέσης Ανατολής. Αυτός είναι ο λόγος που επιτίθενται στην Τουρκία μια χώρα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της εδώ και έναν αιώνα. Αυτός είναι ο λόγος πίσω από την προσπάθεια εξόντωσης των ηγετών της Τουρκίας στην εμφύλια σύγκρουση της 15 Ιουλίου.
Οι υπέρμαχοι του Ατλαντικού κέντρου οι οποίοι ξεκίνησαν το σχέδιο εισβολής το 1990 με τις επιθέσεις τις 11 Σεπτ, τώρα χτυπούν την Τουρκία. Έχουν αναπτύξει ένα ορισμό της γεωγραφίας ως χάος και καταδίκασαν όλους στην περιοχή μας σε αυτή την «συνομιλία». Τώρα προσπαθούν να προωθήσουν το χάος που δημιούργησαν στην Μέση Ανατολή μέσα στην Τουρκία.
Η σύγκρουση ξεκινά επειδή η Τουρκία διάλεξε τον δικό της δρόμο αρνούμενη να έχει μονόπλευρη ανεξαρτησία, να κάνει ειρήνη με την γεωγραφία και την ιστορία και αποφάσισε να  απευθυνθεί στην περιοχή και τον κόσμο με μια νέα πολιτική γλώσσα.
Όποια τρομοκρατική οργάνωση χρηματοδότησαν, εκπαίδευσαν και όρισαν τους στόχους αποτελεί στοιχείο αυτού του σχεδίου. PKK, ISIS, PYD, YPG ανήκουν σε αυτό το σχέδιο. Εισβολή συνιστούν οι επιθέσεις στην ΝΑ Τουρκία και περιοχές. Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας που ξεκίνησε με τις εκλογές της 7ης Ιουνίου είναι στην ουσία αγώνας εναντίον της προσπάθειας εισβολής.
Το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου είναι η πιο αιματηρή προσπάθεια εισβολής!
Σχεδίασαν σχέδια επιθέσεων σε σχέση με κάθε χώρα… Υπάρχουν χάρτες και σχέδια για Ιράκ, Υεμένη, Σαουδική Αραβία, Ιράν, Πακιστάν, Συρία και Τουρκία.
Περνάμε μια περίοδο που είναι τόσο εύθραυστη όπως τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο αγώνας σε αυτή την περίοδο είναι τόσο μεγάλος όσο ο Πόλεμος Ανεξαρτησίας. Γι αυτό τον ονομάζουμε Τελευταίο Πόλεμο Ανεξαρτησίας. Βλέπουμε όλη την αλήθεια….
Σε αυτό τον αγώνα το PKK/PYD, FETÖ ή Daesh δεν είναι μόνο εχθροί της ιστορίας και της γεωγραφίας ή προδότες. Είναι οι επεκτάσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των χωρών αυτών στην περιοχή. Είναι εχθροί αυτής της γεωγραφίας.
Αυτοί έχουν τον δικό τους χάρτη και μεις τον δικό μας!
Προσπαθούν να μας συρρικνώσουν αλλά θα μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο και θα αναστρέψουμε τον άνεμο του διαβόλου. Σχεδιάζουμε τον δικό μας χάρτη. Θα χτίσουμε σταθερές γέφυρες στην περιοχή και θα έχουμε μεγάλη σταθερή ισχύ. Δεν θα παραδώσουμε την χώρα, το έθνος, την επικράτεια, τις αξίες και το μέλλον μας στα σχέδια τους.
Δείτε τα φριχτά σχέδια των ΗΠΑ να σαμποτάρουν την επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη. ΗΠΑ και Γερμανία είναι το ίδιο. Κάνουν σχέδια να χτυπήσουν την Τουρκία στην περιοχή και από μέσα. Η απειλή έρχεται από τους συμμάχους μας, διεξάγουν πόλεμο από τις στρατιωτικές βάσεις στην γη μας και οργανώνουν τρομοκρατικές ομάδες από αυτές τις στρατιωτικές βάσεις.
Εξόπλισαν τρομοκρατικές οργανώσεις και τις απελευθέρωσαν στην Τουρκία. Έχουν εξαπολύσει λουτρό αίματος στη χώρα. Αυτοί προσωπικά σχεδίασαν το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Σχεδιάζουν να λεηλατήσουν τα σαουδαραβικά χρήματα με το σχέδιο νόμου για την  11η Σεπτ.
Θέλουν να διαμελίσουν την χώρα σε κομμάτια:
Θέλουν ανεξάρτητη την Ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης» .
Αυτά είναι που τρομάζουν τους γείτονες γι αυτό φρόντισαν να έχουν την υποστήριξη της ισχυρής Ρωσίας, την οποία οι προδοτικές ηγεσίες της Αθήνας φρόντιζαν πάντα να κακομεταχειρίζονται για να «γλύφουν» τους «δανειστές» δυνάστες μας..  Θα  δούμε μέχρι πότε…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 3 =