ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ»

feivolan

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ» ΜΚΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΟΧΙ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΙΧΑΝΤ-ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ  ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ

 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι πέταξαν φεϊγβολάν σε δρόμους του Τυμπακίου με ύποπτο περιεχόμενο και που μάλιστα φέρει την υπογραφή:  «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης»!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς)

mou-zalas

Ο Μουζάλας άσκησε πιέσεις προκειμένου να αλλάξουν οι προδιαγραφές για τους οικίσκους των καταυλισμών με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί το κόστος και να εκτιναχτεί στα 120 εκατ. ευρώ, ο προσφάτος αποπεμφθείς Οδ. Βουδούρης Το γραφείο του λαμόγιου υπουργού κοστολόγησε την κατασκευή καταυλισμού στα 8,5 εκατ. ευρώ όταν διεθνείς οργανισμοί κατέβαζαν το τίμημα στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου.

Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν να έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη.

Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες.

Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς.

Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη.

Κοράνι 9:12 «Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων – ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν –έτσι ώστε να σταματήσουν».

Κοράνι 8:12 «Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς»

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ»

Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν παροιμία φεϊγβολάν βρέθηκαν και σε άλλα μέρη της Μεσαρά, λέει το σφυριζέϊκο σάίτ….

Ένα θέμα που θα πρέπει να ερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Αστυνομία και να υπάρξει άμεσα επίσημη ενημέρωση, για να αποφευχθούν οι εντάσεις και πάλι..

Κάποιοι μας κοροϊδεύουν και παίζουν με τη φωτιά του Αλλάχ που θα πέσει ως φαίνεται στα κεφάλια όλων… Ισως δεν  είναι τυχαίο ό,τι την ίδια μέρα  χθες έκανε θεαματική εμφάνιση ο Γάλλος τζιχαντιστής στην Ασπροβάλτα που έπεσε πάνω σε  περιπολικό φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», έτσι ?

Υπενθυμίζεται ό,τι ο «υπουργός» πράχτωρας Δουλεμπορίου Μού ζάλας, αλλά και το Βερολίνο απειλούν τους κρητικούς με ισλαμοπανσκατοποίηση της μεγαλονήσου με στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά και με «φύτεμα» μουσουλμάνων σε σπίτια ανάμεσα τους..  Οι ετήσιες επιδοτήσεις ανά κεφάλη προσφυγομετανάστη ανέρχονται σε  15 χιλιάδες το χρόνο  που πάνε σε ΜΚΟ εκτός ελέγχου όπου μισέλληνες χαρτζηλικώνουν  διάφορα Κ-λέφτ Σφύριζα και άλλους αλληλέγγυους «ανθρωπιστές».

Την Κρήτη ορέγονται από καιρό οι  ισραηλινοί που έχουν παρουσία στο  νησί και το πάνω χέρι σε ΜΚΟ, αλλά και στο ισλαμικό κράτος. Οι ντόπιοι πολιτικοί «νταβάδες» δουλεύουν γι αυτούς κι όχι μόνο από τα  αποδομώντας την Ελλάδα κουραδοκάναλά τους.. Η ντόπια εκκλησιαστική  ηγεσία  είναι  «τουρκάλες» καθώς  εξαρτώνται από το Φανάρι. Ο πληθυσμός 100% ελληνικός δε φαίνεται διατεθειμένος να το βάλει κάτω και όπλα διαθέτει. Πολιτική ηγεσία όμως, δεν ξέρουμε…

Αποψή μας, ό,τι θα μπορούσαν να βάλουν  καράβια στην Τουρκία και παντού στις χώρες που έχουν  πανσκατοποιήσει οι ιμπεριαληστές με βομβαρδισμούς, επιδρομές και εμφύλιους, για να μη πνίγεται ο ξεριζωμένος πληθυσμός. Είναι  απλό να πηγαίνουν με ασφάλεια σε Ελλάδα, Ιταλία  κι όπου έχει συμφωνηθεί και ζητάνε οι κυβερνήσεις προσφυγομετανάστες.. Θέλουν όμως οι παγκόσμιοι  μακελάρηδες το θέαμα και  την επιβράβευση τους με «ανθρωπισμό» από τα κουραδοκάναλα που ανήκουν βασικά στις σιωνατσι μπανκς και  πνίγουν πολλούς γι’ αυτό το  σκοπό…  Ψωμίζονται  δε πολλοί πράχτωρες τους που έχουν για βιτρίνα τις  ΜΚΟ και μπαινοβγαίνουν σε διάφορα  σύνορα  με «ανθρωπιστική» κάλυψη..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × one =