ΜΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΡΩΥΤΕΡΣ

mou zalas

«Σχέδιο ισχυρής πίεσης προς την Ελλάδα με «όχημα» το προσφυγικό» δημιουργούν οι πράχτωρες; των Εγγλέζων και των Τούρκων, εκτιμούν υπηρεσίες ασφάλειας.

 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ «ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ» ! ΠΟΙΟΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ» ?

Η Αγγλο – ομοφυλο – φιλη  διακυβέρνηση αποκάλυψε σε συμπαιγνία με το πρακτορείο Reuters ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει νέους μόνιμους και «μικρούς» (για να μη τρομάξουν οι ραγιαδες) καταυλισμούς  των 1.000 αρχικά ατόμων σε όλη την Ελλάδα. Οι εγγλέζοι δεν είπαν ποιός από το υπουργείο Λαθρεποικισμού και Δουλεμπορίου τους μίλησε για να μπορούν να κάνουν και πίσω, αλλά είναι σαφές ό,τι πρόκειται για τον ίδιο τον υπουργό πράχτωρα Μου Ζάλας…
Στους καταυλισμούς έργο των ΜΚΟ δηλαδή, θα μέταφερθούν προσφυγομετανάστες που βρίσκονται στα πρώην  ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι οποίοι σύμφωνα με τη τελευταία καταμέτρηση έφθασαν τα  26.850 άτομα.  Επειγόντως αναγκάζονται να προχωρήσουν το σχέδιο λένε μετά τις τελευταίες αυξημένες προσφυγικές ροές που παρατηρήθηκαν από το πραξικόπημα που έλαβε χώρα στη Τουρκία.

μκο Τουρκία μη ασφαλης

ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΦΑΓΗ. Είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε κι όμως τα Σφύριζα επιμένουν γιατί τά ‘χουν πάρει και βρίσκονται απο παλιά στη δούλεψη εχθρικών δυνάμεων.. Οπως ήταν γενικώς γνωστό ότι ατιμώρητοι ληστεύοντας και δανειζόμενοι οδηγούμαστε στο ΔΝΤ, κάτι από το οποίο δεν υπάρχει γιατρειά… με κυβερνήσεις από πραχτώρικα κακά..

Αυτό ανακοινώνουν προκειμένου να εκτονωθεί  η πίεση στα νησιά όπου οι Ελληνες κατάλαβαν ό,τι θα αναγκαστούν να ενταχθούν σε μουσουλμανικές κοινωνίες για να επιβιώσουν αφού το προδοτικό Κράτος της Αθήνας αυτό θέλει..
H Kυβέρνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά την έξαρση των βίαιων περιστατικών που ολοένα και πυκνώνουν δείχνει να φοβάται και μια ενδεχόμενη γενική σύρραξη καθώς η αργή διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου, το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι έφθασαν ένα βήμα πριν την Ευρώπη που ήταν ο αρχικός τους στόχος αλλά και ο φόβος πως μπορεί να επιστρέψουν στην Τουρκία, κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη την- έτσι κι αλλιώς δυσάρεστη- διαμονή τους στα νησιά καθώς είναι ήδη εξαγριωμένοι.
Η Κυβερνητική πηγή διευκρίνισε : «Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα στα νησιά. Ο κόσμος νιώθει παγιδευμένος και αυξάνεται η σύγχυση». Εχουν το δίκιο τους. Γεγονός πάντως είναι πως έχει καταργηθεί το ελληνικό κράτος και τον έλεγχο έχουν αναλάβει οι ΜΚΟ,  στις οποίες εργάζονται μέλη των Σφύριζα για να έχουν και την υποστηριξή τους..
ΜΚΟ

Σε περιβάλλον με ληστοσυμμορίτες ατιμώρητους να παριστάνουν το Κράτος γενοκτονώντας με φόρους και οικονομικό εμπάργκο τον ελληνικό λαό.. Και με τα σύνορα πάντα ανοιχτά..

Ενα επιπλέον πρόβλημα αποτελεί η παρουσία 3.800 παιδιών στα νησιά, κάτι που αντιμετωπίζεται με ανθρωπιστική προπαγάνδα.. Η δουλεμπορική μυστική οργάνωση, Save the Children, απηύθυνε έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση να αυξήσει τη χρηματοδότηση προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των μεταναστών στην Ελλάδα… Βασικά τσεπώνουν και τη βελτίωση τη βλέπουμε..

Την εικόνα αυτή επιβεβαίωσε μιλώντας στο Reuters και εκπρόσωπος από τη δήθεν Μη Κυβερνητική Οργάνωσης Άρσις, ο οποίος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο 728 κρεβάτια διαθέσιμα για παιδιά σε όλους τους καταυλισμούς οταν σε όλη τη χώρα έχουν καταγραφεί 3.168 ανήλικοι μετανάστες και πρόσφυγες. Βεβαίως τα στοιχεία που δίνουν είναι εκτός ελέγχου και αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων και όχι στην ενημέρωση των Ελλήνων θυμάτων τους.. Οι δε ΜΚΟ στην Ελλάδα δεν μπορούν να υπαρχουν χωρις συνένοχη κυβέρνηση..
Αξίζει να σημειωθεί πως, τις τελευταίες ημέρες λιμενικοί και αστυνομικοί βρίσκονται μπροστά σε μια περίεργη εικόνα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καθώς διαπιστώνουν ότι με τις βάρκες από τα τουρκικά παράλια δεν έρχονται πλέον πρόσφυγες αλλά οικονομικοί μετανάστες. Αυτό επισήμανε κι ο Μητροπολίτης Χίου κι έπεσαν όλοι επάνω του να τον φάνε, καθώς εκεί όπως και στη Λέσβο τα πράγματα έχουν ξεφύγει, «οι ξένοι άνθρωποι κοιμούνται στο κατώφλι μας»  λένε οι ντόπιοι και θά ‘χουμε κι άλλες εξελίξεις..
«Υπάρxει μεγάλο πρόβλημα με τις υπηκοότητες. Μόνο ένας στους τέσσερις είναι ειναι πρόσφυγας και δυο στους τέσσερις έχουν προσφυγικό προφίλ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος αξιωματούχος.
Την εικόνα αυτή επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία απο το Λιμενικό Σώμα που δείχνουν ότι απο τα 1950 άτομα που εισήλθαν παράνομα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μόνο οι 500 ήταν Σύροι.
Οι οικονομικοί μετανάστες αυτοί, μάλιστα, «έρχονται… διαβασμένοι» και με το που πατήσουν πόδι στην Ελλάδα ζητούν άσυλο, αναφέρει η ίδια πηγή.
Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας για το προσφυγικό προβλέπει ότι η γειτονική χώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει άμεση μετεγκατάσταση όλων των Σύρων προσφύγων που δέχεται στο έδαφός της προς ευρωπαϊκα κράτη, διαδικασία που δεν είναι το ίδιο εύκολη όταν πρόκειται για οικονομικούς μετανάστες.
Η εκτίμηση των υπηρεσιών ασφαλείας είναι ότι η κατάσταση αυτή δεν αποκλείεται να είναι ένα σχέδιο ασφυκτικής πίεσης προς την Ελλάδα με «όχημα» το προσφυγικό.

Χαρακτηριστικό είναι το εξής απόσπασμα από το Ρωυτερς, που λογοκρίνουν τα «ελληνικά» ΜΜΕ : »Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αργή διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου, η οποία αν δεν γίνει οι μετανάστες βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο της επιστροφής τους στην Τουρκία, δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στους ήδη υπάρχοντες καταυλισμούς στα νησιά.»Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα στα νησιά. Ο κόσμος νιώθει παγιδευ:oμeνος και παγιδευμένος. Έφτασαν ένα βήμα από το να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να φτάσουν στην Ευρώπη αλλά δεν τα κατάφεραν. Επιχειρούμε μια αποσυμφόρηση. Οι νέες εγκαταστάσεις θα είναι καλύτερες και μόνιμες», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.»

Θα καταλαβατε δεν τους ενδιαφερει πλεον ο ντοπιος πληθυσμος, τρεμουν και μονο με την ιδεα μην μεινουν οι ξένοι χωρις ασυλο και αναγκαστουν να επιστρεψουν πισω στην Τουρκια.  Θέλουν όλοι να μένουν στην άτυχη Ελλάδα να τελειώνουν με τα θύματά τους, μ’ εμάς.. Φοβούνται την οργή μας και την Κάθαρση που διαφαίνεται ως μόνη λύση.. Προσοχή, δεν έχουν συμπεριφορά Ελλήνων, αλλά ξένων κατακτητών

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.  ΩΣ ΗΘΙΚΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ… ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.. Η ΑΥΤΟΙ, Η ΕΜΕΙΣ..

Anna Sfetkou :

Έτσι κι αλλιώς αναλώσιμους μας θεωρούν …
Για τους 2 υπουργαρες λέω που διακοπευαν στην Αίγινα και φημολογείται οτι βρίσκονταν στο φονικό ταχύπλοο …
Τι έτσι τι αλλιώς , το κολαρακι τους να σώσουν αυτο προέχει και απο συνείδηση και τύψεις ουτε λόγος .».
Τον υπνο μας μονο εμεις τον χάνουμε και για πιο απλα πραγματα …πάρτε το χαμπάρι …!!!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =