ΒΟΛΟΣ : ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΝΕΡΟΥ – Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21

νερο πηγες

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ…. «Οι στόχοι τους αυτοί, που πάνω κάτω αναφέρονται και στην αρχική Ατζέντα 21, έπρεπε σύμφωνα με τα δικά τους χρονοδιαγράμματα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι είναι τώρα, γι’ αυτό και τώρα βιάζονται. Τους έβαλαν στο Ρίο, πριν ακόμα την πρώτη υπογραφή, υπεγράφησαν το 1992, μπήκαν μαξιλαράκια όπως το 2000 και τώρα ανανεώνονται για το 2030».

ΚΛΕΙΣΑΝ ΠΗΓΕΣ Σ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τιποτα άλλο δεν εχετε να κανετε, ρε άχρηστοι» ;

Στα πλαίσια της περίφημης Ατζέντας 21 πλέον, όχι μόνο απαγορεύεται σε κάποιον να συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά στο Βόλο, η ΔΕΥΑΜΒ σφραγίζει οριστικά πάνω από 20 κοινόχρηστες βρύσες στην Πορταριά.

Αυτό ανακοίνωσε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.
Όπως δήλωσε, στην Πορταριά θα επιλεγούν 8- 10 πηγές, οι οποίες θα μένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο. Οι υπόλοιπες 22 θα σφραγιστούν.
Γιατί; Ποιός είναι ο λόγος;

 

Σύμφωνα με τον Απ. Γαλάτη η απόφαση είναι τελεσίδικη και η διοίκηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
«Δε γίνεται στην κεντρική πλατεία να υπάρχει μία βρύση στο δρόμο, μια στην πιάτσα των ταξί και μία στην Κρίτσα. Είναι υπερβολή. Η μία από τις τρεις θα κλείσει γιατί αυτή είναι η πολιτική μας» ανέφερε.
«Σφραγίζονται» όλες οι βρύσες λοιπόν, με σκοπό αργότερα, κανείς να μην μπορεί να βρει νερό από φυσικές πηγές και όλοι να πίνουμε από τα υδραγωγεία ή τα εμφιαλωμένα νερά.
Σε περίπτωση δε ενός κραχ, λιμου, σεισμού, πολέμου κλπ η εύρεση νερού να γίνει δύσκολη.
Πηγές «σφραγίζονται» σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε άλλες δεν φτάνει πλέον φυσικό νερό αλλά νερό γεωτρήσεων.
Η παγκόσμια καταλήστευση των υδατων συνεχίζεται, με την δικαιολογία της προστασίας του περιβάλλοντος  αγνοώντας τους ανθρώπους με πραγματικό οικολογικό αίσθημα..
Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί το σχέδιο δράσης που έχει ως σκοπό την καταχώρηση και τον έλεγχο όλων των γαιών, όλων των υδάτων, των μετάλλων, των φυτών, των ζώων, των κατασκευών, των μέσων παραγωγής, των πηγών πληροφόρησης, των πηγών ενέργειας και κατ’επέκταση όλων των ανθρώπων του κόσμου.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών η Aτζέντα 21 έχει εφαρμοσθεί πρωταρχικά σε ολόκληρη την επικράτεια των Η.Π.Α, ενώ το «παράδειγμα» ακολουθούν κατά πόδας και έτερες χώρες.
Οικολογία, οικονομία και ισονομία αποτελούν τους τρείς «πολιορκητικούς» κριούς για την νομιμοποίηση της εφαρμογής της Ατζέντας 21.. Το τρίτο είναι καθαρή απάτη.. Υπάρχει μόνο ως προπαγάνδα… Τι θεωρείται μη-βιώσιμη ανάπτυξη από τα νεοταξικά κέντρα: ο τρόπος ζωής της μεσαίας τάξης (εξού και το σχέδιο αφανισμού της που υλοποιείται μπροστά στα μάτια μας σε όλες τις χώρες της γης), οι οικίες στις οποίες διαβιεί μία και μόνο οικογένεια, τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, η κατανάλωση κρέατος, ο κλιματισμός, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα φράγματα η γεωργία και η ανεξαρτησία των ανθρώπων..
Η αστικοποίηση είναι μία κατάσταση που εξυπηρετεί άμεσα τους στόχους της Ατζέντα 21. Οι αγροτικές περιοχές εγκαταλείπονται και μαραζώνουν ενώ οι αστικές περιοχές εμφανίζουν υπερσυγκέντρωση πληθυσμών μέσω πολιτικών που περιορίζουν τη χρήση γης, με απαγορευτική αύξηση του κόστους που σχετίζεται με τα καύσιμα κίνησης, μέσω της ανεπαρκέστατης συντήρησης των επαρχιακών-αγροτικών δρόμων και δικτύων, με το κλείσιμο των επαρχιακών σχολείων, με το κλείσιμο των επαρχιακών ταχυδρομείων, με τον αυστηρότατο έλεγχο στα πηγάδια και στις πηγές υδροδότησης, με τους έξυπνους μετρητές χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος (πιθανότατα και σε αστικές και αγροτικές πολιτικές ως ενιαία πολιτική) και τις πιέσεις του αστικισμού και της παράλληλης περιφερειακής αποδυνάμωσης.
Ας σκεφτούμε, λοιπόν, λίγο: πόσα από αυτά ήδη υλοποιούνται και στη χώρα μας και κατά πόσο είναι «τυχαία» η υλοποίησή τους;

Μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα υπάρχει και κάτι ελπιδοφόρο. Το ότι οι στόχοι αυτοί, που πάνω κάτω αναφέρονται και στην αρχική Ατζέντα 21, έπρεπε σύμφωνα με τα δικά τους χρονοδιαγράμματα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι είναι τώρα, γι’ αυτό και τώρα βιάζονται. Τους έβαλαν πριν ακόμα την πρώτη υπογραφή, υπεγράφησαν το 1992, μπήκαν μαξιλαράκια όπως το 2000 και τώρα ανανεώνονται για το 2030.

Κάποια πράγματα πήγαν όπως τα περίμεναν, κάποια άλλα όχι, κάποια πισωγύρισαν. Κι αν νομίζετε ότι η αφύπνιση και η συλλογική συνείδηση δεν έπαιξε και δεν παίζει κανένα ρόλο, γελιέστε πολύ. Φωνές οργανωμένες ή και μεμονωμένες, κατά των εμβολίων, των μεταλλαγμένων, των χημικών αεροψεκασμών, της μούφας της κλιματικής αλλαγής, της απάτης που λέγεται παγκόσμια οικονομική κρίση και οι κροίσοι της όλα αυτά καθυστέρησαν και μπορούν κι άλλο μέχρι και να ακυρώσουν την εξέλιξη των σχεδίων τους.

Αφού, λοιπόν, αφήνουν και ένα παράθυρο «ελεύθερης βούλησης για την κάθε χώρα για τα δικά τους κουμάντα, ευκαιρία είναι και πρέπει να την αρπάξουμε, ώστε να μάθει ο κόσμος όλος στην Ελλάδα τι είναι η Ατζέντα 21 και το νέο της μοντέλο του 2030, ώστε όταν ακούει τους πολιτικούς να μιλούν για Βιώσιμη Ανάπτυξη, να καταλαβαίνουν σε τι αναφέρονται.

Ο Τσίπρας, που την έχει κάνει καραμέλα, βρέθηκε εκεί για να δώσει το παρόν στη σύναξη των παγκοσμιοσκατοποιητών. Εμείς εδώ, πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες, να τους προετοιμάσουμε και να αρχίσουμε οργανωμένη αντίσταση. Το ΌΧΙ στον ΟΗΕ και στα σκοτεινά σχέδια του, το ΌΧΙ σε όποιο πολιτικό φορέα ή πρόσωπο που δεν αναφέρεται ξεκάθαρα σε αυτήν και στους απάνθρωπους και καταστροφικούς στόχους της και συνέπειες!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 14 =