ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΔΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%81

ΑΝ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ! ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΟ !

ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟ 1ο ΚΟΜΜΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ-ΑΠΟΧΗΣ

 

Έγινε χθες βράδυ η παρουσίαση της Πολιτικής Διακήρυξης του κινήματος Άρδην, από τον επικεφαλής του Γιώργο Καραμπελιά. Το Άρδην, προχωρεί στην οργάνωση πανελλαδικής συνδιάσκεψης τον Νοέμβριο και στοχεύει στην κάθοδό του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με στόχο την παρέμβασή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς, όπω αναφέρεται στην Διακήρυξη “η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, η “μεταπολίτευση”, έχει εξαντληθεί οριστικά. Αφού έδωσε ό,τι θετικό είχε έως το 1989, ολοκλήρωσε τη μεταβολή της χώρας σε παρασιτική απόφυση της Δύσης και έρμαιο του τουρκικού νεο-οθωμανισμού, ενώ απειλεί, μέσα από την παρακμή, να οδηγήσει σε οριστική έκλειψη έναν ιστορικό λαό”.

Ο Γιώργος Καραμπελιάς, μιλώντας στην πρώτη συγκέντρωση όσων έχουν υπογράψει τη Διακήρυξη του Άρδην, τόνισε πως ο κίνδυνος της ιστορικής εξαφάνισης του ελληνισμού είναι πλέον ορατός και πιθανός, καθώς για πρώτη φορά φαίνεται να εξαντλούνται οι δυνατότητες αναπαραγωγής του, τόσο δημογραφικά, όσο- κυρίως- πολιτισμικά. Ο συνεχιζόμεννος αφελληνισμός της εκπαίδευσης, η θανάσιμη οικονομικη κρίση που αδειάζει τη χώρα από το πιο δημιουργικό της παραγωγικό κομμάτι και η συνεχιζόμενη και αυξανόμενη βίαιη είσοδος μουσουλμανικών κυρίως πληθυσμών στο έδαφός της, κλονίζουν τα θεμέλια του ελληνισμού και δημιουργούν τις προϋποθέσεις της ιστορικής του εξαφάνισης.

kazakis

Ετσι βλέπει τον Καζάκη το καλό περιοδικό Αρδην,… Ομως σ’ αυτό το ρόλο έχουν πέσει πολλοί φερέλπιδες στην Πολιτική.. Για τον Μίκυ δε λέμε τίποτα σεβόμενοι την τεράστια προσφορά του στον Πολιτισμό,

Ενόψει αυτού του κινδύνου, το κίνημα πολιτισμού Άρδην, με την έντονη δραστηριότητά του τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να μετασχηματιστεί σε πολιτικό κόμμα, με στόχο την άμεση παρέμβασή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, ώστε να δωθεί μια κρίσιμη πολιτική μάχη ανάταξης των πνευματικών και κοινωνικών δυνάμεων του ελληνισμού και να αναλάβει ο λαός, αυτοδύναμα, τις τύχες του έθνους στα χέρια του.

Ο Καραμπελιάς, αναλύοντας την πολιτική συγκυρία, τόνισε επίσης πως η επερχόμενη πτώση της κυβέρνησης Συριζα, η ραγδαία αποσάρθρωση της κυβερνώσας αριστεράς, ολοκληρώνει μια περίοδο πολιτικού μηδενισμού, ο οποίος μετά το 1990 και την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού πήρε τη μορφή του εθνομηδενισμού, που εκφράστηκε από ένα τμήμα της αριστεράς και αποτελεί την αριστερή εκδοχή της Νέας Τάξης που ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός προωθεί με στόχο την ενιαία παγκόσμια αγορά, σε έναν κόσμο χωρίς εθνικά κράτη, δηλαδή χωρίς εθνικές κυριαρχίες, τον οποίο θα διευθύνουν οι τραπεζικές ελίτ.

Ο Καραμπελιάς τοποθετεί το Αρδην πέραν της Δεξιάς και της Αριστεράς, καθώς πιστεύει πως ο διαχωρισμός αυτός δεν υφίσταται πλέον παρά μόνον ως πολιτικό ψεύδος. Η διακυβέρνηση Συριζα Ανελ κλείνει τον κύκλο της μεταπολίτευσης με τρόπο εκκωφαντικό, προκαλεί κατάρρευση μιας δήθεν “αριστερής” και στην ουσία καθεστωτικής ιδεολογίας, η οποία όχι μόνον δεν αντιστέκεται στην μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο των Βρυξελλών, αλλά δίνει τη χαριστική βολή. Το τέλος αυτής της αριστεράς, που κατά τον Καραμπελιά και το Άρδην επέρχεται γρήγορα και με πάταγο, δημιουργεί την ανάγκη να αναδειχθούν δυνάμεις μέσα από το λαό, που θα αναζητήσουν τις λύσεις για μια νέα παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

“Οι ρίζες της ανημπόριας μας…”, αναφέρει η Διακήρυξη του Αρδην, “…βρίσκονται ακριβώς στον βαθύτατο διχασμό ανάμεσα σε ένα εκσυγχρονισμό εισαγόμενο και ξενόφερτο και μια παράδοση που έσωζε την ιδιοπροσωπία μας αγκιστρωμένη στο παρελθόν. Εντούτοις, ό,τι μεγάλο καταφέραμε πραγματοποιήθηκε όταν συνδέαμε την παράδοση με το σύγχρονο, στην επανάσταση του 21, με τον Βενιζέλο και την Εθνική Αντίσταση…Ξεκινάμε ένα δύσκολο ταξίδι, έχοντας εφόδια μια μακρά αντιστασιακή πρακτική και με τη βαθιά πεποίθηση πως ο λαός άσχετα από ιδεολογική τοποθέτηση, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, σε εκείνο το τώρα ή ποτέ που θα κρίνει το μέλλον του”.

Το Άρδην ξεκίνησε έτσι το ταξίδι του στην κεντρική πολιτική σκηνή, η οποία αναμένεται στους επόμενους μήνες να εισέλθει σε μια φάση μεγάλων πολιτικών ανακατατάξεων, με αφετηρία τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και το τέλος της διακυβέρνησης Συριζα- Ανελ.

 Α. Διαμαντήs

Αν είναι να κατέβει κι ο Καραμπελιάς στις εκλογές για να γίνει βολευτής να πάνε καλύτερα παρέα με τον Καζάκη μήπως μπει ένας εκ των δύο στη Βολη.. Για πιό σίγουρα, μπορούν να προσθέσουν και τον Μίκυ…

Κατά τ’ άλλα νέο κόμμα χρειάζεται για να εκπροσωπήσει τους πάνω από τους μισούς Ελληνες που δεν είναι μαλάκες να πάνε να ψηφίσουν σε τέτοια χουντοκατάσταση. Τ’ άλλα που λέτε, κ. Διαμαντή μου, οι πατριωτικές σάλτσες,  εκφράζουν μόνο την διογκούμενη ανασφάλεια που νιώθουμε όλοι, στη δύση κι όλας του βίου μας..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + 8 =