ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!

PASOKOGYFTOS NEATERNDALIUS

ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ’Σ ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ…

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΑΔΕΣ.. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .. ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ  ΜΕ ΔΡΑΣΤΕΣ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ …….

burloto

 Γιάννης Καλογερόπουλος :

Η περιουσία που σύμφωνα με το κληρονομικό δίκαιο του αστικού μας κώδικα, (άρθρα 1923-1941) και σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο των Ελλήνων ορίζεται ως «καταπίστευμα». Υπενθυμίζω πως σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αστικού μας Κώδικα, Πηγές Δικαίου αποτελούν οι νόμοι και τα έθιμα. Και πως οι κανόνες του δικαίου, δεν περιλαμβάνονται μόνον στους νόμους αλλά και στα έθιμα.

Επιβάλλεται λοιπόν να διευκρινιστεί, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, σύμφωνα με το εθιμικό δίκαιο, ορίζεται ως καταπίστευμα παρά ως κεφάλαιο με τη σύγχρονη οικονομική έννοια. Δηλαδή ως είδος περιουσίας που μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας με τη δέσμευση να παραδοθεί στους απογόνους σε άρτια κατάσταση. Αυτό ισχύει τόσο για το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας όσο και για το ΣΥΝΟΛΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ , η οποία επίσης μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας με τη δέσμευση να την παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΑ στους απογόνους. Παρ’ όλο λοιπόν, που το εθιμικό δίκαιο, ως άγραφος νόμος δεν μπορεί να υπερισχύει του γραπτού, ορίζεται από τον αστικό μας κώδικα ότι αποτελεί πηγή δικαίου και έχει ισχυρή συμπληρωματική λειτουργία. Για το λόγο αυτόν, ο άγραφος νόμος των Ελλήνων για τη διάκριση της ακίνητης περιουσίας σε «κεφάλαιο» με την ευρεία οικονομική έννοια και σε καταπίστευμα πρέπει να ληφθεί υπόψη δρώντας συμπληρωματικά, αναγκάζοντας τη νομοθετική εξουσία να λάβει υπόψη την εν λόγω διάκριση.

Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, που ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το σύνολο της Εθνικής μας περιουσίας περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ , με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληρονομούμενος όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως κΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας……….. ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ . Α Κ Ε Ρ Α Ι Η . ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ….. ΑΚΕΡΑΙΗ !!!!

ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, Η ΑΛΛΟΥ …. ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ… ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…

ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ Τ’ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.. ΘΕΛΟΥΝ ΧΕΡΣΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΕΝΟΣΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ… ΄

ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ?. ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.. ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.,. ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΥΦΕΣΗ, ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΆΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο,ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.. ΑΛΛΑ ΠΩΣ, ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ «ΔΕΜΕΝΗ» ΜΕ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ…

ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ… ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟ ΛΑΟ…..

ΜΙΚΡΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ .. ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × one =