ΤΙ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ 2016

2016

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» Η «ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ» ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΜΚΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ?? ΟΧΙ ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ «ΝΤΑΒΑΔΕΣ» ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΚΑΠΟΥ 60 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΧΤΩΡ ΜΟΥ ΖΑΛΑΣ ?  ΜΟΝΟ? ΤΟ  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΠΙΔΟΥΗΣΕΙΣ + ΜΙΖΕΣ

 Το επόμενο 3μηνο πεθαίνει η Ελλάδα

Ακριβαίνουν τα πάντα και θα χορταίνουμε με τον «αριστερό» αέρα του Τσίπρα.

Μετά τη θερινή φορο-καταιγίδα με αυξήσεις στα πάντα, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις θα βρεθούν από την 1η Οκτωβρίου αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα μέτρων του τρίτου Μνημονίου, το οποίο θα ξεδιπλώνεται σταδιακά μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.

Το νέο πακέτο φέρνει αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης, το ντίζελ και τις βενζίνες, νέα τέλη κυκλοφορίας, αυξήσεις στα τσιγάρα και τον καφέ, επιβολή εδικού τέλους στη σταθερή τηλεφωνία, αύξηση του φόρου στα μερίσματα και κατάργηση της έκπτωσης κατά 30% του ΦΠΑ σε όλα τα νησιά.

Το επόμενο πακέτο μέτρων καθόσον έγραψε ο τύπος περιλαμβάνει:

1 Αγροτικό πετρέλαιο: Από την 1η Οκτωβρίου, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης που επιβαρύνει το πετρέλαιο κίνησης το οποίο

KORAKAKI

Γιατί βάλαμε τούτη τη φωτο της παγκόσμιας Ολυμπιονικήτριας (και ωραίας θηλυκιάς );; – Ετσι, έτυχε..

χρησιμοποιούν οι αγρότες θα αυξηθεί κατά 65% ή κατά 0,13 ευρώ το λίτρο, από το 0,20 στο 0,33 ευρώ το λίτρο. Συνεπώς όλα τα προϊόντα τους συναφώς..

2 Πετρέλαιο θέρμανσης: Από τις 15 Οκτωβρίου, αυξάνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης: Ο ΕΦΚ θα αυξηθεί κατά 0,05 ευρώ το λίτρο, από το 0,23 στο 0,28 ευρώ το λίτρο.

3 Τέλη κυκλοφορίας 2017: Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου πάνω από 5.000.000 κάτοχοι ΙΧ αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων θα κληθούν να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για το έτος 2017. Το συνολικό ποσό που θα υποχρεωθούν να πληρώσουν υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ.

4 Αυξήσεις στα καύσιμα: Από την 1η Ιανουαρίου 2017 ο ΕΦΚ στη βενζίνη θα αυξηθεί κατά 3 λεπτά το λίτρο, από το 0,67 στο 0,7 ευρώ το λίτρο, ενώ στο πετρέλαιο κίνησης θα αυξηθεί κατά 8 λεπτά το λίτρο, από το 0,33 στο 0,41 ευρώ το λίτρο. Ο ΕΦΚ στο υγραέριο κίνησης θα αυξηθεί κατά 10 λεπτά το λίτρο, από το 0,33 στο 0,43 ευρώ το λίτρο. Συνυπολογιζόμενου και του ΦΠΑ επί της πρόσθετης διαφοράς φόρου που θα προκύψει από την αύξηση, η τελική επίπτωση στην λιανική τιμή πώλησης της βενζίνης θα είναι μια ανατίμηση της τάξεως των 4 λεπτών ανά λίτρο με συνέπεια η αμόλυβδη να πωλείται σε τιμές που θα κινηθούν στα επίπεδα του 1,40 ευρώ το λίτρο. Στο πετρέλαιο κίνησης η αύξηση του φόρου κατά 8 λεπτά το λίτρο θα έχει ως συνέπεια η μέση λιανική τιμή να υπερβεί το 1,10 ευρώ, ενώ στο υγραέριο κίνησης κατά 12-13 λεπτά το λίτρο.

5 Αυξήσεις στα τσιγάρα: Αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2017 οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης στα τσιγάρα και τα λοιπά προϊόντα καπνού. Το αποτέλεσμα των θα είναι να ανέβουν οι λιανικές τιμές πώλησης κατά 0,50 έως 1 ευρώ ανά πακέτο.

6 Ακριβότερος ο καφές: Επιβάλλεται ειδικός φόρος κατανάλωσης στον εισαγόμενο και εγχωρίως παραγόμενο καφέ. Η επιβολή του φόρου, αναμένεται να επιβαρύνει με αυξήσεις κατά 10%-20% τις λιανικές τιμές πώλησης των διαφόρων ειδών καφέ.

7 Φόρος στα ηλεκτρονικά τσιγάρα: Από την 1η Ιανουαρίου 2017 θα επιβληθεί ειδικός φόρος κατανάλωσης στα υγρά που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα: Το ύψος του φόρου θα είναι 10 λεπτά ανά ml υγρού.

8 Σταθερή τηλεφωνία: Νέο φορολογικό τέλος 5% σε κάθε μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό τηλεπικοινωνιακών τελών σταθερής τηλεφωνίας. Η τελική επιβάρυνση στους λογαριασμούς σταθερής τηλεφωνίας θα αγγίξει το 6%.

Τι θα πάρει. απ’ ολα αυτά η πλήρως πλέον απονομιμοποιημένη παγκόσμια κυβέρνηση ομοφυλοφίλων της Αθήνας ;   Καταλαβαίνετε,

ΣΗΜ. Και επειδή μας ρωτάνε για το σκίτσο μας, «μα καλά τόσο μεγάλο είναι το κόστος των προσφυγομεταναστων».  Δείτε το βίντεο από τα πρώην μπορούμε να λέμε Ελληνικά νησια του Β.Α.. Αιγαίου.. Από τη Λέσβο των 85 χιλιάδων κατοίκων που εξαπατήθηκαν αφού μάλιστα ψήφιζαν μιά ζωή  Πα σοκ και τώρα Σφύριζα..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − nine =