SIEMENS: Η ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ «ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ»

ολοι μαζι !

 

 

Ηταν και είναι απληστοι πολύ οι λαμογιοι πολιτικοί-Αυτό τους έκαψε !

 

ΜΕ 2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜIΖΕΝΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ, «ακόμα και σ’ ένα μικρό κόμμα» έγραφε στο ημερολόγιό του, ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ «ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ» !
» Πρώτον, το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που έκλεινε δουλειές και έκανε παραγγελίες στη Ζήμενς (όπως το C4i) και η ΝΔ ήταν αυτή που τις ολοκλήρωνε και τις παραλάμβανε.

XRISTOFORAKOS DORA..

Η #Ντόρα διαμαρτύρεται επειδή αναβάλλεται η δίκη της #Siemens! Η Ντόρα…  Γελάνε και οι φρουτόκρεμες ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΩΡΑ..

 

Δεύτερον, είναι δηλωμένο, δεδομένο και αποδεδειγμένο ότι η Ζήμενς έσπρωχνε το 2% του τζίρου της για να λαδώνει κόμματα και κέντρα εξουσίας για να κάνει τις δουλειές της στην Ελλάδα. Τρίτον, το ίδιο το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους παραδέχτηκε (…εκ παραδρομής) ότι αξιωματούχοι από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ «λαδώνονταν» από τη Ζήμενς. Τέταρτον, το δεξί χέρι του τότε πρωθυπουργού, ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ, ο Θ.Τσουκάτος, έχει ομολογήσει ότι υπήρξε αποδέκτης διόλου ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού από τη Ζήμενς. Πέμπτον, αξιωματούχοι της τότε κυβέρνησης της ΝΔ, παράγοντες – ανώτατοι, πλέον – του κόμματος της Ρηγίλλης έχει αποδειχτεί ότι αφ’ ενός είχαν «ιδιαίτερη μεταχείριση» στις δοσοληψίες τους με τη Ζήμενς και αφ’ ετέρου ελέγχονται διά πράξεων και παραλείψεών τους για το γεγονός ότι κατηγορούμενοι για την υπόθεση «έκαναν φτερά» από τη χώρα. Έκτον, σχεδόν δυο χρόνια από την «πρώτη φορά Αριστερά», η Ζήμενς είναι ακόμα εδώ, είναι πανταχού παρούσα, άλλοι από τους υπόδικους άφαντοι και φυγόδικοι και άλλοι χαμένοι λόγω… μετάφρασης. » :

«ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ» είναι έκφραση που χρησιμοποίησε κάποιος απο το περιβάλλον του αδερφού του «Ελληνα» πορδυπουργού Σημίτη, ο οποίος αδερφός ήταν των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας ο Αρχηγός.. (με εξαιρετικές διασυνδέσεις στον ΟΤΕ θα ‘λεγε κανείς..). Κανείς  δεν έκανε έλεγχο γιατί δεν θα είχε που να σταθεί για να τον κάνει..  Ηδη  παντού στο Δημόσιο και ειδικά μέσα στην ΕΥΠ, τα πάντα όλα ανάγονταν στον κομματικό πόλεμο της ΝΔούλας με το Πασόκ. Τα κόμματα λειτουργούσαν εναλλάσοντας την «κουτάλα» στη «μάσα».. Οποιος έβλεπε τα πράγματα αλλιώς ήταν «αιθεροβάμων» και γραφικός.. Στην ουσία το τέλος της Ελλάδας είχε αποφασιστεί  επί Μητσοτάκη, όταν ξεκίνησε την «αποκρατικοποίηση».. Πρώτα πούλησε το «φιλέτο των φιλέτων», τον Ηρακλή στην ιταλική Μαφία..

 

Εκτοτε,  τα χτήνη οι πολιτικάντες «δαγκώνουν»ολοένα και μεγαλύτερα κομμάτια απο δημόσιους πόρους με ξένες  πλάτες  σε πλήρη ατιμωρησία, συνέχεια ως το τέλος πιστεύουν.. Την Κάθαρση εκτιμάτε ότι θα την κάνουν οι ξένοι για να υπάρξει στοιχειωδώς εμπίστοσύνη στην οποια κυβέρνηση βάλουν στην Αθήνα να ολοκληρώσει την Εθνοκάθαρσή μας..

https://www.facebook.com/Anaktisis-Ta-Nea-804893332953112

/

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 12 =