Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..

MONAXO

«Ξέρουμε ότι μετά τις επιθέσεις του Παρισιού, οι μαχητές του Iσλαμικού Κράτους χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες για να διεισδύσουν σε άλλες χώρες και να εξαπολύσουν τρομοκρατικές πράξεις».

ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

ΒΑΛΛΣ : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

 «Οι πρόσφυγες πρόδωσαν την χώρα που τους υποδέχτηκε»! Αυτή  την κορυφαία  παπαριά πέταξε η γερμανίδα  καγκελάριος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου μετά τις σεξουαλικού περιεχομένου επιθέσεις στην Βρέμη, ολόϊδιες μ’ εκείνες που  έγιναν την Πρωτοχρονιά στη Κολωνία. Αναλόγου  επιπέδου  ήταν η συνέντευξη του Γάλλου  πορδηπουργου στη Μοντ
 
Για πρώτη φορά η Α.Μέρκελ ομολόγησε την αποτυχία της πολιτικής της παραδέχτηκε ότι η χώρα έχει ισλαμιστική τρομοκρατία, κάτι που οι Αρχές επιχείρησαν να αποκρύψουν επιμελώς μετά τα τελυταία αιματηρά χτυπήματα όταν μιλούσαν για «καταθλιπτικούς», «ερωτευμένους» και άλλα τραγελαφικά και ανακοίνωσε την λήψη εκτάκτων μέτρων ασφαλείας και την εμπλοκή του Ομοσπονδιακού Στρατού στο εσωτερικό για την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών.
Επί  της ουσίας  αναίρεσε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων..  Μια πολιτική που σε συνεργασία με τις ΗΠΑ,την Βρετανία και την Γαλλία δημιούργησε και εξόπλισε τις ισλαμιστικές οργανώσεις στην Συρία για να πέσει η φιλορωσική κυβέρνηση του Μ.Άσαντ.
 

«αλλού τα έστειλα και άλλοι τα πήρανε»(τα όπλα) !

ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η  ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ..« Η Γερμανία είναι μια πολύ ασφαλής χώρα και το φιλελεύθερο δημοκρατικό κράτος δικαίου δεν πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής»

Εμφανέστατα απογοητευμένη, κάθε φράση της ήταν ομολογία πλήρους αποτυχίας, από αυτές που όμως δεν κάνουν κακό προσωπικά, αλλά κυρίως στον περίγυρο. Εκατομμύρια Γερμανών και Ευρωπαίων θα πληρώσουν τα αποτελέσματα αυτής της άφρονος πολιτικής των ανοιχτών συνόρων σε πολιτισμικές ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.
 
 «Οι φρικτές επιθέσεις στη Γερμανία στο Βίρτσμπουργκ και το Άνσμπαχ είναι ισλαμιστική τρομοκρατία και πρόκειται για πράξεις που γίνονται σε χώρους όπου θα μπορούσε να είναι καθένας από εμάς».
«Το Φθινόπωρο θα υπάρξει μέριμνα για την ενίσχυση των δυνάμεων ασφαλείας και ήδη έχουν ληφθεί νέα μέτρα για την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων στο διαδίκτυο.Πολλά μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Μεταξύ άλλων, η διατήρηση των δεδομένων, η καλύτερη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς και η διεθνής συνεργασία μεταξύ των αρχών της ασφάλειας στην Ευρώπη.  Ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό πρέπει να γίνει για να διασφαλιστεί η ασφάλεια στη χώρα μας».
«Δύο πρόσφυγες εξαπέλυσαν τρομοκρατικές επιθέσεις γεγονός που σημαίνει ότι πρόδωσαν τη χώρα που τους δέχτηκε αλλά και τους υπόλοιπους πρόσφυγες».
«Με τις πράξεις αυτές, οι τρομοκράτες θέλουν να υποβαθμίσουν τη συνοχή μας. Να σπείρουν το μίσος και το φόβο μεταξύ των πολιτισμών και των θρησκειών»
«Το κακό είναι η γενική αβεβαιότητα, η ανησυχία που νιώθουμε όταν βλέπουμε κάποιον . Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος»
 Αναφερόμενη στις χώρες της ΕΕ που δεν συμμετέχουν στην κατανομή των προσφύγων, η κυρία Μέρκελ εξέφρασε την απογοήτευσή της.
«Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες επαναπατρισμού, αυτό σημαίνει συνεργασία με το Αφγανιστάν και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τηρούμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί. Είμαστε πιστοί στις αρχές μας. Αυτό σημαίνει ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη και για τους ανθρώπους που αναζητούν σε εμάς προστασία».
«Έχουμε καταφέρει να εκπληρώσει το καθήκον μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε… Έχουμε κάνει πολλά τους τελευταίους μήνες. Πρέπει να διασφαλιστεί ο τρόπος ζωής μας για να εξασφαλιστεί στο μέλλον μας.
Εμείς θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε τις βάρβαρες πράξεις, να εντοπίσουμε τους υπεύθυνους και να τους φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης»
«Οι τρομοκράτες εκμεταλλεύονται την προσφυγική κρίση», ανέφερε λες και υπήρχε πιθανότητα να μη συμβεί αυτό..

το Παρίσι απλώς «σχεδιάζει» να απαγορεύσει την χρηματοδότηση των τζαμιών από το εξωτερικό

Φεστιβάλ Αθηνών 2016 Rodrigo Garcia

Ο γαλλικό; κόκκορας; με την καρτεσιανή λογική μένει εμβρόντητος  παρακολουθώντας μεγάλα οπλικά φορτία να συνεχίζουν να πέφτουν στα χέρια των ισλαμιστών με την κουτοπόνηρη  μέθοδο του «αλλού τα έστειλα και άλλοι τα πήρανε».

 

Επανεξέταση των σχέσεων με το Ισλάμ (έτσι γενικώς), αναστολή της ξένης χρηματοδότησης για την κατασκευή τεμένων σε γαλλικό έδαφος και συντριβή του «εχθρού» στο εξωτερικό είναι το τρίπτυχο της πολιτικής που έθεσε ο Γάλλος πρωθυπουργός μετά τα διαδοχικά χτυπήματα των τζιχανιστών.

Μιλώντας στη «Le Monde» προσδιόρισε το πλαίσιο της νέας… Σταυροφορίας:

«Αυτός ο πόλεμος θα είναι μακρύς και θα ζήσουμε κι άλλες  επιθέσεις. Αλλά εμείς θα κερδίσουμε. Επειδή η Γαλλία έχει μια στρατηγική για να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο», επεσήμανε ο Γάλλος πρωθυπουργός και πρόσθεσε : ««Πρέπει, πρώτα, όμως να συνθλίψουμε αυτόν τον εχθρό στο εξωτερικό».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα , ο Βαλς ξεκαθάρισε πως η «η κυβέρνηση των Παρισίων δεν θα είναι αυτή που θα δημιουργήσει ένα γαλλικό Γκουαντάναμο». Ο Βαλς απάντησε και στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας και νυν ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την για αδράνεια.

«Ο Νικολά Σαρκοζί έχει χάσει την υπομονή του», τόνισε ο Βαλς και πρόσθεσε: «Δεν τίθεται θέμα να περιορίσουμε απλά τους υπόπτους  σε στρατόπεδα. Ό,τι ενισχύει την αποτελεσματικότητά μας αξίζει να διατηρηθεί, αλλά υπάρχει μία απαραβίαστη γραμμή: το κράτος δικαίου. Ως εκ τούτου, ο περιορισμός των ατόμων σε κέντρα με βάση την υποψία και μόνο είναι ηθικά και νομικά απαράδεκτη».

Για τον Γάλλο πρωθυπουργό, «η καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης θα είναι το έργο μιας γενιάς» και πρέπει να  υπάρξουν προγράμματα «πρόληψης και προγράμματα «αντι-ριζοσπαστικοποίησης».

Πού προσκρούουν αυτές οι δήθεν εθνικές ηγεσίες, γιατί αυτή  η  προετοιμασία για ήττα  και αποτυχία;; Δείτε τι  κάνουν στη  Συρία

 

ΟΙ ΗΠΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΑΡΕΩΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ …

ISIS STA DENTRA

 

Το (ISIS) ανάρτησε φωτογραφίες με οπλισμό αμερικανικής κατασκευής και προελεύσεως που κατάσχεσαν αφού κατανίκησαν όπως λένε σε μάχη στα τέλη Ιουνίου τον λεγόμενο «Νέο Συριακό Στρατό» στα ανατολικά της Deir Ezzor στη Συρία στην ιρακινή και ιορδανική μεθόριο (τώρα πως εκπαίδευαν μετριοπαθείς ισλαμιστές εκεί οι Αμερικανοί σε μια περιοχή απολύτως ελεγχόμενη από το ISIS μόνο στην Ουάσιγκτον μπορούν να το εξηγήσουν.

Tα όπλα έπεσαν στα χέρια τους λίγο μετά την νίκη τους στην μάχη του al-Bukamal στα ιρακινά σύνορα (όπου σημειωτέον οι «μετριοπαθείς» δεν είχαν καμία ελπίδα νίκης καθώς το ISIS εκεί έχει ισχυρά προπύργια και από τις δύο πλευρές των συνόρων) γραφει το defence net

Οι φωτογραφίες των ισλαμιστών δείχνουν μια ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αμερικανικού οπλισμού και πυρομαχικών και σημειώνεται ότι όλα αυτά γίνονται στον απόηχο της δημοσιοποίησης της έκθεσης των Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) και Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) που αναφέρουν ότι όπλα αξίας 1,2 δισ.ευρώ έχουν διοχετευθεί από ευρωπαϊκές χώρες προς την Μέση Ανατολή με την πλειοψηφία τους να καταλήγει στα χέρια του ISIS, της Αλ Νούσρα, της Jays-Al-Islam και άλλων ισλαμιστικών οργανώσεων δημιουργώντας έτσι ερωτήματα για το τα «κροκοδείλια» δάκρυα που τώρα χύνονται για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων σε ΗΠΑ,Γαλλία,Βέλγιο και Γερμανία, αφού οι χώρες αυτές σε συνεργασία με ανατολικοευρωπαϊκές χώρες που τώρα όλως τυχαίως ανήκουν στην ΝΑΤΟϊκή Συμμαχία είναι οι κύριες υπεύθυνες για την δημιουργία αυτών των «τεράτων»

Αναφέρει μάλιστα ότι ο ρόλος της Ουάσιγκτον στο να προμηθευτούν ευρωπαϊκά όπλα οι ισλαμιστές ήταν ο μεγαλύτερος καθώς οι ΗΠΑ αγόρασαν «ευθέως» οπλισμό από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τον παρέδωσαν σε μεγάλες ποσότητες στην Συρία διαμέσου του Department of Defense Special Operations Command (SOCOM).

Το SOCOM χρηιμοποίησε τα λιμάνια της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας για να παραδώσει οπλισμί συνολικού βάρους 4,700 τόνων περιλαμβανομένου και αντιαρματικών ρουκετών, όλμων και πολυβόλων.

Συνεπώς μην έχουμε καμιά απορία για το ποιος κρύβεται πίσω από τις τραγωδίες που κατακλύζουν την Ευρώπη. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ δημιούργησαν αυτόν τον «Φρανκεστάιν» και μην φάινεται καθόλου παράξενο γιατί τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν κυριολεκτικά «λυσσάξει» να πείσουν άπαντες ότι τα τελευταία χτυπήματα τα διέπραξαν «καταθλιπτικοί»… «ακροδεξιοί»!

Τώρα μεγάλα οπλικά φορτία συνεχίζουν να πέφτουν στα χέρια των ισλαμιστών με την έμμεση μέθοδο του «αλλού τα έστειλα και άλλοι τα πήρανε».

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + fifteen =