ΑΠΑΙΔΕΙΑ : ΑΣΧΕΤΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΟΥΛΤΙΚΟΥΛΤΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΔΟCIA

paidia-aetoshmaia

Για τα παιδιά όλου του κόσμου, η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνοδεύεται από πολλές ευχές για ανάπτυξη όλης της κοινωνίας Sakis Trigon: Για τους δασκαλους καθε χρονια ειναι μια καλη χρονια . Τις ευχες σας τις εχουν γραμμένες . Να ειναι καλα η Πανελλήνια Διδασκαλική Ομοσπονδία (Π.Δ.Ο.). Αναφέρομαι στο 90%των δασκάλων-κομματικών- δημ. υπαλλήλων-κηφήνων- αγράμματων – άσχετων – εγκάθετων -γλειφτων )

ΦΕΤΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ !

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ «ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 20.000  ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Τούρκικο θα είναι το αλλαλούμ φέτος για χιλιάδες μαθητές που θα ξαναπανε στα θρανία για τη νέα σχολική χρονιά. Για την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αποτελεί μεγάλο στοίχημα η ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς και για το λόγο ότι σηματοδοτείται ως «κανονική» και «εύρυθμη» η λειτουργία του Κατοχικού  Συστήματος.  Η ενσωμάτωση δεκάδων χιλιάδων οικογενειών αλλοδαπών με την υπαγωγή των υποδούλων στην διαδικασία αφελληνισμού ξεκινάει τη διαδικασία αναπαραγωγής μέσω εκπαίδευσης του νέου κράτους που ακόμα δε λέει τ’ ονομά του…

Το μόνο σίγουρο είναι η προέλευση των εποίκων προσφυγομεταναστών.  Σχεδόν  όλοι οι νέοι μαθητές μας έρχονται απο την Τουρκία για να υλοποιήσουν την κυρίαρχη φιλοδοξία να επιβάλουν τον ισλαμικό πολιτισμό..

ΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ !

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%bf%ce%b9

Δεν ξεχνάμε πως πάνε να καταργήσουν τις συντάξεις, κλείνουν και νοσοκομεία δολοφονώντας τους γέρους μας μέσα σε πολύ λίγα χρόνια.. Πέραν τούτων ο ευγενής Κατρούγκαλος εξήγειλε και δολοφονίες αντιφρονούντων, που είναι το ανώτερο στάδιο της Γενοκτονίς των ιθαγενών σε κάθε αποικιακή διοίκηση.. Περσεύμε σ’ αυτή τη χώρα, είναι φανερό..

Προέχει να δωθεί μια εικόνα ομαλότητας,στο υπουργείο Απαιδείας μιά νέα κανονικότητα.. Γι αυτό οι αρμόδιοι προδότες ξενύχτησαν την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να μπορέσουν να δώσουν στη  δημοσιότητα τους πίνακες με αναπληρωτές και αποσπάσεις.  Απο την άλλη πλευρά, εκείνη των εκπαιδευτικών και ειδικά των διδασκάλων  που είναι θύτες και θύματα ταυτόγχρονα ξελιγωμένα στην πείνα,  η εικόνα παραμένει η  γνωστή σκυφτή των εξαχριωμένων ραγιάδων.. Κομματόσκυλα άγονται  και φέρονται ως υποκατάστατα διανόησης, χωρίς  διανοητικές αρετές

Οι συνδικαλήτες αυτοί που  περνούν στο ντούκου  τον αφελληνισμό μιλούν για «επικοινωνιακά τρικ» της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος των κενών δεν καλύφθηκε με προσλήψεις, αλλά με αναδιοργανώσεις σε βάρος της ποιότητας της εκπαίδευσης. Όπως λένε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, το υπουργείο «κερδίζει» εκπαιδευτικούς μεταφέροντάς τους από τη μία βαθμίδα στην άλλη ενώ στους εκπαιδευτικούς θα ανατεθεί η διδασκαλία συναφών ειδικοτήτων, προκειμένου να μην υπάρξουν κενά. Συνολικά πάντως έχουν προσληφθεί περισσότεροι από 20.000 αναπληρωτές.

Ερωτηματικά υπάρχουν για τη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου και της ενισχυτικής διδασκαλίας. Για τη λειτουργία των ολοήμερων νηπιαγωγείων και δημοτικών, η ΔΟΕ έχει ανακοινώσει 24ωρη απεργία στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ δεν αποκλείεται η κλιμάκωση των κινητοποιήσεών το επόμενο διάστημα. Συνολικά εκτιμούν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ότι θα τους λείπουν περίπου 5.000 εκπαιδευτικοί, κυρίως καθηγητές ειδικοτήτων.

paideia-ellhnikh

Ως προς την ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ανάμεσα στους δασκαλοκαθηγητάδες δεν ακούγεται τσιμουδιά.. Εκαναν φαίνεται καλή δουλειά τα πανεπιστήμια της 3βάθμιας Απαιδείας τα προηγούμενα χρόνια σε βαθμό που δεν μπορούμε σήμερα να μιλάμε για Ελληνες εκπαιδευτικούς.. Γι αυτό ίσως οι πληροφορίες αναφέρουν ό,τι θα θελήσουν, κατ’ απαίτητση των ξένων να μας φορέσουν την Αννα την «βλαχάρα» της  λέσχης Μπίλτντεμπεργκ ως «καπέλο» στον φθαρμένο από τις βλακώδεις εξαγγελίες χοντρολακαμά Φίλη…  «Φυσικά», οι σημερινοί δήθεν αριστεροί δάσκαλοι από Δημήτρη Γληνό δεν κλπ.. ως κοινοί Κ-λεφτ…

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ !!

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..
Δημήτρης Γληνός (1882-1943), Οι προδότες και τα τσακάλια
«Με την πρόφαση να περισώσουνε τάχα κάτι από την καταστροφή, μα στην πραγματικότητα για να εξασφαλίσουν αξιώματα, πρωτοκαθεδρίες, φαγοπότια, ρεμούλες για τον εαυτό τους, τους συγγενείς τους και τους φίλους τους, εδέχθηκαν να κυλιούνται καθημερινά στη λάσπη της προδοσιάς, να κοψομεσιάζονται, να υποβοηθούνε τη λεηλασία και την ερήμωση της χώρας τους και να δίνουνε πρόσχημα νομιμότητας σ’ όλα τα άτιμα κακουργήματα των καταχτητών, να τα κρύβουν από το λαό και να παρουσιάζουν και τον ίδιο το λαό πως αποδέχεται, πως εγκρίνει, πως είναι τάχα ενθουσιασμένος από την εκμηδένισή του και από τη σκλαβιά του.
Αυτά λοιπόν τα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα κρύβουν από το λαό όλα τα εγκλήματα των καταχτητών, τους παρουσιάζουν για ευεργέτες του λαού, τους καίνε λιβανωτό, γιατί τάχα μας έστειλαν δέκα κουτιά γάλα, τη στιγμή που μας απογυμνώνουν από όλα μας τα αγαθά..

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 4 =