ΧΙΟΣ : Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..

MHTROPOLITHS CHIOS

Βεβαίως εμείς δεν συμφωνούμε με τα χουντικά που λέει, αλλά παπάς είναι αυτά έμαθε και για ν’ αντισταθεί αυτά λέει.. Γενικώς η δεξιά και ραγιάδικη άποψη εναντίον προσφυγομεταναστων  ότι είναι λαθραίοι δεν ενδιαφέρει.. Διότι, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΦΕΙΛΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.. Βλάκας κι ύποπτος όποιος θέλει να τα βάλει εναντίον τους , αντί με τους δουλέμπορους και τις ΜΚΟ… γιατί αυτό θέλουν οι εχθροί μας, να συγκρουστούν οι Ελληνες με Αραπάδες με το Κράτος εναντίον των Ελλήνων, για να ολοκληρωθεί η Εθνοκάθαρσή μας

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ..

ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΦΕΙΛΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ !

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΕ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.. ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΑΣ..

Yπάρχει κάποιο ρέγουλο με το οποίο οι «παγκόσμιοι» Αλητ τρέχουν την Αλωση, όχι μόνο τη δική μας, αλλά ακόμη και της Ευρώπης.. Την πραγματικότητα αυτή δεν τη γνωρίζουν, δεν την πιάνουν οι Σφύριζα, ούτε η προδοΣΙΑ που τους σέρνει σε «υπερφιλανθρωπία». Οι ελληνίδες pustares της «Αριστεράς» δεν έχουν ρέγουλο, μια υστερική κατάθλιψη τις κινεί, ένα αβυσαλέο μίσος προς την Ελλάδα έχει υποκαταστήσει τις πνευματικές τους λειτουργίες.. Τα «ανοιχτά σύνορα» καθίστανται επικίνδυνα για την Ευρώπη, δεν βυθίζουν απλώς την Ελλάδα.. Οι αμερικάνικη πατέντα ΜΚΟ υποκατάστασης του Κράτους Δικαίου αποτελεί βιτρίνα για πράχτωρες και ατιμώρητη διαφθορά παντού στον Κόσμο..

«ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΘΟΣ» Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΜΑΣ !

Agia-Sofia islamoproskynima

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ » ΦΩΤΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΠΡΟΣΕΥΧΗ

Λευτέρης Κολυβάς:

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ «ΔΙΩΞΗ» ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΙΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΗ (ΒΛΕΠΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ) ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΥ» …ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗΣ «ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ » ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» – Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ)- ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΕΣΑΙ , ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ???? ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ «ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ» , ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ «ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ …ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ……ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΠΗΝΗΣ ΔΙΩΞΗ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ – ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ!- ΣΤΗΝ «ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» …..»ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ «ΕΛΙΤ» ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ …

Το πρόβλημα με τις αμερικανόφερτες ΜΚΟ δεν είναι μόνο Ελληνικό.. Απλώς εδώ δεν έχουμε ούτε κρατικό πλαίσιο να τις ελέγχει, ούτε στις επιδοτήσεις.. οπότε όλος ο τομεας δραστηριότητάς τους ειναι κατ’ ουσίαν ποινικός.. Λειτουργούν ως συμμορίες οι ΜΚΟ στην Ελλάδα σε συναλλαγή με τις κομματόσκυλες συμμορίες στις κρατικές υπηρεσίες..

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ?

Επιπροσθέτως θα πρέπει να προσθέσουμε τις τελευταίες διαρροές του Βερολίνου για ολοκληρωτική υποδούλωση της Ελλάδας για να καταλάβουμε και τις πρωτοβουλίες του πράχτωρα Μου Ζάλας..

ΒΕΡΟΛΙΝΟ : ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΦΡΟΝΤΕΞ ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

 

mou zalas

ΒΕΡΟΛΙΝΟ : ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΦΡΟΝΤΕΞ ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven − four =