ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΙΣΛΑΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ «ΕΧΑΣΕ» Ο ΠΡΑΧΤΩΡ ΜΟΥ ΖΑΛΑΣ!

ERDOGAN JE SUIS..

«ΛΟΓΙΚΑ», ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.. ΚΑΠΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ..

ΠΟΤΕ ΤΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΣΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες οι οποίες χρηματοδοτούν τους ισλαμοκανιβάλους του Αποκεφαλιστάν, τους έχασαν τώρα φαίνεται λόγω και της συμμαχίας (?) με τη Ρωσία..  Οπότε τους ψάχνουν, που αλλού, στα πρώην ελληνικά νησιά, οι ίδιοι οι πράχτωρες της ΜΙΤ σε συνεργασία με την ΕΥΠ, το τοπικό παράρτημα της ΣΙΑ. λένε τα ΜΜΕ. Συγκεκριμμένα βρέθηκαν πλαστα διαβατήρια που παρασκευάζει το Ισλαμικό Κράτος για να περιοδεύουν οι τζιχαντιστές στην Αμερικανευρώπη διατρανώνοντας την πίστη τους με Αλάχ Ακμπάρ κι ότι ακολουθεί..
Οι ισλαμοτρομοκράτες κρύβονται μεταξύ των προσφυγομεταναστών και χρησιμοποιώντας πλαστά συριακά διαβατήρια περνούν προς την Αυστρία και στη συνέχεια σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Η Ελλαδάρα αποτελεί πρώτη χώρα ΤΡΑΝΖΙΤ από την οποία διέρχονται ίσως και εκατοντάδες αφιονισμένοι τρομοκράτες για όπου τους φωτίσει ο καλός Θεός..

ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΥΡΙΑ

ΕΤΣΙ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ. Σ’ εμάς κανονικά δεν θα είχαν λόγο να ξεκινήσουν πάλι την τρομοκρατία γιατί είμαστε στα 4 κι ευκολα περνανε ό,τι μέτρο να ‘ναι.. Ομως πάλι επείγονται κι αυτή τη φορά η βιασύνη σχετίζεται στις διεθνείς εξελίξεις, όπου φαίνεται η παγκσμιοσκατοποίηση ετοιμάζει επέκταση των πολεμικών επιχειρήσεων

 
Ο αρχιπράχτωρας Μου Ζάλας χθες ενημέρωσε ό,τι έχουν «χαθεί» 4 με 6 χιλιάδες άτομα από τις λίστες του υπουργείου Δουλεμπορίου.& ΜΚΟ.. Αυτη ήταν η εισαγωγή στο θέμα τους.. Εκφράζονται φόβοι για εκτός ελέγχου μαζική εισροή ακραίων ισλαμιστών… Ευτυχώς, γίνεται ψάξιμο από εξειδικευμένα τονίζεται στελέχη της Europol στα στρατόπεδα «φιλοξενίας» και συγκέντρωσης με τη συνδρομή των μυστικών υπηρεσιών της φίλης Τουρκίας.
 
Με την ευκαιρία ανακοινώνουν ότι αναμένουν άλλες 180 χιλιάδες προσφυγομετανάστες για να συνηθίζουμε στην ιδεά…Μόνον εαν καταργηθεί λένε η συμφωνία με την Τουρκία,, η οποία ως γνωστό δεν ίσχυσε ποτε.. Ισως θέλουν έτσι να βοηθήσουν να ικανοποιηθεί η απαίτηση του Ερντογκάν να πάρουν βίζα όλοι οι μουσουλμάνοι να τελειώνουν με την Ελλάδα και να το πολεμήσουν για την ισλαμοποίηση σε άλλες ευρωχώρες..

Την ίδια ώρα Τουρκικά άρματα μάχης εισβάλλουν στη Συρία, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, επιχειρώντας κατά του ISIS. Εδώ και ώρα βομβαρδιζουν κάτι σαν χωράφι στα σύνορα, ενώ μας έχουν συνηθίσει στο θεαθήναι για την «ενημέρωση» των παγκόσμιων ΜΜΕ..

Οι δε Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν ό,τι θα παράσχουν αεροπορική κάλυψη στην επιχείρηση που διεξάγει η Τουρκία εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην πόλη Τζαραμπλούς της βόρειας Συρίας, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος των ΗΠΑ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Ουάσινγκτον «συγχρονίζεται» με τον σύμμαχό της στο ΝΑΤΟ στα σχέδια.

Στο ερώτημα πως διάολο «συγχρονίζονται» τόσες χώρες σε πόλεμο αλα κάρτ, με αλλαγές επί των πεδίων συγκρούσεων κάθε μέρα, η  απάντηση βρίσκεται στις επιτελικές πλατφόρμες πολέμου με τις οποίες όλοι ξέρουν τι να κάνουν, που και πότε..  Ως προς δε τις μυστικές υπηρεσίες η συνεργασία στο προσφυγομεταναστευτικό έχει βαθύτερη ουσία..
Το δουλεμπόριο με τους ξεριζωμένους από τον Ιμπεριαλισμό  ξεκινά από τις λεηλατημένες χώρες υπό τον έλεγχο και την διασυνοριακή οργάνωση που παρέχουν τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών της «Συμμαχίας» των «σταυροφόρων»… Αυτοί είναι οι πρώτοι δουλέμποροι και  εξυπηρετουν διπλό σκοπό θησαυρίζοντας..
Αφ’ ενός τον «ανθρωπιστικό», με τις ΜΚΟ τεραστίων συμφερόντων που έχουν έδρα κυρίως τη Νορβηγία, οι οποίες χτίζουν και λειτουργούν τα στρατόπεδα με τοπικούς ψιλικατζήδες (τίποτα Σφυριζα εδώ).  Αφετέρου, τον πολιτικό γεωστρατηγικό σκοπό του εξισλαμισμου της Ευρώπης, με καταστροφή/υποδούλωση πρώτα της Ελλάδας, όπου οι μυστικές υπηρεσίες τους κατευθύνουν σε κάτι σαν «αποθήκη ψυχών»…
Αυτός ο τελευταίος σκοπός εξυπηρετείται όχι μόνο από πλήθη φυγάδων που περνάνε τα σύνορα, αλλά και από την Ισλαμοτρομοκρατία υπό τον έλεγχό τους, την οποία άλλωστε οι ίδιοι οι «σύμμαχοί» μας δημιούργησαν με το Ισραήλ..  Στην Ευρώπη καλύτερα βλέπουμε τη χρήση της από το  Ολαντρέου στη Γαλλία.. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουμε να φέρουν «λίαν προσεχώς» και στην Ελλάδα.
Δηλαδή, εκεί όχι μονο ριχνουν το εργατικό κόστος πριονίζουν τα δικαιώματα, υπονομεύουν τον πολιτισμό δημιουργώντας Αμερικανευρώπη, αλλα σπέρνουν τρόμο με τα ΜΜΕ και το στρατό στους δρόμους, για να μη αντιδρούν, να περνάν ευκολα οι τρελές λιτότητες και η αποδόμηση σε θεσμούς και πολιτισμό των ευρωκρατών εθνών…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 1 =