Η ΧΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ – ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

sidirountas

Πρωτόγνωρες και οριακές καταστάσεις έζησε, για πρώτη φορά, ο παραδοσιακός οικισμός της Σιδηρούντας που βρέθηκε στο επίκεντρο της πύρινης λαίλαπας, με αποτέλεσμα τραυματισμούς κατοίκων και ανυπολόγιστες καταστροφές. «Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Είναι η πρώτη φορά που ξεσπάει στο χωριό φωτιά με τόσο μεγάλη ένταση. Από τη μία το βράδυ η ένταση του ανέμου αυξήθηκε σημαντικά με το αποτέλεσμα που ακολούθησε, να είναι το αναπόφευκτο. Μόλις είδαμε την κατάσταση να φτάνει στο απροχώρητο και να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο δώσαμε εντολή να εκκενωθεί το χωριό

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ «ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ»

 

ΤΙ τους θέλουμε τόσους αστυνομικούς και στρατιωτικούς αν δεν μπορουν να τηρήσουν την τάξη και να προστατεύσουν τα  πρώην μάλλον ελληνικά νησιά ? Η είδηση ότι η Europol στέλνει στην Ελλάδα τουλάχιστον 200 αξιωματικούς στην Ελλάδα προκειμένου να ανακαλύψουν πυρήνες της εγκληματικής οργάνωσης της ISIS στα στρατόπεδα αλλοδαπών που βρίσκονται στα νησιά του Α. Αιγαίου προκαλεί σοβαρά ερωτήματα.

 
Τα ΜΜΕ περιγράφουν την αποστολή του νέου σώματος της ΦΡΟΝΤΕΞ με τουλαχιστον 200 αξιωματικούς λίγο πολύ έως… φυσιολογική, ενώ ειναι κάτι που πριν από λίγα μόλις χρόνια θα ήταν απλά αδιανόητο να συμβεί.  Καί σημερα λίγο απέχει από το να θεωρείται παραχώρηση κυριαρχίας στην Αμερικανευρώπη και σε μουσουλμανικές ορδές από Τουρκία για την ισλαμοσκατοποίηση μας.. 
Σε κάθε περίπτωση  κατέστει φανερό ό,τι το λόμπι των μεγαλοξενοδόχων δεν μπορεί να αντισταθεί στις διεθνείς συμμορίες των δουλεμπόρων και ΜΚΟ που θησαυρίζουν με τ’ ανοιχτά σύνορα και τη Διαφθορά σε Βρυξέλλες και Αθήνα…
TURKOFERRY

Στην ομοφιλοφυλόφιλη κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ οι γνώμες διχάζονται.. Ο πράχτωρ Μου ζάλας λέει ότι χρειάζονται άλλες 180 χιλιάδες προσφυγομετανάστες, ο πράχτωρ Βίτσας ή Γλίτσας λέει ότι μας αρκούν 60 χιλιάδες που είναι αριθιμός συμπαθής στ’ αυτιά, ο οποίος επαναλαμβάνεται καιρό τώρα.. Εσείς ξέρετε ό,τι όλοι οι αριθμοί που προέρχονται από πολιτικά «νούμερα» δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.. Απλώς σηματοδοτούν την «Ενημέρωση» μπαρμπούτσαλο  στην προδοταΣΙΑ τους..

 

Γνωστό τοις πάσι ό,τι οι ηγεσίες των ενστόλων δεν νοιάζονται για την Ελλαδα, διότι είναι παγκοσμιοκατοποιημένες από καιρό. Εχει αφαιρεθεί και το Εθνόσημο από τη στολή τους με διαταγή από το φιλαράκι του Ακη που η παγκόσμια κυβέρνηση της Αθήνας τοποθέτησε ως αρχηγό στο περιώνυμο «στρατευμα» .   Οσοι από δαύτους θεωρούνται ικανοί θα βρουν δουλειά στο ΝΑΤΟ και στα παρακλάδια του, καθώς υπάρχει ζήτηση, για τον μεγάλο πόλεμο.. Στην Ελλάδα πλέον δεν χρειάζονται..
 
Δυστυχώς, με το ξεπούλημα ΔΝΤ η οικονομική καταστροφή της χώρας, η οποία έχει κατ’ ουσίαν προσφέρει μόνη της την εθνική κυριαρχία ήδη από εποχης Σημίτη, επιτείνεται χρόνο με τον χρόνο. Σαν να μη τους ενδιαφέρει πρωτίστως να βγάλουν ό,τι μπορούν από τη διάλυση του τόπου, αλλά η πλήρης και ολοκληρωτική αλλοτρίωση της Ελλάδας να μην υπάρχει ούτε σαν ονομασία σε λίγα χρόνια…
Αντί να διαφαίνεται έστω μία χαραμάδα ελπίδας η απόλυτη κυριαρχία, σε όλα τα επίπεδα που ασκεί η ΕΕ στην υπερπρόιθυμη διοίκηση της Ελλάδας, σε συνδυασμό με τις γεωπολιτικές/γεωστρατηγικές τεκτονικές μεταβολές στα ανατολικά της χώρας, αποτελούν ένα μίγμα που τώρα οδηγεί σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας στο Α.Αιγαίο. Η ασίγαστη διαφθορα με την ατιμωρησία που δεν επιτρέπουν να ελπίζουμε σε κανενός είδους «ανάπτυξη»,  εμποδίζουν και τη συνέχεια στο Κράτος.
Διαπιστώνεται κατά τα πρότυπα της φραγκοκρατίας και άλλων μεταβατικών εποχών ο,τι ουσιαστικά οι ελληνικές αρχές υποκαθιστανται από την FRONTEX, την Europol, τους Τούρκους αστυνομικούς (που μόλις προσφάτως αποχώρησαν προσωρινά για να επανέλθουν) αλλά και τις ΜΚΟ, που χαρτζηλικώνουν τις τοπικές αρχές στα νησιά του Α. Αιγαίου. Η πλούσια από κάθε άποψη περιοχή τίθεται υπό διεθνή κηδεμονία. Στημειώνεται η πρώτη πρακτικά απόσπαση εθνικού εδάφους ως απόρροια και φυσική εξέλιξη της εθνοκτόνου πολιτικής των μνημονίων σε συνδυασμό με τ’ ανοιχτά σύνορα..
 

Ήδη στα νησιά βρίσκονται εκατοντάδες αξιωματικοί της FRONTEX της υπηρεσίας συνόρων της Ε.Ε. οι οποίοι έχουν έρθει με το πρόσχημα της καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης χωρίς όμως ουσιαστικά αποτελέσματα αφού κανένα έργο δεν έχουν παρουσιάσει στο συγκεκριμένο τομέα. Εννοείται κι αυτοί άλλα λένε κι άλλα κάνουν στο πλαίσιο της επικοινωνιακής διαχείρισης της Κατοχής

Ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουεϊνράιτ προειδοποίησε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της υπηρεσίας του τζιχαντιστές μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στρατολογούν πρόσφυγες στα κέντρα υποδοχής στην άτυχη Ελλάδα. Φοβαται λέει τη «ριζοσπαστικοποίηση», την ώρα που οι οργανώσεις των ισλαμοφασιστών του Αποκεφαλιστάν είναι  δημιούργημα των μυστικών  υπηρεσιών χωρών του ΝΑΤΟ. Κυρίως ΗΠΑ Τουρκία ανέλαβαν τον  εξοπλισμό και τη χρηματοδότησή τους..
 
Όπως καταγγέλλουν Ενώσεις Αστυνομικών των νήσων του Α. Αιγαίου το προσωπικό της FRONTEX δρα ως «κράτος εν κράτει» στα νησιά, εντελώς αυτόνομα με την ΕΛΑΣ να παρακολουθεί ως απλός παρατηρητής ! Καμία αμφιβολία πρόκειται για το βαρύ πυροβολικό των αντικατασταλτικών δυνάμεων από πλευράς κατακτητών..
 
Στη Χίο για παράδειγμα οι αστυνομικοί της FRONTEX με δικά τους οχήματα και έδρα τους το ξενοδοχείο Χανδρής, πραγματοποιούν περιπολίες στους δρόμους του νησιού ως δύναμη κατοχής με την Ελληνική Αστυνομία να παρακολουθεί ως… επισκέπτης.
 
Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο σώμα, από ποιον ή ποιους ελέγχεται (πάντως όχι από τις ελληνικές αρχές) και ιδίως σε τι αποσκοπεί η παρουσία του εκεί».
 
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα «Νεαρός που επέστρεφε από τη δουλειά του αντιμετώπισε ένα …γερμανικό μπλόκο στη διασταύρωση Ποσειδωνίου – Παλαιοκάστρου. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αφού οι Γερμανοί διαπίστωσαν ότι είναι Έλληνας τον άφησαν να συνεχίσει την πορεία του!».
Από την πλευρά των κατοίκων του υπέροχου από κάθε άποψη νησιού αναρτώνται στο φέισμπουκ μηνύματα σαν το παρακάτω…
~ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΑ?
~ ΞΕΧΕΡΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΤΙΧΟΔΕΝΤΡΑ,
~ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
~ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ : ΜΕ ΠΛΑΝΟ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ….
~ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΕΙΤΕ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ, ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ- ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
~ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
~ » ΧΙΟΣ: Ομάδες κάτοικων περιπολούν… για να Προστατευθούν!
~ 10 ληστείες από λαθρομετανάστες μέχρι τώρα «…
Chios Real Thinking Club
 
Παρόμοιες καταστάσεις συμβαίνουν και σε άλλα νησιά του Α. Αιγαίου.
 
Τώρα, σαν να μην έφτανε η Φρόντεξ ένα νέο σώμα από 200 αξιωματικούς ειδικούς υποτίθεται στην αντιτρομοκρατία (είδαμε τα αποτελέσματά τους, είναι εκείνα της μαζικής τρομοκρατίας σε Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία) έρχεται για να αντικαταστήσει αυτό που θα έπρεπε να ήταν αποκλειστικό έργο και ευθύνη των ελληνικών αρχών.
 
Οι καταστάσεις έτσι όπως εξελίσσονται δημιουργούν επικίνδυνα και ύποπτα τετελεσμένα. Στο πλαίσιο αυτό δεν πρέπει να βέβαια να λησμονηθεί και το πρωτοφανές κύμα παράνομων εισόδων αλλοδαπών 170.000 συνολικά το πρώτο εξάμηνο του 2016 το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για τις τραγικές αυτές εξελίξεις.

 Δείτε κι αυτό      

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΙΣΛΑΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ “ΕΧΑΣΕ” Ο ΠΡΑΧΤΩΡ ΜΟΥ ΖΑΛΑΣ!

 

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six − 1 =