ΣΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ Η ΑΛΗΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΝΤΑΒΑΔΕΣ

ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΡΓΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΔΗΛΟ)-Η ΜΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΣΦΥΡΙΖΑ…

ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Τ’ ΑΝΑΞΟΠΙΣΤΑ  ΧΩΡΙΣ ΑΓΟΡΑ/ΚΟΙΝΟ

Στην Τουρκία μετά το δόλιο «πραξικόπημά» του και ενώ οι «εκκαθαρίσεις» έφτασαν να αφορουν 100άδες χιλιάδες άτομα ο Ερντογκάν απορρίπτει τον όρο “ισλαμιστική τρομοκρατία” και μιλάει για “χριστιανική τρομοκρατία”.

Σε συνέντευξη στο πρώτο γερμανικό κανάλι ο αγαπημένος Ερντυ, αναφερόμενος στην προσφυγική κρίση και στην συμφωνία με την ΕΕ, υποστήριξε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν είναι ειλικρινείς, καθώς έχουν δώσει υποσχέσεις τις οποίες δεν τηρούν.

Η Τουρκία, λέει έχει δαπανήσει περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια(…)  για τα τρία εκατομμύρια προσφύγων που φιλοξενεί, ενώ δεν έχει λάβει σχεδόν καμία βοήθεια από την ΕΕ, παρά μόνο συμβολικά ποσά, 1-2 δισεκατομμύρια, ενώ του έχουν υποσχεθεί τρία δισεκατομμύρια ευρώ. Εμείς τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Αλλά έχουν τηρήσει τις υποσχέσεις τους οι Ευρωπαίοι;”, διερωτήθηκε ο Τούρκος πρόεδρος και ζήτησε εκ νέου την απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους.

ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΟΝΟΣ

Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ..

ΤΗ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΩΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»..

 

Όταν ερωτήθηκε από ποιόν περιμένει τη χρηματοδότηση, τόνισε ότι πρόκειται για υποχρέωση που έχει αναλάβει συνολικά η ΕΕ, και ανέφερε: “Ας υποθέσουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση. Ήδη υπήρξε μια στήριξη 400 εκατομμυρίων. Ποιός τα πήρε; Το ελληνικό κράτος. Εμείς δεν θέλουμε αυτή τη βοήθεια για το δικό μας κράτος, αλλά για τους πρόσφυγες οι οποίοι ζουν στην Τουρκία.

Και δεν έχουμε πρόβλημα με το αν μας έδωσαν ή όχι αυτά τα χρήματα. Εμείς θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε τους Σύρους και τους Ιρακινούς πρόσφυγες”, . Εθεσε πάλι το «ηθικό ζήτημα» της Αμερικανευρώπης που κλείνει τα σύνορά τους, διερωτώμενος τί θα συνέβαινε αν η Τουρκία άφηνε να φύγουν οι πρόσφυγες που φιλοξενεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος απειλεί ευθέως και σαφώς της Ε.Ε. να ανοίξει τη “στρόφιγγα” των μεταναστών και τη ζημιά θα την υποστεί η Ελλάδα. Ήδη, αμέσως μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία και τις προειδοποιήσεις της Ε.Ε. πώς η επαναφορά της θανατικής ποινής σημαίνει και το τέλος των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που πέρασαν στα ελληνικά νησιά αυξήθηκε σημαντικά.

Την  ίδια ώρα η  ντόπια Αλήτ αλληλοκανιβαλιζόμενη περί άλλων τυρβάζει.. Ισως φταίει ό,τι στην πλειοψηφία της εργάζεται για τους  «συμμάχους» και αισθάνεται ασφαλής.. Αλλά πάλι τι ασφαλής όταν η χρεωκοπια στις τράπεζες λόγω κόκκινων δανείων είναι βέβαιη  εάν δεν ανακεφαλαιοποιηθούν πάλι…  Θα το  θελήσουν αυτό  οι κατακτητές μας ?

Παρόλα τα «αγκάθια» που  τους σκοτεινιάζουν  τον  ορίζοντα κάποιοι επιμένουν στο αποικιακό μέλλον μας, οπότε ξεκαθάρισαν σημαντικά το τοπίο των υποψηφιοτήτων, για την διεκδίκηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς από τις έντεκα εταιρείες που δήλωσαν αρχικά συμμετοχή, έχουν αποκλειστεί πλέον οι τέσσερις, ενώ στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού θα συνεχίσουν οι επτά.

Ως αναμένονταν  και με γελοία αιτιολόγηση απορρίφθηκε το κανάλι με τη ρωσική ορθόδοξη επιρροή που ετοίμαζε ο φίλος του Πούτιν  Ιβάν Σαββίδης.. Κάτι δηλαδή που διατηρεί τον περιορισμό της εμβέλειας στις κινήσεις της ντόπιας Αλήτ στο επίπεδο της αποικίας..

Στην επόμενη φάση περνούν το ΣΚΑΪ, το Star, ο ΑΝΤ1, ο Alpha, το Ε και οι 2 εταιρείες συμφερόντων Ιωάννη – Βλαδίμηρου Καλογρίτσα και Βαγγέλη Μαρινάκη – Ο προγραμματισμός είναι η διαδικασία αδειοδότησης να ολοκληρωθεί στις 12 με 17 Αυγούστου

Τέθηκε εκτός μάχης, η ναυαρχίδα των κατοχικών ΜΜΕ το πρώτο τους κανάλι που λειτουργεί έως σήμερα για 6 συνολικά λόγους ! Φανερώνεται άλλη μια φορά ό,τι τον εγκατέλειψαν οι «νταβάδες» τον MEGA, που εκπέμπει ανελλιπώς από το 1989 και απασχολεί περίπου 500 πολύ ακριβοπληρωμένους για τα τωρινά δεδομένα εργαζομένους.  Ισως κι αυτή, το υψολό κόστος να είναι η αιτία της εγκατάλειψης, αλλά και της συνέχισης των εκπομπών του καναλιου..  Οι κυβερνητικοί δεν απαντούν σε ερωτήσεις αν μπορούν να προσκομιστούν  παραστατικά  μετά  την επισήμανση των ελλείψεων.

Σύμφωνα με την έκθεση των ορκοτών λογιστών που δημοσιοποιήθηκε χθες, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. στην οποία ανήκει το MEGA, δεν κρίθηκε ικανή για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για έξι βασικούς λόγους και συγκεκριμένα:

α) Δεν αναφέρεται ρητά ο τρόπος καταβολής των αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου.

β) Δεν περιλαμβάνονται στον φάκελο συμμετοχής της Υποψήφιας Εταιρείας οι οικονομικές καταστάσεις της τελευταίας χρήσης.

γ) Δεν είναι δυνατός ο έλεγχος αναφορικά με τα ελάχιστο απαιτούμενο τρέχον ύψος των ιδίων κεφαλαίων.

δ) Δεν περιλαμβάνεται στο φάκελο συμμετοχής της Υποψήφιας Εταιρείας έγγραφα από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία ταυτότητας για το σύνολο των στελεχών της διοίκησης και των διευθυντικών στελεχών των μετόχων-νομικών προσώπων της Υποψήφιας Εταιρείας.

ε) Δεν περιλαμβάνονται στο φάκελο συμμετοχής της Υποψήφιας Εταιρείας Πιστοποιητικό Γ.Ε.ΜΗ. από το οποίο να προκύπτει ότι οι μετοχές της εταιρείας με βάση το ισχύον καταστατικό είναι ονομαστικές στο σύνολό τους, που αφορούν τον μέτοχο-ημεδαπό νομικό πρόσωπο: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.

στ) Δεν περιλαμβάνονται στο φάκελο συμμετοχής της Υποψήφιας Εταιρείας έγγραφα από τα οποία να προκύπτουν οι μέτοχοι που είναι υποχρεωτικώς φυσικά πρόσωπα της ΝΕΠ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε., ενός εκ των μετόχων της ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

Αποκλείστηκε επίσης από την συνέχεια του διαγωνισμού η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Η Εταιρεία προσκόμισε επιστολή πιστοποιημένου Ορκωτού Ελεγκτή στην οποία αναφέρεται ότι την 30η/6/2016 στο λογαριασμό “Συμμετοχές” της “S.N.P. SOUTHEST NETWORK PUBLIC LTD” (μοναδική μέτοχος της Υποψήφιας Εταιρείας), εμφανίζεται η κατοχή των μετοχών της Υποψήφιας Εταιρείας στην οποία συμμετέχει 100% καθώς και η καταβολή του ποσού των 24.000 ευρώ στο αρχικό μετοχικό κεφάλαιο. Ωστόσο δεν περιλαμβάνεται στο φάκελο συμμετοχής της Υποψήφιας Εταιρείας τα απαιτούμενα από την παρ. Δ.3.3.5 της Προκήρυξης, αντίγραφα του λογαριασμού όψεως ή του βιβλίου ταμείου της εταιρείας, από τα οποία να αποδεικνύεται η ανάληψη του τιμήματος για την αγορά της εν λόγω συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή της διαδικασίας αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό η υποψηφιότητα του ART TV, του Γ. Καρατζαφέρη.

Ποιοι προκρίνονται

Οι επτά εταιρείες, των οποίων οι φάκελλοι κρίθηκαν άρτιοι και συνεχίζουν κανονικά στην διαδικασία είναι

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + 9 =