ΡΕΜΟΥΛΑ(750 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΟΥΤΑΛΑ» ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ ΣΦΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Korakaki DRAMA

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ.. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΚΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΙΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΣΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΜΑΣ..Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΑΪΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ…

 

Ετσι δεν θα κλείσουν ποτέ τα σύνορα…

«Σφάζονται» στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, για ρεμούλα σε διαγωνισμό σίτισης των προσφυγομεταναστών που εγκαθιστούν στην περιοχή, όπως προκύπτει απο καταγγελία της βολευτίνας του νομού Αφροδίτης Σταμπουλή.  Ομως, τα ίδια συμβαινουν παντού με τις ΜΚΟ των ατιμώρητων κομματικών, ειδικά στα νησια..

Επιβεβαιωνόμαστε όταν σας λέμε ότι οι πραχτωροκατσαπλιάδικες ΜΚΟ δημιουργούν κοινωνική βάση στήριξης στο κατοχικό καθεστώς ταϊζοντας Σφύριζα κι άλλους «ανθρωπιστές»…  Γι αυτό μας έκανε ασμένως «αποθηκη ψυχών» της Αμερικανευρώπης ο πορδυπουργός.

ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

ΔΗΛΑΔΗ, Η ΚΥΡΙΑ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ (ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ) ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ? ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ : Ελλάδα 2008: Άνεργοι: 355.000. Ελλάδα 2015: 1.175.000. Μετανάστες: 425.000. Έστω ότι από τους Έλληνες μετανάστες οι μισοί φύγαν λόγω ανεργίας. Άνθρωποι που δεν βρίσκαν δουλειά στην Ελλάδα: 1400000. Αύξηση ανεργίας 400% στα χρόνια της κρίσης! Τι δεν καταλαβαίνετε? «ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ», ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ? ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΑΙΔΩΝ (ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ)

Η Αφροδίτη καταγγέλλει το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, υποστηρίζοντας πως μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων ύψους-επιδότηση 750.000 ευρώ. Η ανακοίνωσή της…

«Η Νομαρχιακή μας έχει μία ιδιομορφία, από την ημέρα που εκλέχθηκε η ηγεσία της Νομαρχιακής φροντίζει να συνεδριάζει μόνο αν έχει εξασφαλισμένο πως βρίσκομαι 600 χλμ μακριά. Από την Κυριακή των Βαϊων που έχω εκλεχθεί έχω παραστεί μία φορά την Μ. Παρασκευή την ώρα που κόντευε να βγει ο Επιτάφιος για να εκλέξουμε συντονιστή τον κ. Κοτρώνη και αναπληρωτή τον κ. Τάπα και μία φορά στις 29/6 που είχα έρθει για την κατάθεση στεφάνων. Θα δούμε πότε θα οριστεί η συνεδρίαση της Νομαρχιακής η οποία θα συζητήσει το θέμα για να δούμε θα υπάρχει αυτή την φορά η πρόνοια να βρίσκομαι 600 χλμ μακριά ή θα γίνει ενώ είμαι εδώ.

Αυτό είναι το ένα θέμα με τις συνεδριάσεις της Νομαρχιακής, το δεύτερο είναι επί της ουσίας. Εγώ τώρα άκουσα κάποιες λεπτομέρειες για τα τυπικά του διαγωνισμού αν έγινε έγκαιρα, πόσοι έλαβαν μέρος, εγώ τώρα τα έμαθα. Αυτό που ξέρω είναι ένα άλλο ηθικό θέμα, η συντονίστρια του χώρου η κ. Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ. Τάπα, δηλαδή η κ. Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα εάν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, είναι κόρη του προμηθευτή, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αυτό είναι το ηθικά ασυμβίβαστο πέρα από την ιδιότητα του ως αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος για το προσφυγικό, δεύτερο ηθικά ασυμβίβαστο, δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά, δεν είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ πως υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα και δεν θα πρέπει να το χρεωθεί συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Εμείς οφείλουμε να επαναλάβουμε ότι όλα αυτά που λέμε για το όντως φλέγον θέμα δεν σημαινουν ό,τι φταίει ο ξένος κόσμος που βρίσκει καταφύγιο στη χώρα μας.. Ούτε υπάρχει κάποιος δόλος από την πλευρά των απλών ανθρώπων που είτε περιμένουν, βλακωδώς, να δουλέψουν εδώ, είτε να περάσουν στην Αμερικανευρώπη..  Λάθος ο είναι ο ορισμός «λαθραίος» γιατί κανείς από την Ελλάδα δεν απαιτεί να μην είναι..

Ο ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ δεν μπαίνει παράνομα και με τη βία στη χώρα μας. Τον φέρνουν η Παγκόσμια κυβέρνηση της Αθήνας και οι δουλέμποροι, οι ίδιοι που κατέστρεψαν τη χώρα του, χωρίς να απαιτείται κάποιο αίτημα, κάποια φόρμα για να έρθει, ουτε για να εποικίσει την άτυχη Ελλάδα… Ο Τσίπρας αποδέχθηκε να γίνουμε «αποθήκη ψυχών» και απόθεμα για όλη την Αμερικανευρώπη…

Μας ενδιαφέρει να πούμε ό,τι η παγκόσμια κυβέρνηση της Αθήνας είναι λαθραία, κατοχική μάλιστα κι όχι να ψεξουμε τον φυγάδα που πήγε εκεί απ’ όπου έχει συμφωνήσει ο δουλέμπορος να τον περνάει στην Αμερικανευρώπη.. Μας ενδιαφέρει να ανατραπεί το γενοκτονικό καθεστώς του αναγκαστικού χρέους που ξεπουλάει τη χώρα και την καθιστά αποθήκη ψυχών σε συνεργασία με πραχτώρικες ΜΚΟ..Οχι να στρέψουμε τους Ελληνες να ζητάνε τα ρέστα από τους μουσουλμάνους και να ‘χουμε ταραχές, τις οποίες σίγουρα επιθυμεί και το καθεστώς και οι κατακτητές για να τελειώνουν μ’ εμας.. Δεν χρειάζεται η ρατσιστική ρητορική και οι προβοκάτσιες.. Ο τρόπος, η προδοτική ελαφρότητα που λειτουργούν,’ η καθεύδουν, τα λιμασμένα Σφύριζα κλπ «αρχές» αποτελεί εγγύηση για ταραχές..

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑΣ

mou zalas

Την πρόθεση της κυβέρνησης οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα Αραπάδες  να έχουν δικαιώματα παιδείας, εργασιας, στέγασης και υγείας ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εποικισμού  και Δουλεμπορίου Μου Ζάλας.

Όπως είπε προχωρούν τα προγράμματα του υπουργείου Παιδείας για την εκπαίδευση των παιδιών των προσφυγομεταναστών στους καταυλισμούς ενώ πρόσθεσε ότι θα αλλάξουμε το καθεστώς και θα δώσουμε και δικαίωμα εργασίας σε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα όλα δηλαδή για να τους ανεβάσει το ηθικό να συγκρουστούν με τους γενοκτονούμενους ιθαγενείς που πλέον δεν έχουν δικαιώματα..

Κάνοντας απολογισμό για τη διαδικασία προκαταγραφής των προσφύγων και μεταναστών σε όλη την επικράτεια ο κ. Μουζάλας είπε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δημιουργία νέων καταυλισμών προσφύγων και μεταναστών σε όλη τη χώρα θα υλοποιηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Όπως είπε μέχρι τότε και σταδιακά ανά μήνα θα προστίθενται οι νέοι καταυλισμοί …

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =